| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Hvordan man laver en computer Læs en DVD-R
  Når en DVD er indsat i et dvd-drev , der er knyttet til en computer , computeren læser oplysningerne på disken , og bruger disse oplysninger i en række forskellige måder. Fra at køre et billede diasshow til at spille en hjemmevideo er DVD - R-diske almindeligvis anvendes til fil- lagring. Mens DVD'er er almindeligt anvendt i computere , du har brug for en DVD chauffør til at gøre det, og ikke alle computere er udstyret med en. Ting du skal
  Intern eller ekstern dvd-drev
  Vis Flere Instruktioner
  Computeren har ingen DVD-drev
  1

  Anskaf et eksternt dvd-drev , der lægger til din computer gennem et af sine tilgængelige USB -porte.
  2

  Sæt drevet ind i en mur , hvis nødvendigt. Sæt USB- ledningen i bagsiden af ​​DVD -drevet , og ind i et af de tilgængelige USB-porte på din computer. USB-porte er typisk placeret på siderne eller bagsiden af ​​en computer.
  3

  accepterer at installere nogen drivere , der er nødvendige , når du tilslutter DVD- drev til computeren . Vælg "Ja" , og følg vejledningen på pop- up vindue, der åbnes , når drevet er tilsluttet. Tryk på knappen ved siden af ​​diskskuffen for at skubbe disken ud. Sæt DVD-R på plads med etiketten opad mod loftet
  4

  Vælg en af ​​de muligheder der , hvis du får en pop -up: . Vælg " Autorun ", hvis DVD -R har software, som du vil køre. Vælg "Explore Drive ", hvis du ønsker at se på flere filer på disken , og vælger at åbne den med en medieafspiller , hvis du forsøger at se en film eller lytte til musik .
  5

  Naviger til "Denne computer" ( blot kaldet "Computer" på nyere computere). For at gøre dette , skal du vælge "Start" knappen ( Windows -logo -knappen i nederste venstre hjørne af skærmen ) . Vælg " Denne computer " eller " Computer " knappen opført i side menu, der åbnes . En anden menu popper op . Højreklik på drev opført i "Denne computer" eller " Computer" sektionen og vælg den relevante valgmulighed ( baseret på hvad du valgte i trin 4).
  6

  Gå til producentens hjemmeside og downloade software , der matcher din eksterne diskdrev. Sørg for, at softwaren er beregnet til dit operativsystem ( som Windows XP eller Windows 7) .
  7

  Find føreren fil. Typisk kan du finde filer i "Downloads " mappe . Få adgang til denne mappe , skal du klikke på "Start" knappen, og vælg "Dokumenter " i menuen , der popper op . "Downloads " mappe ligger indenfor "Documents ". Højreklik på føreren fil, og vælg " Åbn" for at køre den. Vælg "Start " for at begynde at installere driveren . Klik på " Finish" , når overførslen er afsluttet.
  Indbygget Drive
  8

  Skub diskskuffen fra din DVD-drev tilsluttet computeren . Sæt DVD-R i bakken , og sæt skuffen.
  9

  Vælg den meddelelse, der popper op, der matcher hvad du ønsker at bruge DVD - R for . Vælg " Autoplay ", hvis du ønsker at køre et program på disken , vælg " Udforsk ", hvis du vil have adgang til bestemte filer på disken , og vælg " Åbn" med en media player , hvis du forsøger at lytte til musik eller se en film.
  10

  Naviger til "Denne computer " på ældre computere eller "Computer" på de nyere systemer ved at klikke på " Start" knappen og vælge " Denne computer" eller " Computer "-knappen , hvis der var ingen pop- up , når DVD -R blev indsat .
  11

  vælge DVD-drev bogstav og højreklik på det . Vælg "Åbn ", hvis du ønsker at køre programmet , eller vælg en anden mulighed, at du hellere vil udføre.
  12

  Naviger til Device Manager og opdatere dine drivere, hvis diskdrevet ikke fungerer korrekt . For at gøre dette , skal du vælge "Start" knappen og vælg derefter " Control Panel" -> "System" -> "Device Manager" . Diskdrevet er under " Diskdrev " overskrift . Højreklik på drevet og vælg " Opdater driversoftware ". Hvis dette ikke virker, kan diskdrevet skal udskiftes .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Jeg kan ikke installere Microsoft LifeCam Cinema 
  ·De negative virkninger af Computer Revolution på Trans…
  ·Sådan Stop Auto Dialer 
  ·Sådan Detect Microsoft Spyware 
  ·Hvad er årsagerne til Jumpy Gaming 
  ·Sådan Lås Key Board 
  ·Sådan Gør MediaMonkey Faster 
  ·Sådan Genstart en Dell pc til fabriksindstillingerne 
  ·Jeg kan ikke pinge Websites 
  ·Hvordan fjernes Malware Doctor manuelt 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Hold FrostWire Fra Auto Tilslutning ved opstart 
  ·Sådan deaktiveres en Sysfader 
  ·Sådan Fix Pop- Ups Med en gratis Computer Oprydning 
  ·Sådan Fix en Stuck nøgle på en IBM ThinkPad 
  ·Sådan geninstalleres IMAPI service 
  ·Sådan konfigureres SNMP for HP printere 
  ·Sådan Refill en HP CC640W blækpatron 
  ·Sådan fjernes kodeordsbeskyttede Programmer 
  ·Sådan Konverter en MP3 til MIDI Free 
  ·Sådan Reset en Acer bærbar 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com