| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Nogle enkle tips til at fremskynde Dial -Up
    Et langsomt internet dial -up forbindelse på din computer kan være frustrerende. Du har måske opdaget, at en ven har efterladt et vigtigt , tidsfølsomme besked til dig , og det kræver en hurtig reaktion . Du må ikke få e-mail i tide til at reagere , fordi du har travlt venter på computeren til at starte op . Men selv hvis du ikke har råd til at opgradere til en hurtigere internetforbindelse i øjeblikket , kan du gøre optimal brug af systemet du har ved at følge en række enkle tips. Luk programmer , som ikke bruges

    Luk alle programmer , du ikke bruger , og luk alle faner på din browser , som du ikke ser - de er dræne båndbredde på din forbindelse , langsommere din visning. Dette omfatter især de instant messaging hjemmesider og e-mail klienter , ifølge Johnson Yip , en certificeret it -tekniker . Konstant forsøger at multitaske ved at maksimere og minimere programmer nedtoner din båndbredde. Nyere instant messaging værktøjer har en funktion på dem , der automatisk besked, når du modtager nye meddelelser .
    Malware Versus virusinfektion Programs

    stedet for at bruge virusbeskyttelse , downloade en gratis malware fjernelse program. Du er mere tilbøjelige til at opleve et angreb fra malware end fra en organiseret virus infektion, ifølge Dial Up Networking Tips hjemmeside. Desuden er malware-programmer meget mindre end deres virusbeskyttelse modstykker og er lettere at hente end anti- virus programmer.

    Slå eventuelle anti- virus programmer , når du har fået en anti -malware program. Hvis du ikke gør det, kan have de virus- krigere , der kører i realtid og med anti -malware-software resultere i langsommere dial -up.
    Computer System Rengøring Tool

    Hent et system rengøring værktøj. Disse er gratis programmer , der fjerner cookies , der normalt hober sig op i løbet af en normal dag i internetaktiviteter. Jobbet af nogle cookies er at spore dine bevægelser mellem hjemmesider på en given dag. Fjernelse dem vil gøre din forbindelse hurtigere.
    Fildelingsprogrammer

    Tæt op alle fildelingsprogrammer , du ikke bruger. Deling af filer , såsom musik eller film , med en gruppe af mennesker kan bremse din dial- up forbindelse , fordi tilstedeværelsen af sådanne filer og handlinger forbundet dem drastisk kan bremse downloading af de websteder , du ønsker i øjeblikket. < Br >

    fildelingsprogram fungerer som standard for opstart af din computer. For at stoppe dette sker, få adgang til fildeling program indstillinger på din computer. Dette vil forhindre standard downloading af sådanne programmer , og frigøre mere af din plads .
    Spørg efter High Speed ​​Dial-up

    Request , at din udbyder omfatter high -speed internet dial-up af din tjenesteudbyder konto. Ifølge Dial Up Networking Tips kan du se en $ 5 til $ 10 stigning på din regning , men du vil se en forbedring i kvaliteten af ​​den hastighed, hvormed du kan få adgang til dine ønskede dokumenter.
    Deaktiver Flash Videos

    Skær eventuelle flash videoer , der kan affyre op og køre i løbet af din tid på internettet . Disse punkter vil forsinke processen ved at tage lange perioder at hente på en allerede langsom indstilling. Søg en browser, der har en add-on du kan installere for at blokere flash videoindhold fra at downloade , medmindre du rent faktisk vil have det til at gøre det.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix Packet Tab på Wireless 
    ·Computer Reparation Tutorial 
    ·Sådan Fix buffering når Afspilning Video 
    ·Computer Reparation Software Tools 
    ·Sådan Konverter din harddisk File System til NTFS for …
    ·Menuen Start Vil ikke bo , når der klikkes 
    ·Sådan udføres en Disk Scan 
    ·Hvordan at slippe af Security System Malware 
    ·Sådan Afmeld et Missing DLL 
    ·Sådan Speed ​​Up Your Computer ved opstart 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Konverter YMP til MP3 
    ·Sådan Fix en Java fejl 
    ·Sådan konstateres , om en Dell er renoveret 
    ·Sådan fejlfinding Windows Font Viewer 
    ·Hvad skal man gøre , når et dokument bliver i køen, …
    ·Sådan Fix Multimedia Audio Controller 
    ·Hvordan kan man se Hvis en computer 64- bit kompatibel 
    ·Hvordan finder man en Slettet Weboversigt i Mac Uden Ti…
    ·Hvordan at reparere en korrupt system fil 
    ·Fødevarer, der hele huden 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com