| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Find Uønskede Downloads på min computer
    Søgningen eller find funktionen på din computer kan hjælpe med at finde filer ved et uheld downloadet eller downloades uden din viden. Brug den seneste filliste og aktivere " Vis skjulte filer " funktion til at finde uønskede downloads på din computer. Din internetbrowser holder også styr på alle de hjemmesider og downloads , der opstår på din computer. Disse downloads er gemt i en container mappe for nem adgang. Se downloads mappen fra internetbrowseren til at finde filer, du ønsker at fjerne. Instruktioner
    1

    Tænd computeren og vent på skrivebordet for at indlæse. Klik på "Start "-menuen for at åbne din personlige mappe . Dobbeltklik på " Documents " for at få adgang til mapper, der indeholder dine downloads . I særskilte aktioner , dobbeltklikke på " Downloads ", " Dokumenter ", " Billeder ", " Videoer " og " Music " for at se indholdet af disse mapper for at finde uønskede downloads. Klik på filen for at markere det og derefter trykke på " Delete " eller " DLT " på tastaturet for at fjerne de uønskede downloads.
    2

    Gå til "Start" menuen på din computer og klikke på " Find "eller " Søg ", afhængigt af din version af Windows. Lad søgedialogboks tomt, og klik på " Søg" for at opdrage alle nyligt brugte filer. Rul filerne for at finde uønskede downloads placeret på computeren ved et uheld eller af en anden bruger .
    3

    Drej " Seneste emner " på i nyere versioner af Windows , såsom Windows 7 . Højreklik på "Start" menuen og klik på "Egenskaber". Klik på " Gem og vis senest åbnede elementer i menuen Start og proceslinjen " for at vælge det. Klik på "OK " for at slå " Seneste emner " i din menu.
    4

    Se computerens nylige fil listen for at finde uønskede downloads. Klik på " Start" menuen og klik på " Seneste dokumenter " eller "Seneste emner" afhængigt af dit Windows-operativsystem. Søg gennem listen over de seneste punkter på listen for at finde uønskede downloads på computeren.
    5.

    Aktivér din computer for at vise skjulte filer for at se uønskede downloads, der kan være skjult . Klik på "Start " menuen og klik på "Control Panel". Skriv " Control Panel" i søgefeltet , hvis du bruger Windows 7 . Klik på " Udseende og personlige indstillinger " og klik " Vis skjulte filer og mapper ". Klik på " Vis skjulte filer , mapper og drev" under " Skjulte filer og mapper " sektionen. Tryk på " Anvend" og derefter på "OK" for at afslutte. Vis filer på computeren , der nu er utilslørede , såsom uønskede downloads.
    6

    Tjek din webbrowser for at finde uønskede downloads. Dobbeltklik på din webbrowser for at åbne den. Klik på " History" på værktøjslinjen øverst i browseren , hvis du bruger Mozilla Firefox. Klik på " Vis ", " Explorer Bar ", og derefter " Historie, hvis du bruger Internet Explorer. Rul resultaterne for at se alle de hjemmesider, der er blevet konsulteret på computeren for at lede efter uønskede downloads.
    7 < p> Find downloads i din " Midlertidige filer " mappen i din browser. klik på "Funktioner " i Internet Explorer-browseren . klik på "Internetindstillinger" og klik på "Indstillinger" under " browserdata . " klik " Vis filer " under Midlertidige filer og Historie Indstillinger ". Gennemse mappen for at finde filer og downloads , der er gemt på din computer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes en Disk til Factory Specs 
    ·Hvad er Disk Clearance 
    ·Sådan deaktiveres Kodak EasyShare Fra Startup 
    ·Sådan Disable Bit Defender Scanning 
    ·Sådan slettes en Access Denied fil i Windows XP 
    ·Sådan at beslutte, om at erstatte eller reparere en co…
    ·Hvordan slukkes LCD til en bærbar 
    ·Er en browser påvirke computerens opstart 
    ·Sådan ændres DLL filer 
    ·Fejlfinding en ATI 5770 
      Anbefalede Artikler
    ·. Sådan Konverter Gi fil til MP3 
    ·Sådan ændres privat besked Farver i Runescape 
    ·Hvad er årsagerne til Solder affugtningsfænomenet 
    ·Hvordan du manuelt rense registreringsdatabasen for tro…
    ·Fejlfinding Bands på Color Printing 
    ·Hvordan at slippe af fejl 403 
    ·Sådan deaktiveres Firewall i AVG Internet Security 
    ·Fejlfinding en NTFS.sys Blue Screen Fejl 
    ·Sådan Fix RCT3 fejl 
    ·Sådan at tvinge en geninstallation af et program Du ka…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com