| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  JBL Creature Problemer
  JBL Creature og JBL Creature 2 er computer højttalersystemer designet og solgt af JBL . Systemet består af to satellithøjttalere og en ikke- retningsbestemt subwoofer. Højttalersystemet tilsluttes direkte til en computer er tilgængelig lydkort output jack eller en bærbar stereo output jack . Indimellem kan der opstå problemer med lydkvaliteten og forbindelse med højttalersystemet. Mangel på Sound
  p Hvis der ikke er nogen lyd fra højttalerne , skal du kontrollere kabelforbindelserne . Sørg satellithøjttalere er fast forbundet til de tilsvarende stik på bagsiden af ​​Creature subwoofer .

  Tilslutningerne er farvekodede , og desuden er hver højttaler stik formet forskelligt til at passe kun i én stikket. Sørg output kablet er sluttet til subwooferen lyd i stikket og computerens audio -out jack . Sørg for afbryderknappen på bagsiden af ​​subwooferen er skubbet indad. Hvis alt er tilsluttet korrekt, vil de grønne lys på undersiden af ​​satellit-højttalere glød.
  P Hvis der stadig ingen lyd, skal du trykke på højre side audio - stigning knappen på højre satellit højttaler, indtil lyden er hørt. Også sikre, at der er lyd afspilles fra computeren. Dobbelttjek den nederste højre side af vinduet hovedskærm og kigge efter en højttaler ikon. Hvis ikonet har en rød skråstreg over det, skal du klikke på ikonet og fjerne markeringen af " mute " valgmulighed.
  Forvrænget lyd
  p Hvis lyden kommer ud , men du hører knitrende , kontrollere tilslutningerne for at sikre, at de er sikre. Hvis lyden kommer ud med interferens så som at høre andre audio eller statisk , skal du flytte højttalerledningerne væk fra andre elektroniske enheder , computerskærm og strømforsyninger . Wrap op overskydende højttalerkabel længde og læg den væk fra elektroniske elementer for at mindske risikoen for interferens.
  Digitale numre med lydniveauer
  p Hvis der er for meget bas eller for meget diskant, bruge kontrolknapperne på forsiden af subwooferen til at justere disse indstillinger. Bass er placeret på venstre side , er diskanten placeret til højre. Ved drejning hver knap , vil du føle en lille klik, når skruen rammer den midterste ( nulstillet ) for hver indstilling. Flytning grebene uret, øges bas eller diskant niveauer, og flytte uret drejeknapper vil sænke disse niveauer.

  Satellithøjttalere lyder bedst, når de er placeret fra hinanden i samme afstand fra din siddende placering , når man sidder ned ved computeren . Subwooferen er ikke retningsbestemt, hvilket betyder at du kan placere den hvor som helst og få den samme bas respons.
  Issues Unique til Subwoofer

  Hvis subwooferen selv gør en summende lyd , betyder det indgangsforbindelser ikke er sikre eller sat i de forkerte stik. Kontroller tilslutningerne er korrekte , som angivet i afsnit 1 i denne artikel. Den summende stopper når tilslutningerne er helt på plads . Du kan være nødt til at drive subwooferen slukket og igen efter gentilslutning ledningerne.
  Overvejelser

  En god måde at afgøre, om alle højttalerne er fuldt funktionelle er at se for den glødende grønne indikator lyser . Der er én placeret på bunden af ​​hver højttaler og et placeret på subwooferen. Hvis alle tre lys er tændt , er tilslutningerne korrekt sat op og strømforsyningen er funktionel.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan at slippe af TargetSaver 
  ·Sådan får du din computer kører Når det har Crashed…
  ·Hvordan man løser et SVCHOST Memory Leak i Windows XP 
  ·Sådan åbnes porte manuelt i Windows XP 
  ·Hvordan man laver en computer Læs en DVD-R 
  ·Hvordan ændrer jeg en printerport fra LPT1 til USB 
  ·Sådan gendannes Norton Ghost Uden en cd 
  ·Sådan Fix SugarCRM WSDL 
  ·Hvordan kan jeg fremskynde RAM Plads på min computer 
  ·Hvorfor Er en computer langsom ned over tid 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan redigeres en Master Boot Record 
  ·Sådan Transfer Email Kontakter 
  ·Sådan Fjern eller Rediger en produktnøgle 
  ·Sådan fjernes poster i registreringsdatabasen Norton A…
  ·Sådan Konverter MP3 bit-hastigheder 
  ·Sådan Konverter WMA filer til MP3 
  ·Hvordan man åbner en Gateway Laptop Case Fix Inverter 
  ·Sådan Konverter en MP4 til H.264 
  ·Sådan Konverter CD musik fra en USB Into iTunes 
  ·Sådan Boot en computer fra USB 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com