| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvorfor kan min computer ikke finde min internetforbindelse Anymore
    ? En computers evne til pålideligt at oprette forbindelse til en internetforbindelse afhænger af flere komplekse teknologier. Ikke alene skal hardware i computeren arbejde ordentligt , men komponenterne i selve netværket skal arbejde fejlfrit så godt. Når en computer mister sin evne til at forbinde til en tidligere pålidelig forbindelse , der er et par trin til fejlfinding, som du bør tage . Fejlfinding individuelle komponenter vil hjælpe dig med at identificere defekt netværk komponent. Fejlfinding Modems og routere

    for at din computer til at opdage din internetforbindelse , skal hardwaren være tilsluttet og fungerer korrekt. Hvis din computer er sluttet til en trådløs router, inspicere det for at bekræfte det er til gengæld tilsluttet kablet eller DSL-modem via et Ethernet-kabel. Dette kabel ligner en tykkere udgave af et telefonkabel . Det skal tilsluttes routeren i den ene ende , og modemet i den anden . Træk forsigtigt i kablet i begge ender for at sikre, at det er sikret . Også kontrollere dit modem tilslutning til kabel-eller DSL-linje . Modemmet skal tilsluttes den ene eller den anden til at fodre signalet til routeren . Hvis det er muligt , forsøge at tilslutte en anden computer til dit modem .
    Ethernet Cord

    Ethernet-kabel i sig selv er tilbøjelig til skade, hvis den er mishandlet eller lov til at virvaret . Undersøg dit netværks Ethernet snore for beskadigelser ved at afbryde dem og lægge dem lige ud. Der bør ikke være flosset plast eller udsatte ledninger . Stikket bør bestå af klar plast , der ikke er revnet eller beskadiget . Det bør have en lille plastik klip på sin bagside. Bortskaf Ethernet-kabler med brækkede clips , da de er tilbøjelige til at blive fortrængt fra Ethernet-stik . Beskadigede Ethernet ledninger , der løber fra modemmet til routeren kan absolut forårsage en internetforbindelse til at mislykkes.

    Korrupt Hardware Drivers

    hardwareenheder, som trådløse kort indeholder små programmer kaldet " drivere" , der tillader dem at kommunikere med computeren . For at kontrollere om denne driver er installeret og fungerer korrekt , skal du klikke på "Start " og derefter højre-klik " Computer". Klik på " Administrer " og derefter klikke på " Enhedshåndtering". Rul ned til " Netværkskort ", og se efter de adaptere, der har en lille gult spørgsmålstegn . Hvis din adapter har dette ikon , bliver du nødt til at kontakte producenten for at få en up -to- date driver. Dette kan normalt ske ved at besøge producentens hjemmeside og downloade den nyeste driver der. Bare sørg for at få føreren specifik for din hardware model.
    Fejlfinding Wi- Fi Connection

    Din computer selv indeholder nogle indstillinger , der kan slås din internetforbindelse på og slukket . Hvis du bruger en bærbar computer , så tjek det for en fysisk Wi-Fi switch. Ikke alle modeller indeholder disse parametre , men hvis din gør , og hvis det uforvarende blev tændt, vil det afskære din forbindelse til internettet. Der er også en blå funktionstast på de fleste bærbare modeller , der har samme funktion. Test dette ved at trykke på "Fn " og nøglen , der indeholder det ikon, der ligner en mobiltelefon tårn på samme tid . Tryk på denne tastekombination igen, hvis dette ikke løser dit problem.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Genbrug Konica Toner 
    ·Sådan får websider til Open Fuld størrelse 
    ·Min Compaq Laptop er nr. Power 
    ·Sådan gendannes dvalefiler 
    ·Sådan Geninstaller Hjælp og Support til Windows XP 
    ·Sådan gendanne slettede filer og mapper 
    ·Problemer med ATI Mobility Radeon X600 
    ·Sådan Master Reset en Toshiba A105 
    ·Hvor hen til Reset Windows XP Operating System Files 
    ·Hvordan jeg Genindsæt Data kabler 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvorfor kan man ikke mus og tastatur Work In Ubuntu 9.1…
    ·Sådan fjernes XP Antivirus Protection Spyware 
    ·Hvordan til at dræbe røde Screen Spyware Virus 
    ·Sådan aktiveres Spy Sweeper 
    ·Sådan gør du: Faner i Avant Browser 
    ·Sådan Konverter MPEG musikfiler til MP3 i Nero 10 
    ·Sådan finder softwaren nøgle i registreringsdatabasen…
    ·Hvordan man kan reducere hukommelsesforbrug 
    ·Sådan Fix en lyd driver i Windows XP 
    ·Sådan gendannes data fra en formateret harddisk i XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com