| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan bruges et oscilloskop til at måle en oscillerende Signal
    Oscilloskoper er vigtige redskaber for elektroniske teknikere og dedikerede hobbyfolk . De måler spændingen over tid og vise resultatet som en graf på en kalibreret skærm. Oscilloskoper, som ofte blot kaldes o- scope , måle AC og DC spændinger og kan omfatte en lang række andre funktioner som opbevaring, kurveform og indstillinger hukommelse, alfanumeriske målinger skærm etiketter og evnen til automatiserede målinger via en computer port . De grundlæggende indstillinger er fælles for alle typer af o- anvendelsesområder er lodrette og vandrette afbøjning kontrol , udløser og AC /DC kobling. Ting du skal
    oscilloskop
    Oscilloskop probe
    Test kredsløb
    Vis Flere Instruktioner
    Vertical Menu: Spænding
    1

    Sæt oscilloskop sonde koblingen til AC eller DC efter, hvad der forventes . Når sonden er AC koblet , det blokerer DC komponenter. Displayet viser kun AC spænding. Men hvis sonden er koblet til DC , det viser både højspændingskomponenter . Hvis skærmen er centreret på skærmen, og en AC spænding anvendes, kan du se en sinus, firkant , savtakket eller komplekse bølgeform . Hvis det er DC koblede og en DC- spænding er til stede , vil spor afbøje lodret over eller under den oprindelige position , afhængigt af polariteten af spændingen , og mængden af ​​deformation vil være direkte relateret til spændingsamplituden .
    < Br > 2.

    Slut o- rækkevidde sonde på tværs af en signalkilde. Antag at påtrykkes over en modstand med den ene side af modstanden forbundet til jorden . Forbind jordklemmen af sonden til jorden side af modstanden , og sonden til den anden ende . Signalet vil få skærmen til at bevæge sig . Det vil bevæge sig lodret og forblive stabil , hvis det er en DC spænding og sonden er koblet til DC. Hvis det er en AC-signal , vil spor bevæge over og under den indledende linje, hvis sonden er koblet til AC . Læse amplituden ved sammenligning af signalet med stregglasset på displayet . Hvis den vertikale afbøjning er sat til 1 volt pr division og signalet er 5 divisioner høj, spændingen er 5 volt .
    3

    Kig efter en knap der hedder " Find Trace " eller noget lignende hvis skærmen pludselig forsvinder med et signal. Når sonden er DC koblet , en stor DC spænding kan køre spor væk fra skærmen
    Horisontal Menu: . Time
    4

    Indstil den horisontale tid base for at afsløre frekvens , periode og pligt cyklus af et AC -signal. Den vandrette sweep er kalibreret i tid pr division . For eksempel, på en 5 mikrosekund indstilling en puls, der er 3 divisioner længe er en 15 mikrosekund puls . Nogle o- dækningsområder vise frekvensen direkte , men det virker til 66,6 KHz .
    5.

    Juster udløser niveau til at give en stabil skærm. Dette gør det vandrette feje begynder ved det samme punkt på et AC-signal , så den vises som en stabil sinuskurve . Udløseren punkt er undertiden vist som en spænding , og det kan være positiv eller negativ . En stabil visning af en række firkantede bølger , for eksempel afslører kan en lejlighedsvis støj spike ridning på toppen af ​​impulser. Hvis de viste impulser er i konstant bevægelse , støj spikes er svært at se.
    6 p Hvis du tilslutter ledningerne til et test kredsløb og o- rækkevidde spor pludselig forsvinder , først tjekke AC /DC kobling . En DC- signal kan forårsage spor til at bevæge sig væk fra displayet, når sonden er DC koblet . Ændre den lodrette udbøjning til en højere spænding . Også, hvis skærmen pludselig bliver en svag diagonal linje , ændre den vandrette afbøjning til en længere tid base.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Clean virus, trojanske heste , spybots og malwar…
    ·Sådan at gendanne en iSeries på et andet system 
    ·Fejlfinding en Toshiba A300 
    ·Hvordan kan jeg Genoprette Bortkommet digitale filer 
    ·Sådan behandler Malware i Computers 
    ·Sådan testes en dårlig CPU 
    ·PC Clock Problemer 
    ·Sådan Fix Ukendt USB-enhed Drivers 
    ·Enhedshåndtering Changed My Screen Size Fra 1024X728 t…
    ·Min HP Printer vil ikke forbinde trådløst 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Undelete en Windows XP -partition 
    ·Sådan gendanne slettede filer gratis 
    ·Sådan Stop System32 Fejlmeddelelser 
    ·Sådan fjernes den trojanske Alemod 
    ·Fejlfinding en bærbar der holder nedfrysning 
    ·Sådan fjernes en Microsoft NET Compact Framework 
    ·Sådan tilslutter din HP Laptop Dock til en pc 
    ·Sådan Set Up en Windows Certificate Authority for NPS 
    ·Backdoor Tidserv Inf Removal Tools 
    ·Min computer hænger , når jeg fjerner Power 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com