| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvordan kan du lave en Sløret skærm
    ? Ud over risikoen for øjnene , kan en sløret skærm gør det meget vanskeligt at arbejde komfortabelt på din computer. Der er flere grunde til, at din skærm kan forekomme sløret. Nogle af disse grunde kan omfatte skærmens indstillinger , drivere eller endda en beskadiget kabel . Løse problemet ved at starte med de lettere eller mere åbenlyse opgaver først, og arbejder din vej gennem hver af de forskellige muligheder og løsninger. Instruktioner
    1

    Kontroller at bekræfte, at forbindelsen mellem din computer og skærm er sikker. En løs forbindelse kan give problemer med klarhed generelt . Gør dette ved at bekræfte , at begge skruer i begge ender af din ledningen er hånd stramt , mens de mandlige ender flugter med stikket base.

    Du kan også vrikke ledningen på flere steder, mens man ser på din skærm. Hvis skærmen går fra klar til sløret , mens du gør det , er der sandsynligvis nogle beskadiget isolering eller ledninger i ledningen , og du bør udskifte den med en ny.
    2

    Gendan din skærms indstillinger til deres standard. Mens proceduren til at gøre dette vil variere , er denne typisk udføres gennem skærmens menu på skærmen . Menuen åbnes ved at trykke på " Menu" (eller lignende ) på frontpanelet på din skærm , og navigere til en option mærket ligner "Gendan fabriksindstillinger . "

    Hvis genoprette til standardindstillingerne skaber ingen ændre sig, se på, om skærmens muligheder har en " Skarphed" eller " Phase "-indstilling , og juster dem højere eller lavere for at se, om det gør en indvirkning på billedet.
    3

    Sørg Windows er konfigureret til at vise i din skærms native opløsning. Hvis Windows aktuelt er konfigureret til at vise i en ikke- native opløsning , vil din monitor nødt til at skalere billedet i overensstemmelse hermed. Denne skalering proces vil bevirke, at billedet på skærmen skal vises sløret.

    Klik på " Start". Type " Resolution " og tryk "Enter". Klik på " Resolution" -menuen og vælg beslutningen med udtrykket " anbefales. " Klik på "Anvend " og " Keep ændringer" knappen for at gemme .
    4

    forbedre udseendet af teksten på skærmen ved hjælp af ClearType Text Tuner . Åbn denne ansøgning ved at klikke på "Start" knappen og derefter skrive " Clear Text" og trykke på " Enter". Klik på valgboksen ved siden af ​​" Slå ClearType ", og følg derefter vejledningen på skærmen guiden til at vælge den klareste tekst. Dette kan dramatisk forbedre den overordnede klarhed på skærmen samt reducere belastningen af ​​øjnene og ubehag.
    5.

    Check efter tilgængelige driveropdateringer til din skærm og grafikkort. For at sikre fuldstændig kompatibilitet med Windows og din hardware, bruge Device Manager til at tjekke for opdateringer direkte fra Microsoft.

    Klik på " Start". Type " Device Manager ", og tryk på " Enter". Dobbeltklik på " Skærmkort " og højreklik din adapter . Vælg " Opdater driversoftware ", og følg vejledningen på skærmen for at søge efter og installere en opdateret driver. Gentag denne proces for din skærm ved at dobbeltklikke " skærme " og derefter højreklikke og vælge " Opdater driversoftware ".

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvad er de Strange skrifttyper Når jeg svarer på en e…
    ·Hvordan slutter jeg min Autostar til Denne computer 
    ·Sådan foretages fejlfinding High hukommelsesanvendelse…
    ·Jeg kan ikke registrere netværk Når Reformatering Tos…
    ·Rontokbro Worm Removal Tools 
    ·Sådan nulstilles en Dell Dimension 3000 til Factory 
    ·Fejlfinding en Dead HP Ze 
    ·Sådan Fix Scriptfejl på Google 
    ·Hvordan at slippe af adware og spyware trusler 
    ·Sådan Clean Up Computer Processer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix My Space Bar på en bærbar 
    ·Sådan at starte fra CD-drev 
    ·Hvordan kan man se , hvis nogen har Put Keylogger på c…
    ·Bejeweled Virus 
    ·Sådan bruges System Recovery diske 
    ·Hvordan gendanner jeg en gammel XP Registry 
    ·Hvordan laver SSL-certifikater i Debian 
    ·Sådan læses en volumetrisk fil i VMD 
    ·Sådan Konverter Wave lydfiler 
    ·Sådan Læs Mac-filer på en pc 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com