| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Hvordan jeg gendanne en slettet Hard Drive
  ? Når du sletter en fil på en harddisk , systemet konstaterer diskplads det besatte som fri for overskrivning med andre data . Det betyder ikke straks fjerne filens oplysninger og data kan forblive genindvindingsværdien i nogen tid, så længe der ikke nye data overskriver dens drev placering. At inddrive en hel slettede harddisk, vil du har brug for en specialiseret fil opsving program. LETHED Data Recovery og PC Inspector File Recovery kører kun på Windows systemer, mens eSupport Undelete Plus kører også på Mac OS X. Alle tre programmer har versioner tilgængelige for gratis download. Instruktioner
  PC Inspector File Recovery
  1

  Download og installer File Recovery fra PC Inspector hjemmeside. Du skal installere softwaren på et drev end det , du ønsker at komme sig, da selve installationen kan overskrive nogle filer , og File Recovery kan ikke få adgang til anlægget drevet for inddrivelsen.
  2

  Start programmet og vælg det ønskede sprog. Klik på den øverste fanebladet "Gendan slettede filer. " Klik på " Physical Drive " fanen, og klik på den slettede harddisk, og vælg en partition , hvis det ønskes . Klik på det grønne flueben for at bekræfte.
  3

  Vent File Recovery at scanne drevet. Et eksempel på de slettede filer vises i deres oprindelige opbevaring struktur. Fremhæv filer, mapper eller hele mapper , du ønsker at gendanne og klik på den grønne flueben . Data vil komme til den mappe listet i bunden af skærmen.
  LETHED Data Recovery Wizard
  4

  Download gratis eller fuld udgave af data Recover guiden fra LETHED s hjemmeside. Den gratis udgave har begrænset funktionalitet og kræver et køb at låse alle funktioner. Installere og åbne programmet.
  5.

  Klik på " Slettet File Recovery. " Hvis du gerne vil gendanne slettede partitioner eller drev formatering , kan du vælge "Complete Recovery " i en separat session.
  6

  Klik på den slettede drevet og vælg "Næste". Data Recovery Wizard vil skanne drevet, og oprette en liste over fil opsving.
  7

  Check bestemte mapper og mapper , du ønsker at komme sig. Kontrollere drevet ikonet øverst på listen for at gendanne hele indholdet af harddisken. Klik "Næste" og specificere en output destination for at gendanne filerne .
  ESupport Undelete Plus
  8

  Download Undelete Plus installationsfiler fra eSupport hjemmeside. eSupport tilbyder den fulde version af softwaren gratis . Installer softwaren ved at køre den downloadede fil. eSupport anbefaler at installere til en anden harddisk eller ekstern flash storage for at undgå datatab .
  9

  Åbn softwaren og placere et flueben ud for det drev , du ønsker at komme sig. Klik på "Start Scan" og vente på Undelete Plus for at finde slettede filer.
  10

  Sæt et flueben ved siden af ​​filer for at markere dem til nyttiggørelse. Klik på en kolonneoverskrift for at sortere resultaterne , eller bruge "Filter" i menuen for at finde bestemte filer og mapper. Højreklik og vælg " Vælg alle filer" for at markere hele drevet eller mappen .
  11

  Klik på " Gendan fil" for at gemme filerne til en ny placering på harddisken . Undelete Plus vil bede om en opbevaringssted. Gem filer til et drev end det slettede drevet, hvis du ønsker at udføre mere end én nyttiggørelse, som de nyligt gendannede filer kan overskrive nogle andre slettede data.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Driver A11 mangler på min Dell Latitude D600 
  ·Sådan fjernes en CDFS partition på en Cruzer 
  ·Problemer med at starte Compaq Presario 900 
  ·Fejlfinding en IBM ThinkPad T43 
  ·Spybot Trojans.Sbi Problemer 
  ·Sådan Clear certifikat fejl 
  ·Hvordan man løser en manglende eller Korrupt fil på W…
  ·Sådan Fix Top Bar Forsvinder i Windows Stifinder 
  ·Hvad er en fejl i en computer 
  ·Skærmproblemer på en eMachine W3107 Med geforce 6100 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan man opbygger Fysisk sikkerhed 
  ·Sådan fjernes en D -Link DCM -202 Packet Scheduler Min…
  ·Hvordan man laver en Windows XP Home Boot Disk med Nero…
  ·Hvordan at reparere en Blue Screen 
  ·Sådan Transfer Program Nøgler til en ny computer 
  ·Sådan Kopier skrifttyper 
  ·Sådan Fix en Fatal Computer Fejl 
  ·Sådan Reparation Roxio Creator Bug på en Toshiba bær…
  ·Sådan justeres HD holdning om NVIDIA 
  ·Sådan deaktiveres CA Forældrekontrol 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com