| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    DameWare Ikke Tilslutning
    DameWare giver netværksadministratorer et unikt sæt af funktioner designet til at centralt at administrere arbejdsstationer fra en help desk . Dette opnås ved at give fuld adgang til arbejdsstation desktops via en fjernbetjening skærm og administrative indstillinger via en styrekonsol . Men DameWare er afhængig af netværkskonfigurationen af arbejdspladserne og sundheden for netværksinfrastrukturenheder at fungere korrekt. Fejlfinde og løse forbindelsesproblemer med DameWare bruger Windows networking forsyningsselskaber. Instruktioner
    1

    login til en Windows-arbejdsstation med DameWare server installeret . Klik på " Start" knappen på Windows-arbejdsstation skrivebordet , og klik derefter på "Kør " eller "Søg "-boksen og skriv " cmd ". Tryk på " Enter "-tasten. Type " netstat -an " ved kommandoprompten vindue, der vises , og tryk på "Enter "-tasten. Se kommandolinjen output; hvis port 6129 ikke findes på listen , skal du klikke på "Start " og derefter klikke på "Kør " eller "Søg" og skriv " services.msc ". Tryk på " Enter".

    Dobbeltklik på " DameWare Mini Remote Control " service , klik på drop- down menuen og klik på "Automatic ". Klik på "Start " og derefter klikke på " OK" knappen. Gå til Windows 7 klient- computeren, og prøv at oprette forbindelse til Windows-arbejdsstation ved hjælp af DameWare klientsoftware. Hvis DameWare ikke er i stand til at etablere en forbindelse , skal du fortsætte fejlfindingen.
    2

    Klik på "Start " knappen på Windows-arbejdsstation med DameWare server installeret . Klik på "Control Panel " og derefter klikke på " Windows Firewall ". Klik på " Undtagelser " fanen , hvis en " DameWare "-programmet ikke findes på listen over undtagelser , klik på " Tilføj program " knappen , vælg " DameWare " fra den viste liste , og klik på "Åbn "-knappen. Klik på " OK" knappen for at gemme indstillingerne for Windows Firewall og lukke "Windows Firewall " vinduet.

    Gå til Windows 7 DameWare klient computeren og prøv at oprette forbindelse til DameWare server computer . Hvis der ikke oprettes forbindelse , skal du fortsætte fejlfindingen.
    3

    Deaktiver antivirus software firewall på Windows arbejdsstation. Gå til Windows 7 DameWare klient computer og test tilslutning til Windows-arbejdsstation ved hjælp DameWare . Hvis DameWare klienten ikke er i stand til at forbinde , fortsætte fejlfindingen .
    4

    Login til Windows 7 DameWare klientcomputer med en administrator -konto. Klik på " Start" knappen og klik på " Programmer " og derefter klikke på " Tilbehør ". Klik kommandolinjen ikonet i menuen, der vises . Type " tracert wxyz , " erstatte " wxyz " med IP -adressen på en arbejdsstation, der har den DameWare mini- fjernbetjening installeret server. Tryk på " Enter". Se kommandolinjen output , og det vil vise en one-line svar for hver netværksenhed i netværket vejen mellem Windows 7 computer og Windows- arbejdsstation computer
    p Hvis noget svar linie viser en serie af " . ** ** " før modtagelsen af ​​en svar linje fra Windows-arbejdsstation , identificere netværket enhed, som et svar linje blev vist lige før" **** ". Fejlfinde, så omkonfigurere , reparere eller udskifte det netkort, svarede ikke. Teste og bekræfte, at DameWare klientsoftware på Windows 7 computer kan oprette forbindelse til DameWare server software på Windows-arbejdsstation computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Laptop Cooling Issues 
    ·DDR RAM Problemer 
    ·Hvordan kan jeg lave den ISO når min Gateway Solo 2550…
    ·Sådan geninstalleres A Fjernet driver 
    ·Sådan fjernes Travian site Pop - ups 
    ·Sådan Genstart en Gateway laptop uden en cd 
    ·Sådan Stop Adobe Når iPod Connects 
    ·Fejlfinding en XP Bluetooth 
    ·Hvad skal temperaturen af en Intel DG31PR G31 Socket Bu…
    ·5 ting at tjekke, når din pc starter ikke 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes Microsoft Office XP 
    ·Sådan Tag Out ​​en CMOS batteri 
    ·Hvordan laver Ikon Words 
    ·Sådan Konverter DM til MP3 Freeware 
    ·Hvad skal man gøre , når din Dell computer vil ikke P…
    ·Sådan Fix en Java Plug-In Fejl 
    ·Hvordan til at konstruere en digitalt multimeter 
    ·Sådan Konverter DSS Audio 
    ·Sådan overføres data på en gammel bærbar til en ny 
    ·Hvordan at reparere en bærbar inverter på en Dell -sk…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com