| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    DIY Dell Laptop Fejlfinding
    Dell laptops kan lide fra en række potentielle problemer er fælles for moderne bærbare computere. Selv om det kan være fristende at bringe en bærbar Dell-computer i et værksted , hvis skærm, tastatur eller batteri handler op, kan du fejlfinding af disse problemer selv og diagnosticere din Dell problem ved hjælp af kun en stjerneskruetrækker hoved skruetrækker og en skruetrækker . Ingen andre værktøjer er nødvendige , og ingen er et praktisk kendskab til computer reparation og demontering. Ting du skal
    Phillips skruetrækker
    skruetrækker
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Sørg for at din Dell laptop er sluttet til en strømkilde. Den strømforsyning skal være sluttet til AC adapteren stikket på bagsiden eller på siden af ​​den bærbare computer, og den anden ende skal sættes i en stikkontakt eller strømstødssikring.
    2

    Overvej udskiftning af batterier , hvis din bærbare computer vil ikke tænde selv efter kontrol af strømforsyningen. Laptop batterier naturligt nedbrydes over tid. Vend din Dell over og finde den glidende batteriets udløsningsmekanisme i toppen eller bunden af ​​enheden , afhængigt af hvilken måde du spejlvendt . Skub den til den ene side for at frigøre og udskifte batteriet .
    3

    Overvej fejlmelding af en baggrundsbelysning problem med din bærbare computer skærm, hvis lysstyrke indstilling tilpasninger ikke afhjælpe din skærm problemer. (For Dell Studio modeller springe til trin 6. ). Fjern skruerne langs skærmens ydre rand , også kendt som " bezel " . Disse bezel skruer kan fjernes med en stjerneskruetrækker skruetrækker. På nogle Dell-modeller , vil disse skruer være dækket med en plastik segl eller loft for æstetiske formål og vil være sværere at få øje på . Forseglingen kan fjernes enten med fingerspidserne eller med støtte eller en flade kanter værktøj til at lirke med , såsom en skruetrækker tip .
    4

    Fjern dækslet ved at trække op på den ene kant og arbejder omkring ringen med fingerspidserne , forsigtigt vrikke den op og væk fra skærmen.
    5

    Kontrollér omformeren kablet ikke er blevet afbrudt fra inverter board på et ikke -Studio Dell -model. Denne sorte kabel kan ses nederst i midten af skærmen, nu hvor falsen er væk. Det skal sættes i en stikkontakt på omformeren bord, der ligger direkte under det. Hvis kablet er blevet koblet fra stikkontakten , vil din skærms baggrundsbelysning mislykkes. Træk op på den ene kant af soklen for at skubbe kablet igen Tryk ned på soklen for at sætte den tilbage til dens "låst " position .
    6

    Adgang monitoren til fejlfinding i et alternativt måde, hvis din specifikke Dell -model ikke har nogen mærkbare eller skjulte skruer langs enhver strækning af ringen , eller hvis det er et medlem af Dell Studio familien af computere. Sørg den bærbare computer er lukket. Vend computeren , så undersiden vender opad , og find derefter omridset af ryggen midterste kontroldæksel i selve toppen af ​​enheden . Der vil være en lille skrue i midten af ​​bagsiden af ​​kontrol dækning, så brug din Phillips skruetrækker .
    7

    Drej Studio modellen tilbage over og åbne skærmen op . Centret kontroldæksel ligger lige over tastaturet og direkte under det åbne display. Det er nu løst . Løft forsigtigt op på den delvist at afsløre mediekontrolknapperne kabel, der forbinder den til bundkortet under den.
    8

    Løft forsigtigt på mediekontrolknapperne kablets stik låsen for at frigøre kablet fra dets forbindelsespunkt på tavlen. Træk den ud og fjern center styrepulten helt. Dette vil afsløre skærmkablet , som kan ses øverst i midten af det udsatte område under midten kontrol dæksel. Sørg dette kabel er ikke løst fra stikkontakten på dette midtpunkt. Hvis det er , skal du trække op på soklen, og skub kablet igen
    9

    hente nye keyboard drivere til din Dell laptop, hvis tastaturet vises afvisende. Besøg Dell Support (se Resources ) for at hente driverne. Dobbeltklik på den downloadede fil for at installere driverne , og genstart din bærbare computer.
    10

    Tjek dit tastatur -kabel, hvis chaufførerne ikke afhjælpe problemet. På din Studio -model , vil du se to små skruer , hvor centret styrekonsol var før du har fjernet det , en på hver side i bunden af ​​den udsatte systemkort. Fjern disse med din skruetrækker til at frigøre Studio øverste tastatur. På andre Dell-modeller , over enheden flip til at fjerne skruerne der er markeret med et lille tastatur ikon , og tænd den bærbare computer tilbage over .
    11

    Turn din bærbar Dell-computer højre side opad , og træk tastaturet delvist ud af huset , bare langt nok afsløre bånd, der løber fra bunden af den bærbare computer til bagsiden af ​​tastaturet. Dette trin er den samme på alle Dell-modeller . Denne bånd sættes i en stikkontakt på den bærbare base. Hvis det er blevet afbrudt , kan du løfte kanten af soklen forsigtigt op og skub båndet igen

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Fujitsu Laptop Problemer 
    ·Problemer med laptop Fingerprint Scannere 
    ·Laptop Power Adapter problemer 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Sony Laptop model PCG- …
    ·HP Laptop LCD Fejlfinding 
    ·Hvordan foretager jeg fejlfinding en Dell bærbar ur, d…
    ·Sådan foretages fejlfinding en Compaq bærbar Power Su…
    ·Sådan foretages fejlfinding af lysstyrken på en Lenov…
    ·Sådan foretages fejlfinding en Gateway Laptop 
    ·Problemer med en Cursor Ikke Flytning på en Toshiba bæ…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at spare kontaktoplysninger på internettet 
    ·Sådan Test PC Performance Online 
    ·Sådan Find Out Your Maskinens id 
    ·Sådan Slet Browseui.dll 
    ·Sådan Gør det , hvor jeg kan Push Ctrl -Alt- Del for …
    ·Hvordan kan jeg reparere manuskriptforfatter Fejl 
    ·Laptop Video Problemer 
    ·Hvorfor har min Acer Travelmate 4150 Laptop Make slæbe…
    ·Hvorfor Er 1 Password Ikke Autofill 
    ·Hvordan kan man øge den virtuelle hukommelse i XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com