| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Top 10 PC Problemer
    Personlige computere ( pc'er) er bekvemme moderne værktøjer er perfekte til opbevaring af vigtige personlige eller forretningsmæssige data , varetagelse arbejdsrelaterede opgaver eller finde underholdning. PC-brugere kan dog løbe ind i en række fælles og frustrerende problemer, såsom at støde et komplet system crash, der beskæftiger sig med eksterne enheder , der ikke fungerer eller ikke er i stand til at oprette forbindelse til internettet. Operating System Crash

    systemnedbrud er en pludselig og frustrerende problem for en pc-bruger , og det har et væld af årsager , der spænder fra pludselige strømafbrydelse til at have en ugyldig operativsystem. Nedbrud sker lejlighedsvis , og hvis de forekommer hyppigt , dog kan computeren har brug for reparation
    CD /DVD Drevproblemer

    Støv og snavs kan ophobes i cd'en. /dvd-bakken eller slot , som kan forstyrre scannerens evne til at læse diske. Du kan også prøve at rense cd eller dvd selv.
    Mus og tastatur Problemer

    skidt og snavs kan også bygge op i dele af mus og tastatur, der forårsager dem ikke korrekt. Jævnligt svaber indersiden af ​​musen og ryste tastaturet ud for at holde dem fungerer godt.
    Video Card problemer

    Hvis du tænder din computer og intet dukker op på skærmen , kan du have en dårlig grafikkort . Bestil en erstatning eller har en tekniker gøre det for dig .
    Windows ikke kan starte

    anden hyppig PC problem er Windows ikke at starte ved opstart , hvilket holder dig fra adgang til dine filer. Hvis dette sker , kan du prøve at starte computeren i fejlsikret tilstand eller støvle med hjælp af et system cd. Hvis disse muligheder ikke virker , vil du sandsynligvis nødt til at geninstallere operativsystemet med dit Windows opsving disk .
    Frysning
    p Hvis computeren holder op med at reagere på den musen eller tastaturet , er dit styresystem sandsynligvis frosne . Hold afbryderknappen nede for at slukke for computeren . Vent et par sekunder , og tænd for strømmen igen .
    Langsom Computer

    Downloading malware eller spyware uforvarende kan bremse din pc. Der er programmer online - såsom Spyware Doctor og Windows Defender - der vil søge på din computer og rense ud skadelige programmer . Du kan også fremskynde din computer ved at rydde cookies og midlertidige internetfiler.
    Kan ikke forbinde til internettet

    problemer med internetforbindelsen kan have en bred vifte af årsager. Forkert tilsluttede netværkskabler , en forkert IP-adresse og konflikter med firewall-programmer kan alle forårsage forbindelsesproblemer .
    Computer vil ikke starte

    Hvis computeren ikke tænde på alt, kan det være et problem med stikkontakten . Du kan teste dette ved at tilslutte en anden elektrisk enhed for at se, om det virker. Hvis kontakten er fint , kan computeren har brug for reparation.
    Kan ikke slette filer

    Sommetider computer vil ikke tillade dig at slette filer . Dette skyldes som regel en ret delingsfejl , hvilket betyder, at et andet program bruger i øjeblikket denne fil , ifølge PC aholic . Løsningen er at lukke programmet ved hjælp af filen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Min HP Pavilion DV5 er langsom 
    ·Sådan Fix Kode 10 fejl 
    ·Sådan diagnosticere & Reparation en langsom computer 
    ·Hvordan at slippe af en trojansk Gen 
    ·Sådan Bring Back the Internet Tool Bar 
    ·Systemer Recovery til Dell Latitude D610 
    ·Problemløsning Codec Udgaver i XP 
    ·Sådan foretages fejlfinding Input Devices 
    ·Sådan Reset Desktop Efter en Backdoor Trojan 
    ·Problemer trække Screen i Mapblast 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes en Acer Aspire Netbook 
    ·Sådan Clear korttidshukommelsen på en pc 
    ·Forskellen mellem AC & DC Kobling oscilloskoper 
    ·Menuen Start Vil ikke bo , når der klikkes 
    ·Sådan gendannes SQL TRN Files 
    ·Sådan fjernes Windows Script Host 
    ·HP Support fejl 
    ·Hvordan at slippe af Trojan- Clicker.Win32 
    ·Sådan Konverter en WMA til en MIDI-fil Free 
    ·Sådan deaktiveres Auto scanninger med Spybot 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com