| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvorfor skal jeg nødt til at gøre Warm Boot at starte min bærbar computer
    ? En varm støvle indebærer indlæsning af en computers operativsystem gang, og derefter genstarte computeren. Der er mange grunde til, at en bruger kan ty til en varm støvle. Desværre vil simpelthen genstarte computeren ikke løse dem. Når operativsystemet starter op, roden af brugerens problem dukker op igen sammen med det. En varm støvle kan synes at afhjælpe problemet er nogle tilfælde , men hvis det underliggende problem ikke er rettet , vil det sandsynligvis blive værre . Startproblemer
    p Brugeren kan finde sig selv genstart , hvis Windows opstart processen kørt ned af en lang række programmer forsøger at starte på en gang. Hvert program, der er planlagt til at starte, når Windows indlæses kræver RAM. Dette er et system ressource, der giver hukommelse til programmerne . Jo flere programmer , der indlæses ved opstart , jo længere opstart vil tage. Dette kan føre til det indtryk, at Windows kører langsomt , og en logisk konklusion kunne være at genstarte maskinen . Et mere nyttigt mulighed kunne være at klikke på " Start", " Run " og derefter " msconfig " for at konfigurere startindstillinger.
    Programfejl

    Programmer kan give fejlmeddelelser under drift eller installation , som instruerer brugeren om at genstarte systemet. Denne type fejl er normalt på grund af en inkompatibel eller forældet driver . Hertil kommer, at hvis et program installation bliver beskadiget kan lignende fejlmeddelelser gives. Edb-programmer kan også medføre, at operativsystemet til at gå ned under normal drift. Et eksempel på dette er CD Creator Program , som har kendte kompatibilitetsproblemer med Windows XP.

    Registreringsfejl

    Windows registreringsdatabasen er en lille database, gemmer oplysninger om operativsystemets indstillinger og konfigurationer . Registreringsdatabasen indeholder konfigurerbare elementer kendt som "nøgler" , der indeholder disse oplysninger. Over tid, kan disse taster og deres sub -keys blive fragmenteret eller beskadiget. Et register i denne tilstand kan forårsage, at Windows starter op meget langsomt , og derefter udføre meget dårligt når det gør belastning. Dette kan let føre brugeren til at tro, at hun er nødt til at genstarte computeren. Desværre en genstart er usandsynligt at hjælpe. Brugeren kan benytte sig af Windows Systemgendannelse funktionen til at forsøge at sætte registreringsdatabasen højre igen .
    Computervirus

    Computervirus kan forårsage nogen form for funktionsfejl , fra langsom opstart at forårsage Windows til at gå ned . Virus kan også gøre styresystemet støvle i en uendelig cyklus. Enhver af disse adfærdsmønstre kan bede en bruger til at forsøge en varm støvle. Desværre vil genstart have nogen effekt . Den virus skal fjernes af en dygtig anti -virus program , helst under en planlagt boot - time scanning . Dette er en funktion af de fleste anti -virus programmer , der scanner indholdet af harddisken , før styresystemet kan indlæse . Det frarøver virus af muligheden for at blive aktiv , og gør det i stand til at forhindre dens fjernelse .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix IRQ -indstillinger 
    ·Sådan Format Music Into en ringetone 
    ·Sådan formateres en Dell Dimension 4500 
    ·Min Thinkpad T60 er overophedet 
    ·Jeg kan ikke forbindelse til Antivirus Sites 
    ·Hvordan at slippe af Gamevance annoncer 
    ·Hvordan laver Patches for Endless Online 
    ·Sådan Gør Font Større på websider 
    ·Sådan Fix MS Excel har fundet en fejl fejl 
    ·Min Toshiba Laptop kan ikke tændes 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan forhindres Browser Hijacking 
    ·Sådan gendannes Fra Kernel32.dll 
    ·Sådan Hold andre brugere ud af din computer filer 
    ·Kindle for PC Installation hænger op 
    ·Laptop Standby Problemer 
    ·Sådan Fix en stak musen på en bærbar 
    ·Sådan Clean My computer , hvis Windows XP er inficeret…
    ·Sådan Factory Restore en Windows XP Dell Uden Recovery…
    ·Hvordan at slippe af Computer Virus på Google 
    ·Sådan Opdatere en Microsoft ActiveX 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com