| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan foretages fejlfinding en HP Pavilion Dv5000
    HP Pavilion DV5000 er 15 i laptop , der bruger enten en AMD Sempron eller Turion 64-bit processor. Denne model kom pre -installeret med Windows XP i enten Home eller Professional udgaver , men det kan opgraderes til Windows 7 , hvis den maksimale 2 gigabyte ( GB ) hukommelse er installeret. For at løse DV5000 , vel vidende din vej rundt Basic Input /Output System (BIOS) og kende nogle af de fælles bipkoder er nyttigt. HP gør også mange føreren og andre softwareopdateringer tilgængelige på deres hjemmeside. Ting du skal
    Small Philips skruetrækker
    Vis Flere Instruktioner
    1

    tilslutte din bærbare computer til en stikkontakt og forsøge at tænde den . Efter at trykke på power -knappen , lytte efter bip. Hvis du hører et kort bip og et langt bip , så er der et problem med hukommelsen. I mange tilfælde er hukommelsen mangler eller er forkert isat . To korte bip og et langt bip repræsenterer en dårlig grafikkort , mens tre korte bip og én bip fortæller dig, at processoren selv , eller bare dens konfiguration , er dårlig.
    2

    Vend den bærbare computer og fjerne skruerne fra bagsiden adgang pladen for at kontrollere hukommelsesmodul. Fjern bagsiden adgang pladen til at kontrollere for hukommelse, hvis der ikke er installeret , skal du installere en Double Data Rate (DDR) laptop hukommelsesmodul. Hvis hukommelsen er til stede , tage det ud og sætte det tilbage i soklen for at genindsætte modulet.
    3

    Forsøg at starte computeren og indlæse den i BIOS. Skub den bærbare afbryderknappen og trykke på F10 , indtil BIOS belastninger. Når computeren belastninger BIOS , læse den hardware oplysninger, den giver dig om din bærbare computer. Kig efter eventuelle drev eller andre enheder ikke er nævnt . For eksempel, hvis en harddisk ikke genkendes af din computer eller anden grund , vil BIOS ikke liste dette drev.
    4

    Kør en test på den bærbare harddisk eller hukommelse ved at vælge "Diagnose " fra værktøjslinjen i BIOS. Tilgængelige test er "HDD Self- Test Options" til afprøvning af harddisken og "Memory Check ". Sidstnævnte omfatter fire kategorier af memory test : gåture 0'erne, Gåture 1s, High Adresselinje afprøvning og Alternativ Pattern test . Enhver af disse prøver vil hjælpe dig med at afgøre , om hardwaren er defekt.
    5

    Nulstil BIOS defaults , hvis det er nødvendigt , ved at vælge " File" og derefter " Gendan standarder " i menulinjen . Tryk på " Enter" for at foretage ændringen. Gem ændringerne og afslutte ud af BIOS ved at vælge "File " og derefter "Gem ændringer og afslut ". Computeren vil genstarte når du afslutter BIOS.
    6

    Gå til HP hjemmeside og input " Pavilion DV5000 " i søgefeltet . Fra søgeresultaterne , skal du gå til de drivere og opdateringer siden . Downloade drivere til en del, der ikke fungerer ordentligt. BIOS opdateringer vil også blive vist i listen over downloads, men downloade og installere dette kun som en sidste udvej, da en BIOS-opdatering , der går galt , vil gøre mere skade end gavn. Installer driverne , mens den bærbare computer er startet op i Windows.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Windows Firewall Forbindelsesproblemer 
    ·Sådan Fix en hvid skærm på en LCD-skærm 
    ·Sådan Clean Up en Registry for Free 
    ·Hvordan at slippe af flere ikoner fra en kortlæser 
    ·Hvordan til at konstruere en digitalt multimeter 
    ·Sådan får du en Webcam tilbage fra en Handicappede Co…
    ·Sådan foretages fejlfinding en Processor Installation 
    ·Sådan fjernes Dots i Microsoft Word 
    ·Fjernelse Trojan Virus 
    ·Min computer kan ikke køre exe- filer eller Start Up 
      Anbefalede Artikler
    ·AC Adapter Vs. DC Adapter 
    ·Fejlfinding en SSL-forbindelse 
    ·Sådan fjernes en trojansk i Systemgendannelse 
    ·Sådan Fix din laptop når det ekkoer 
    ·Sådan fjernes en Fake Security Toolbar 7.1 
    ·Sådan Fix Tomme Registreringsdatabasenøgler 
    ·Sådan Transfer Program Nøgler til en ny computer 
    ·Markøren er Frozen på min bærbare 
    ·Værktøjer til at Slette midlertidige internetfiler Ac…
    ·Sådan Defrag eksterne harddiske i Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com