| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvad gør en computer Freeze
    ? Næsten hver computer bruger har oplevet forværring og panik, der opstår, når din maskine fryser . Markøren flytter sig ikke . Du kan ikke navigere mellem programvinduer . Computeren reagerer på trods af bestræbelserne på at udføre tastaturkommandoer . Mens smide computeren i frustration kan synes som en god idé på det tidspunkt , er det nyttigt at kigge efter fælles fejlfindingsløsninger at sortere ud funktionsfejl. Spørgsmål som programmets konflikter , utilstrækkelig hukommelse, manglende filer og generel rod kan føre til frysning, og i sidste ende et systemnedbrud. Behandlingsfejl

    Computerens Central Processing Unit partnere med harddisken og random access memory til at behandle og udføre opgaver. Løb flere programmer end hukommelsen kan understøtte kræfter CPU for at få adgang til harddisken oftere , at øge mængden af ​​tid, der kræves for at udføre hver computer funktion. Programmer, der kræver en stor mængde virtuel hukommelse , såsom spil eller video -afspillere, kan anmode om flere ressourcer, end computeren kan tildele , hvilket resulterer i en ophobning af processer sætte pres på din CPU. Behandlingsfejl , der udløser et program fryse kan ofte elimineres ved blot at standse alle opgaver og give CPU tid til at sortere ud hver funktion. Hvis alle aspekter af din computer op med at fungere under en fastfrysning , kan du nødt til manuelt at lukke maskinen, før du kan begynde fejlfindingen.
    Program Konflikter

    Computere er omfattet regelmæssige software downloads og installation. Kompatibilitet med din computer ikke sikrer, at disse programmer vil integrere fejlfrit med hinanden. Modstridende programmer sommetider konkurrere om hukommelse , eller de kan have behov for at få adgang til samme filer til at udføre funktioner . For eksempel er to anti-virus installerede programmer kendt for at forårsage frysning , fordi begge programmer forsøger at scanne og overvåge de samme filer , regulere internetforbindelser og blokere programmer, der vises mistænkelige. Notér de programmer, der bruges, når din computer fryser til at identificere en potentiel konflikt .
    File Clutter

    løbet af en computers levetid, programmer er tilføjet og fjernet, er midlertidige filer gemt fra internettet og dit anti- virus software fjerner potentielt farlige filer. I den proces, bliver din computer rodet med filer, der er itu, mangler komponenter eller ikke længere er nødvendige . Når et program forsøger at få adgang til en manglende eller beskadiget fil , computeren bliver forvirret og ikke kan udføre de nødvendige instrukser . På den anden side , fortsætter filer, der er ud af brug til at tage plads på din computer uden at bidrage til nogen opgaver . Geninstallation det berørte program kan ordne knuste eller manglende filer , mens interne værktøjer som registraturen og Disk Defragmentering kan hjælpe dig med at finde og rydde filer, der ikke bliver brugt længere.
    Virus og Malware < br >

    En computer , der hele tiden fryser , går ned eller opfører sig uregelmæssigt , kan være inficeret med virus og malware . Efter et virus infiltrerer din computer , lægger det til vigtige systemfiler og deaktiverer programmer, der kan hjælpe dig med at fjerne truslen . Computeren undlader at åbne programmer, du vælger, mens andre programmer stopper med at svare eller tæt ufrivilligt. Vira også resultere i uautoriserede downloads af ondsindede programmer, der kører i baggrunden, tilstopning harddisken og over computerens hukommelse. Virus fjernelse kan være svært, men du kan løse problemet ved at geninstallere dit operativsystem , at opretholde en backup disk eller ved hjælp af genopretnings -program følger med dit anti- virus software .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan stopper jeg Internet Blocks 
    ·Office XP Professional Gentager Install 
    ·My Toshiba Satellite Kan ikke oprette forbindelse til e…
    ·Sådan gendannes eMachines driver i Vista E720 
    ·PC Diagnostic Hjælp 
    ·Sådan at beslutte, om at erstatte eller reparere en co…
    ·Sådan kontrolleres en Ext3 partition til fejl 
    ·Hvordan kan jeg gendanne en Temp Word fil efter Lukke e…
    ·Sådan gendannes en Erstattet fil i Mac OS X 
    ·Hvor hen til Reset Uniden TRU8885 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Stikning Laptop Keys 
    ·Sådan deaktiveres Agent.exe 
    ·Hvordan at slippe af en Rod 
    ·Vil Kloning My Hard Disk påvirke min Softwareaktiverin…
    ·Min Dell Webcam Software er ikke lade mig bruge IM tils…
    ·Sådan åbnes tilfælde af en Dell Dimension 8200 
    ·Lockout Problemer med Gateway M- 6827 
    ·Udpakning af filer fra en korrupt Drive 
    ·Sådan kopieres en bootbar cd til en bootbar DVD 
    ·Sådan Reset en Windows Product Key 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com