| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan foretages fejlfinding en Microsoft XP , der fryser tastaturet og musen
    Windows XP giver brugerne flere metoder til håndtering opdateringer, der konflikt med driften af ​​dit tastatur og mus. Brug Systemgendannelse til at gendanne computeren til en tidligere konfiguration, før opdateringen blev installeret , bør forsøges først. Hvis dit tastatur og mus ikke fungerer , så har du højst sandsynligt ikke kan få adgang Systemgendannelse , mens Windows kører. Du bliver nødt til at genstarte computeren i fejlsikret tilstand. Dette skulle omgå den opdatering, der forårsagede konflikten og tillade dig at bruge Systemgendannelse til at fjerne det fra dit system. En anden fejlfinding værktøj, du kan prøve er at rulle tilbage din mus og tastatur drivere. Instruktioner
    Systemgendannelse Gennem fejlsikret tilstand
    1

    Sluk for computeren , og tænd den , . Begynde at trykke på " F8 "-tasten med det samme og fortsæt med at trykke , indtil "Windows Avancerede indstillinger " vises < br >
    2

    Brug piletasterne til at fremhæve "Safe mode" og tryk enter. Windows genstarter i fejlsikret tilstand. Tryk på " OK ", når ansvarsfraskrivelse popper op om, at du er i fejlsikret tilstand.

    Hvis du stadig ikke kan bruge tastatur eller mus i fejlsikret tilstand , begynder trin for "System Restore gennem kommandoprompten "Ellers fortsæt med trin 3. .
    3

    Open Systemgendannelse ved at klikke på " Start " knappen, og derefter fremhæve " Alle programmer "og derefter" Tilbehør "og derefter" Systemværktøjer " og derefter klikke på " Systemgendannelse ".

    Alternativt kan du åbne Systemgendannelse bruge søgning ved at klikke på "Start " og derefter " Søg". Klik på " Alle filer og mapper " og derefter skrive " Systemgendannelse" i dialogboksen og klik på " Søg". Dobbeltklik på resultatet .
    4

    Vælg " Gendan min computer til et tidligere tidspunkt ", når Systemgendannelse åbnes, og klik på "Næste". En kalender vises , datoer i fed have gendannelsespunkter

    Klik på en dato , og det vil vise dig de tilgængelige gendannelsespunkter . . Vælg et gendannelsespunkt på en dato forud for den opdatering, der forårsagede dit tastatur og mus til at fryse og derefter klikke på "Næste". Bekræft, at dato og tidspunkt du har valgt , er korrekte , og klik på " Næste". Dit system vil nu genstarte og blive gendannet til en tidligere konfiguration.
    Systemgendannelse Gennem Kommandoprompt
    5

    Sluk for computeren, og tænd den , begynder at trykke på "F8 "tasten med det samme og fortsæt med at trykke , indtil " Windows Avancerede indstillinger "vises.
    6

    Brug piletasterne til at fremhæve " Fejlsikret tilstand med kommandoprompt "og tryk " Enter ". Hvis du bliver bedt , skal du vælge dit operativsystem og trykke på " Enter".
    7

    Log ind på din computer ved hjælp af en administrativ konto . Hvis du er den eneste person, der har en konto på din computer, så du er administrator , . Log på som du normalt ville
    8

    Type " % systemroot% \\ system32 \\ restore \\ rstrui.exe "(uden citationstegn) i kommandoprompten og trykke på" Enter ".
    9

    Vælg" Gendan min computer til et tidligere tidspunkt ", når Systemgendannelse åbnes, og klik på " Næste ". En kalender vises , datoer i fed have gendannelsespunkter

    Klik på en dato , og det vil vise dig de tilgængelige gendannelsespunkter . . Vælg et gendannelsespunkt på en dato forud for den opdatering, der forårsagede dit tastatur og mus til at fryse og klik på " Næste". Bekræft, at dato og tidspunkt du har valgt , er korrekte , og klik på " Næste". Dit system vil nu genstarte og blive gendannet til en tidligere konfiguration.
    Manuelt Roll Back driver
    10

    Start computeren i fejlsikret tilstand ( se trin 1 og 2 i "System Restore Through fejlsikret tilstand "). Åbn Enhedshåndtering ved at klikke på "Start", højre - klikke på " Denne computer ", klikke på " Egenskaber ", klikke på "Hardware" fanen og derefter klikke på " Enhedshåndtering".
    11

    Roll tilbage din tastaturdriver , dobbelt -klik " Keyboards ". Du har måske mere end et tastatur opført. Højreklik på " PS /2 Keyboard ", og klik på " Egenskaber". Klik på "Driver "-fanen og klik på " Roll Back Driver ", klik på "Ja" når du bliver bedt . Genstart computeren , hvis du bliver bedt om det
    12

    Roll back musen føreren . " . Mus og andre pegeenheder " dobbelt -klik Du har måske mere end én enhed på listen. Højreklik på en enhed, og klik på " Egenskaber". Klik på "Driver "-fanen og klik på " Roll Back Driver ", klik på "Ja" når du bliver bedt . Gør dette for alle de anførte enheder. Genstart computeren , hvis du bliver bedt om det.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Scan efter Missing Dll Files 
    ·Sådan tjekke din laptop Temperatur 
    ·Sådan gendannes en Xlsx File 
    ·Hvordan jeg gendanne en slettet Hard Drive 
    ·Sådan fjernes Adober.exe 
    ·Sådan Fix en hvid skærm på en LCD-skærm 
    ·Hvordan at reparere en brækket LNK fil 
    ·Hvorfor har min computer Frys Up Efter Monitor soveplad…
    ·Sådan foretages fejlfinding af en langsom computer & N…
    ·Sådan får du en blækpatron arbejde igen 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kopieres reg-filer til en anden computer i Vista…
    ·Sådan Resize Tool Bar 
    ·Sådan opdaterer Java Path Redhat 5 
    ·Sådan Luk Computer Back Doors 
    ·My Sound ikke længere, efter installation af opdaterin…
    ·Hvad er Driver Detective Spyware 
    ·Sådan genkender Tracking Cookies 
    ·Shell32.dll mangler 
    ·Sådan Fix Intern fejl 2753 
    ·Sådan Systemgendannelse HP Pavilion Slimline S7600n 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com