| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    5 Fælles Hardware fejl
    Computer hardware problemer kan være nogle af de mest vanskelige at løse , fordi de forhindrer computeren i at fungere korrekt , hvis overhovedet. Men , kan du normalt spore en hardware problem tilbage til en komponent, du har ændret eller noget, der har undladt af brug . Overvej de mest almindelige computer hardware problemer ved fejlfinding et vanskeligt problem med din computer. Overophedning

    Overophedning er en af ​​de mest almindelige problemer, bærbare computer ejere står over for, fordi notebooks har lidt plads til luftcirkulation og ventilationsåbninger er let blokeret. Dog kan overophedning også forekomme på stationære computere med mislykkede fans eller utilstrækkelig køling . Overophedning kan få computeren til at bremse ned og potentielt gå ned. Hvis din computer er varm at røre ved, udsender en stor fan støj eller ingen fan støj overhovedet , kan den være overophedet .
    Strømforsyning Utilstrækkelig eller funktionsfejl

    Producenter designe deres computere rundt de komponenter, de indeholder . Strømforsyningen i en made- to-order computer bør være i stand til at levere den nødvendige effekt for de omfattede komponenter og nogle udvidelser såsom ekstra harddiske og ekstern hardware . Hvis du har udført en større opgradering på din computer , men - såsom at installere en eller flere kraftige grafikkort til gaming - strømforsyningen må ikke være udstyret til at levere den magt, disse high- tegne komponenter efterspørgsel. Mange strømforsyninger har varme - ventilatorer , og hvis din strømforsyning ventilator er konstant på sit højeste hastighed , kan du blive skubbe sin grænse. Du bør også mistanke strømforsyningen , hvis din computer går ned , mens du spiller spil.
    Hard Drive Manglende

    Bortset fra ventilatorer og optisk drev, harddisk er den eneste anden bevægelse komponent i computeren . En motor spinder drevet på tusindvis af omdrejninger per minut , og til sidst friktion og varme vil få motoren til at fejle . Harddiske kan også mislykkes af andre grunde , herunder fysiske traumer . En moderne harddisk indeholder firmware, der overvåger status og viser en advarsel, når den konstaterer, at drevet er nær fiasko. Harddiske kan også mislykkes pludseligt, men gør det bydende nødvendigt at opretholde sikkerhedskopier af vigtige filer. Et svigtende harddisk kan udsende skrigende , skrabning eller banke lyde. Windows kan også vise fejlmeddelelser, når du forsøger at læse og skrive filer . . Umiddelbart sikkerhedskopiere indholdet af drevet , hvis dette forekommer
    Batteri Manglende

    en bærbar computer , er batteriet ofte den komponent , der ikke først - det er sjældent at finde en computerproducent , der skal erstatte et batteri, der ikke er i stand til at holde en afgift, hvis det er mere end et år gamle . Som din bærbare batteri begynder at miste sin maksimale kapacitet , vil du opdage, at du ikke længere kan køre computeren på batteristrøm , så længe du engang kunne. Efter komplet fiasko , kan batteriet være ude af stand til at forsyne computeren overhovedet . Da alle batterier har begrænset brugstid , den eneste måde at løse dette problem er at erstatte det.
    Memory Problemer

    Nogle af de almindelige fejl, der kan opstå, når du installerer hukommelse ikke formår at vælge den korrekte hukommelsesmodul hastighed og ikke fuldt ud plads de nye moduler i deres slots. Hvis computeren bipper stedet for at starte korrekt, når du installerer ny hukommelse , slukke for computeren og fjerner og installerer alle hukommelsesmoduler . Hvis hukommelsen hastighed, du har valgt, er for langsom, kan computeren starte med succes, men gå ned tilfældigt . Defekte hukommelsesmoduler kan også forårsage nedbrud. Hvis din computer er ustabil efter installation af ny hukommelse , prøv at køre computeren uden at den nye hukommelsesmoduler og se, om problemet fortsætter . Hvis dette løser problemet , skal du udskifte hukommelsesmoduler.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en Unique Laptop Tote 
    ·Sådan Defragmenter alle sektorer 
    ·Sådan Hard Reset en Palm Tungsten T5 
    ·Sådan Fix en korrupt og ulæselige Filer 
    ·Sådan Slet Google Search Engine Historie 
    ·Sådan Søg efter filer på Windows Vista 
    ·Sådan kontrolleres en Ext3 partition til fejl 
    ·Datalogning Tools 
    ·Windows-proceslinjen Issues 
    ·Toshiba PC Diagnostic Tools 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kopieres /Klip /Indsæt på Computer 
    ·Hvad er en proxy PAC-fil 
    ·Sådan Reparation det optiske drev på en DVD RAM i en …
    ·Sådan Stop CPU Hikke 
    ·Sådan Konverter PCM til WAV 
    ·Sådan Fix en 623 fejl Notice 
    ·Sådan får Polar Bowler til Go Full Screen på en Insp…
    ·Sådan slettes en anden OS i Windows XP 
    ·DIY Dell Laptop Fejlfinding 
    ·Sådan gendanne operativsystemet til den oprindelige ko…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com