| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad gør en computer langsom Down
    ? Computers bremse for mange grunde og spilde tid, ressourcer og reducere effektiviteten. De to vigtigste dele af et edb-system , der styrer og påvirker dens hastighed er processoren ( CPU eller central processing unit) og RAM . Brugere kan effektivt øge hastigheden på deres computere ved rutinemæssigt at overvåge og vedligeholde deres CPU'er og RAM. Malware

    Malware, vira , trojanske heste , orme og spyware kan have en negativ indflydelse på udførelsen af ​​en computer. Malware (eller skadelig software) er en software , der er programmeret til at infiltrere et edb-system uden brugerens samtykke. Det forårsager skade på et computernetværk, en server eller en stand- alone system. En virus er et computerprogram, der breder sig fra fil til fil i et edb-system og går på at påvirke andre computere. En orm er en type virus, der er programmeret til at kopiere sig selv inden for en computers hukommelse, før de går videre til inficere andre maskiner. En trojansk (eller trojansk hest ) er en ondsindet software under dække af en sikkerhedsopdatering . Trojans ændre eller ødelægge data ved at slette indholdet af en harddisk, trojanere også stjæle kreditkortnumre , adgangskoder og andre fortrolige oplysninger . Spyware er et program, der samler web brugeroplysninger for reklame og andre formål. Alle disse kan sløve en computers ydeevne. Opdateret antivirus, firewalls og spyware scanninger er effektive mod styring og fjerne malware og virus .
    Utilstrækkelig RAM

    Random Access Memory (RAM) er den del af harddisken der holder programmer, applikationer og data . Computere kræver mindst 521 megabyte RAM for at fungere effektivt . En ældre maskine (en, der kører en ældre operativsystem som Windows 98) med 256 megabyte RAM vil udføre langsomt, når du kører nyere spil eller programmer .
    Utilstrækkelig diskplads
    Salg

    Disk -filer kræver mindst 300 til 500 megabyte fri plads til at fungere effektivt . Dette gælder for dette drev (eller partition på harddisken ), der holder operativsystemet (f.eks C-drevet i et Windows -operativsystem ) . Applikationer og programmer vil køre langsomt, hvis drevet er for fuld .
    Too Many baggrundsprogrammer Løb

    Applications kræver systemressourcer. En konflikt opstår, når antallet af applikationer, der kører overstiger de disponible systemressourcer. Selv om en computer er designet til at multitaske , det fungerer optimalt , når uvæsentlige programmer, der kører i baggrunden er lukket. Task Manager viser alle aktuelt kørende programmer i en Windows-maskine . Vælge og lukke alle unødvendige programmer fra Jobliste straks øger hastigheden af ​​en computer.
    Fragmenteret harddisk

    Et fragmenteret harddisk forårsager en computer til at sætte tempoet ned. Et fragmenteret harddisk opstår, når programmerne er slettet og installeret. Diskdefragmentering og Diskoprydning programmer er væsentlige elementer i et Windows-operativsystem . De fungerer til at rense harddisken fra alle unødvendige filer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Computervirus Når jeg ikke kan få Online 
    ·Fejlfinding en desktop pc , der kun har Fans Arbejde 
    ·Hvordan at slippe af disse usynlige Congratulation Pop …
    ·Hvad er meningen med børsnoteringen i System Analysis 
    ·Sådan Find MSN Spyware 
    ·Sådan fjerner Trojan Delf 
    ·Min Compaq Laptop er nr. Power 
    ·Sådan Boost din højhastigheds internetforbindelse til…
    ·Hvorfor har min computer Boot så langsomt 
    ·Sådan oprettes en Computer Forensic Tool Testbed 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruger Windows Steady State at beskytte din comp…
    ·Hvordan at slippe af Mirar gratis 
    ·Min Dell Latitude CSX ikke vil starte 
    ·Sådan Set IE7 til Stream & Play i Media Player i stede…
    ·Hurtigste måde at overføre filer fra en pc til en and…
    ·Hvordan fjerner jeg tastaturet på HP Omnitech 6100 
    ·Sådan Fix IE7 Favoritter 
    ·Sådan Lad Nogen Fjernbetjening i en anden computer 
    ·Sådan Boot Up Blinkende Lights 
    ·Sådan justeres Date & Time Med en langsom CMOS Battery…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com