| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Ingen strøm på en HP Pavilion PC Desktop
  Stationære computere er samtidig mere kompleks og nemmere end laptops når det kommer til fejlfinding. Der er flere fysiske komponenter på et skrivebord, så at finde en bestemt generende del kan være en vanskelig opgave, men arbejder inde i en stationær computer er ligetil i forhold til åbning, og roder med en bærbar computer. Strømproblemer er altid hardwareproblemer. Der er et par enkle, indledende skridt til fejlfinding, men strømproblemer kræver ofte åbne din computer og have et kig indenfor. Grundlæggende

  Tag alt fra din pc , bortset fra ledningen . Prøv at tænde for systemet, og se efter lys på fronten , og derefter på bagsiden. Når strømforsyningen er tændt ( modtager strøm ) , det lille lys under stikket grønt. Hvis dette lys ikke kommer på , er problemet enten tilsluttet ledningen eller strømforsyningen. Forsøges at udskifte netledninger med monitoren ledning at isolere ledningen som kilden til problemet . Kig nøje på for strømforsyning og sørg for at det er indstillet korrekt for dit land - . 110 i Nordamerika og 220 for de fleste andre regioner
  Socket

  Tag strømkablet og skifte spændingen vælgeren til den modsatte indstilling. Vent fem sekunder, og derefter vende det tilbage. Dette sikrer, at kontakten er aktiveret . Tilslut strømkablet igen, og prøv at tænde for pc'en. Kontroller stikkontakten for at sikre, at det virker , og tilslutte din computer retning i stikkontakten ( fjerne den fra en overspændingsbeskyttelse eller magt barer ) . Tjek afbryderknappen. Hvis det stikker når man skubber til det , kan det ikke være at gøre kontakten til at engagere systemets magt og bliver nødt til at blive udskiftet. Hvis knappen går ind og ud frit , du har gjort alt, hvad du kan gøre fra ydersiden af ​​computeren. Det er tid til at gå indenfor .
  Åbne det op

  Tag ledningen og hold afbryderknappen i fem sekunder. Dette sletter alle elektriske ladninger fra kredsløb og gør det sikkert at åbne computeren . Fjern sidepanelet fra dit system. Denne proces varierer lidt fra model til model - nogle har en eller to skruer på bagsiden af systemet , nogle har en let på udløserknappen. Tjek din manual.
  Power Button

  Find afbryderknappen indefra og spore kablerne , hvor de stik i bundkortet. Løft op på stikket og skub det fast ned igen. Sæt pc'en tilbage til dens strømkilde og prøv at tænde den . Tag computeren med det samme , hvis systemet ikke tænder op og fortsætte fejlfindingen .
  Hardwarekomponenter

  Afbryd hver af de enheder i computeren en ad gangen til finde en defekt stykke hardware. Strømkabler løber fra strømforsyningen forbindelse til dit optiske drev , harddisk, diskettedrev (hvis der findes ), og i flere steder på systemkortet. Dette trin tager nogle trial and error detektivarbejde og et par minutter : tag én enhed , tilslut strømmen , og prøv at tænde for systemet. Så afbryde AC magt, tilslutte enheden igen og prøv den næste. Hvis systemet starter op på noget tidspunkt , er den enhed, du unhooking kortslutning af magt og skal udskiftes .
  Strømforsyning Replacement

  Udskift strømforsyningen hvis ingen af ​​de ovenstående trin give resultater . Strømforsyninger sommetider dør og skal udskiftes.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan justeres Date & Time Med en langsom CMOS Battery…
  ·Sådan fjernes Copy.Exe & Host.Exe Virus 
  ·Hvordan kan man øge din computers hastighed for Free 
  ·Sådan omformatere en IBM Hard Drive 
  ·Hvorfor tager det mere end en time at installere IMVU 
  ·Sådan at tørre ud en computer 
  ·Sådan måler PC Performance 
  ·Sådan tilføjes Startup Programs 
  ·Skrivebordsbaggrund Problemer 
  ·Sådan fjernes BIOS Password på en Dell Latitude D620 
    Anbefalede Artikler
  ·Spybot Trojans.Sbi Problemer 
  ·Sådan slettes et program, der ikke afinstallere 
  ·Sådan fjerner Virus Application.Tool.2322 
  ·Hvordan kan man øge Modem Speed ​​
  ·Hvorfor Printer Vis tom, når du forsøger at udskrive …
  ·Sådan Konverter beskyttede WMA-filer til iPod 
  ·Hvad er Social Engineering i Information Security 
  ·Sådan Fix : "En fejl opstod under Register Enumeration…
  ·Sådan holder du din Acer bærbar fra Overophedning 
  ·Sådan deaktiveres en SSL Port 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com