| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan foretages fejlfinding Dell Inspiron 700m
  fejlfinding af problemer med Dell Inspiron 700m at forlænge levetiden på din laptop og yderligere fortrolig med hvordan det virker, som vil hjælpe dig med at løse fremtidige problemer. Almindelige problemer med Dell Inspiron 700m kan nævnes: display tekst er sløret eller svært at læse , den bærbare computer ikke genkender et eksternt tastatur , eller du modtager en " Utilstrækkelig hukommelse " fejlmeddelelse , mens du arbejder på personlige filer gemt på computeren. Instruktioner
  Display teksten vanskelig at læse
  1

  Hold tasten " Fn "-tasten og tryk på pil op flere gange for at øge lysstyrken på skærmen. Tryk på pil ned for at gøre skærmen lysdæmper .
  2

  Flyt eventuelle højttalere eller subwoofere er tilsluttet din bærbare computer længere væk og se om det har nogen indvirkning på klarheden af ​​din skærm.
  < Br >
  3

  Tag den bærbare computer fra stikkontakten. Sæt den bærbare computer direkte ind i andre stikkontakter for at se, om problemet fortsætter , eller skærmbilledet bliver tydeligere , må der ikke tilsluttes den bærbare ind i en stikdåse. Køb et nyt strømkabel , hvis du fortsat oplever problemet.
  External Keyboard genkendes ikke
  4

  Vend den bærbare computer , og træk det eksterne tastatur. Sæt det eksterne tastatur igen, og tænd for computeren. Fortsæt til trin 2, hvis det eksterne tastatur stadig ikke genkendes .
  5.

  Vend den bærbare computer , og træk det eksterne tastatur. Afmonter alle USB udvidelser, du kan bruge for at tilslutte tastaturet til den bærbare computer (se Tips ) . Vent et minut, og sæt derefter det eksterne tastatur igen, og tænd for computeren. Fortsæt til trin 3, hvis det eksterne tastatur stadig ikke genkendes .
  6

  Sluk for computeren, og fjern det eksterne tastatur. Tænd computeren igen. Klik på " Start", " Accessories " og derefter " Notesblok ". Skriv nogle tegn ved hjælp af indbyggede tastatur på den bærbare computer . Udskift eksternt tastatur , hvis tegn vises . Udskift den bærbare systemkortet , hvis der ikke tegn vises .
  Utilstrækkelig Memory Error
  7

  Gem og luk alle projekter eller filer , som du arbejder . Genåbne filen eller projektet og fortsætte arbejdet. Hvis du stadig modtager fejlmeddelelsen , skal du fortsætte til trin 2. .
  8

  Luk den bærbare computer ned , tage alle kabler og vend den bærbare computer på hovedet med bagsiden af ​​den bærbare computer tættest på dig .

  9

  Flyt batteridrevne udløseren - over venstre side af batteriet - til venstre og holde den med den ene hånd. Fjern batteriet .
  10

  Fjern de to skruer på venstre side af hukommelsesmodulet dækslet , placeret oven på venstre side af batterirummet. Fjern dækslet.
  11

  Spred fastgørelsesklemmerne på de korte kanter af hukommelsesmodulet at vippe den opad . Fjern forsigtigt modulet fra computeren, og indsæt det igen . Skub modulet helt ind i slotten og ned. Gentag med det andet hukommelsesmodul.
  12

  Sæt hukommelsesmodulet dækslet og spænd skruerne. Genindsæt batteriet og tænde den bærbare computer højre side opad . Sæt hukommelsesmodulerne , hvis du stadig får fejlmeddelelsen.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Stop My Computer Fra Buffering Når du spiller m…
  ·Fejlfinding en IBM Thinkpad T22 
  ·Sådan overclocke en Acer bærbar computer med en Centr…
  ·Sådan fjerner du manuelt WinPro Antivirus 2007 Spyware…
  ·Sådan gendannes en Compaq 5726 
  ·DameWare Ikke Tilslutning 
  ·Win XP ikke opdaterer 
  ·HP Pavilion Webcam Sommetider virker ikke 
  ·Sådan Bypass administrator for at installere Java 
  ·Sådan ændres en lokal harddisk Letter 
    Anbefalede Artikler
  ·Bluetooth til min Dell Inspiron E1405 Er Ikke i orden 
  ·Sådan får MultiCore 2 Vis begge processorer i Task Ma…
  ·Sådan Reparation Filassociationer 
  ·Hvorfor Norton Phishing Filter Keep Deaktivering Itself…
  ·Sådan åbner PAR Files 
  ·Sådan oprettes en Recovery disk til Windows XP 
  ·Sådan Konverter SF2 til NKI 
  ·Tegn på en Bad Power Supply på en computer 
  ·Sådan Konverter SWF fil i en GIF 
  ·Hvordan at slippe af Trojan Horse Generic3 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com