| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Fejlfinding en Toshiba Notebook
  Fejlfinding af problemer med din Toshiba notebook er en fantastisk måde at se om du kan løse problemer med computeren, på egen hånd, og for at lære mere om din computer , hvis du ønsker at opgradere eller reparere din notebook på dine egne, som kan spare dig penge. Almindelige problemer med Toshiba notebooks inkluderer memory - relaterede fejl , problemer med at få den bærbare til at gå i dvaletilstand , og problemer med at afspille dvd'er i det optiske drev . Instruktioner
  Hukommelse- relaterede fejl
  1

  Luk Toshiba laptop, samle den bærbare computer op og placer det på hovedet på en flad overflade med batteriet tættest på dig . Fjern batteriet .
  2

  Fjern hukommelsen bugten dækslet fra bagsiden af ​​den bærbare computer , og skub fastgørelsesklemmerne på kanten af ​​hukommelsesmodulet ud , væk fra modulet , får det til at vippe opad . Fjern forsigtigt modulet. Hvis der er mere end ét modul , skal du gentage processen for at fjerne det andet modul .
  3

  Skub modulet tilbage i deres respektive åbningen, og skub fastgørelsesklemmerne tilbage mod modulet at sænke og låse den på plads igen. Udskift cover, slide og låse batteriet på plads igen , og drej den bærbare computer højre side opad , og tilslut alle enheder , der tidligere var tilsluttet.
  4

  Vend den bærbare computer og bruge det som du normalt ville. Hvis fejlen opstår igen, og du kun har ét hukommelsesmodul , skal du prøve at fjerne dette modul og erstatte den med et andet modul . Hvis du har to moduler , skal du fjerne et modul ad gangen og starte computeren for at se, om du stadig modtager fejlen. Hvis fejlen kun forekommer med en vis modul erstatte modul.
  Computer vil ikke gå i dvaletilstand
  5

  Klik på " Start" og derefter klik på "Control Panel "for at åbne " Control Panel "vinduet.
  6

  Klik på" System ". "System" vises dialogboksen på skærmen. Rul gennem listen over specifikationer for din bærbare pc , indtil du se, hvor meget hukommelse der er installeret på den bærbare computer . Hvis der er mere end 4 GB RAM er installeret, skal du følge trin 1 til 3 i afsnit 1 for at fjerne din gamle hukommelse og installere i alt 4 gigabyte eller mindre. Dit Toshiba notebook kan ikke dvale med mere end 4 installeret gigabyte hukommelse . Hvis du bruger Windows Vista , skal du fortsætte til Trin 3 efter nedgradering din hukommelse.
  7

  Klik på "Start " og derefter skrive " cmd " i "Søg "-boksen. Højreklik " cmd.exe " i " Søgeresultater "-boksen, og klik derefter på " Kør som administrator ". Klik på "Fortsæt " og derefter skrive " powercfg -h on" i den kommandoprompt, der vises på skærmen, og klik på " Enter". Dvaletilstand , vil blive genaktiveret .
  Indbygget DVD-afspiller Viser en afspilning fejl når du forsøger at se en film
  8

  Klik på " Start" og derefter klikke på " kontrolpanel ". Kontrolpanelet åbnes op . Klik på " System og vedligeholdelse " og derefter klikke på " System ".
  9

  Klik på " Advanced System Settings " og derefter på " Indstillinger". Vælg " Lad Windows vælge, hvad der er bedst for min computer " og derefter på " Apply " for at anvende indstillingerne.
  10

  Klik på "OK " og derefter klikke på "OK" igen for at lukke eventuelle åbne vinduer. Genstart din Toshiba notebook. Film skal spille på din Toshiba bærbar uden fejlen opstår igen .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan til at hjælpe en Frysning Computer 
  ·Sådan foretages fejlfinding en biometrisk lås , der i…
  ·Sådan slettes Windows msp-filerne 
  ·Værktøjer til Computer teknik 
  ·T180 PC Problemer 
  ·Sådan Bundle PC Cables 
  ·MSNBC indlæses ikke på min computer 
  ·Hvorfor Er Skærmen på min laptop Dull 
  ·JBL Creature Problemer 
  ·Sådan Scan PC 
    Anbefalede Artikler
  ·Computer Triage Teknikker 
  ·Sådan Konverter en UAX fil til en MP3 
  ·Sådan løses Søg Omdirigering 
  ·Sådan Gør min PC hurtigere for Free 
  ·Jeg kan ikke afinstallere WAN Miniport (IP) 
  ·Sådan gendannes en eMachine W3611 
  ·Sådan Fix Windows XP Fejl Kan ikke flytte fil eller ma…
  ·Sådan deaktiveres en Crossfire 4870X2 
  ·Hvorfor vil ikke min Share Drive Afbryd 
  ·Sådan formateres en HP Pavilion Laptop Med Windows XP 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com