| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> Laptop Fejlfinding >> Content
    Sådan foretages fejlfinding en Sony Laptop model PCG- 9J4L
    Sony Vaio PCG- 9J4L er medlem af Sony VAIO PCG- FRV28 serien. Det bruger en Pentium IV chip med en 2,66 gigahertz processor . Når denne Sony Vaio begynder at få støjende , billedet begynder at tilfældigt flimrer , eller når den bærbare computer ikke ønsker at tænde længere, kan du løse problemet. Ting du skal
    Elektrisk tape
    Precision skruetrækkere
    laptop batteri udskiftning
    Spænding meter
    ekstern skærm
    Klud
    Isopropylalkohol
    RAM-modul
    < br > Vis Flere Instruktioner
    Power Issues
    1

    Vend den bærbare computer på . Hvis den ikke tændes , skal du kontrollere strømforsyningen for at sikre, at det sidder fast i både bagsiden af den bærbare computer , og i stikkontakten . Kig over ledningen for pauser, tårer eller nedskæringer . Tape disse op med tape . Sæt terminalerne i et digitalt voltmeter , og se, om den spænding output vises på skærmen sammenligner der er angivet på bagsiden etiket på computeren.
    2

    Udskift batteriet med et andet, eller brug computeren uden batteriet. Dette vil indikere, om problemet kommer fra batteriet .
    3

    Kig efter lyd eller lys . Tænd den bærbare computer og se på de forreste lysdioder. Hvis disse lysdioder forbliver slukket , og ingen lyd eller lys stammer , kan du enten have et bundkort eller DC-strømstik problem.
    Skærmproblemer
    4

    Tænd den bærbare computer og bemærk , om de frontpanelet LED-lys tændes eller ej. Dette identificerer en fungerende bundkort. Kontroller at se , om grafikkortet tændes og hvis der er et billede på skærmen. Hvis der ikke er noget billede , skærmkortet , inverter eller din skærm kunne brydes .
    5.

    Genstart den bærbare computer og kop dine hænder rundt på skærmen . Kig på skærmen gennem dine Cupped hænder . Kig efter lys. Hvis der er et svagt lys , så inverteren skal udskiftes . Hvis der ikke er lys , så enten skærmen eller skærmkortet kan beskadiges.
    6

    Tilslut en ekstern skærm til den bærbare computer , og genstart computeren . Kig efter et billede på den eksterne skærm , hvis du ser en, så enten grafikkortet eller skærmen er synderen . I dette tilfælde er den mindst kostbare del til at erstatte skærmen som den video er integreret på bundkortet .
    Frysning og blå skærme
    7

    Opdater BIOS ( basic input /output software) firmware ved at gå til producentens hjemmeside og vælge " Support" fanen. Vælg " Drivere og firmware" fra listen over drop -down muligheder. Input passende modelnummer og vælge BIOS driver fra listen over muligheder for at downloade . Klik to gange for at hente. Klik på det hentede ikonet to gange for at installere. Genstart den bærbare computer , når BIOS firmware er installeret. Bruge computeren normalt, og se efter fryse spørgsmål.
    8

    Tag strømkablet , og tag batteriet ud . Vend den bærbare computer over , så det er bunden opad. Fjern skruen, der holder random -access memory (RAM) dække med en præcision stjerneskruetrækker. Skub RAM håndtag ud, indtil RAM springer ud. Rengør RAM pins med en ren klud dyppet i 99 procent isopropylalkohol. Udskift RAM i et tilstødende RAM slot til at sikre åbningen var ikke mangel. Udskift RAM-dækslet , og tilslut den bærbare computer. Tænde den og kontrollere for frysning.
    9

    Kør en harddisk diagnostik værktøj såsom ActiveSMART , HD Tune eller Hard Drive Test Pilot. Kør diagnosticering at afgøre, om din harddisk er svigtende.
    Tastatur og touchpad Issues
    10

    Afbryd den bærbare computer fra netledningen og fjerne batteriet. Tjek tastaturet kabel eller touchpad fladkabel hvis tastaturet eller touchpad'en ikke fungerer korrekt . Fjern det øverste plastik panel ved at fjerne skruen til venstre for panelet og nysgerrige det op med den flade kant af en præcision skruetrækker .
    11

    Fjern de åbenbarede skruer, der holder tastaturet på plads . Løft de øverste kanter af tastaturet. Løft låsearmen , der holder datakablet bare lidt . Dette håndtag ikke kommer ud , og kun løftes lidt , så du kan trække den datakabel. Rengør stifter af datakabel med en ren klud dyppet i 99 procent isopropylalkohol. Udskift datakabel.
    12

    Afbryd touchpad datakabel med lidt løfte låsehåndtaget der holder det på plads. Dette håndtag ikke kommer ud , men bare lidt elevatorer . Rengør kabel stikbenene med en ren klud dyppet i 99 procent isopropylalkohol.
    13

    Sæt tastaturet , skruer og plast. Udskift strømkablet og batteriet. Tænd maskinen for at kontrollere tastatur eller touchpad spørgsmål. Hvis de fortsætter, kan tastaturet eller touchpad skal udskiftes .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Compaq Laptop stillede spørgsmål og fejlfinding 
    ·Problemer networking en HP D110a printer med en bærbar…
    ·Laptop Overophedning Problemer 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Acer bærbar USB port 
    ·Sådan foretages fejlfinding flere skærmbilleder på e…
    ·Fejlfinding en bærbar projektor 
    ·Fejlfinding en bærbar Shutdown når du lukker låget p…
    ·HP dv1000 bærbar Fejlfinding 
    ·Sådan foretages fejlfinding IBM Bærbare 
    ·HP Laptop Batteri Fejlfinding 
      Anbefalede Artikler
    ·Liste over Runtime fejl Med Definitioner & Løsninger 
    ·Hvorfor er mine MTP Files Ikke Upload Korrekt 
    ·Sådan oprettes en bootbar Windows 2000 , XP og 2003 Di…
    ·Sådan spiller Diablo 2 i High Res 
    ·Sådan Fix en computers Amplified Speakers 
    ·Hvad er Daemon Mailer 
    ·Sådan Fix en Windows Hosts File 
    ·Hvordan at slippe af Adspy.ttc 
    ·Fejlfinding en computer Lock Up 
    ·Svchost.exe er langsom 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com