| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan fjernes Trojan Downloader Win32 Agent Variant
  The Trojan Downloader Win32 Agent er medlem af den trojanske familie af malware infektioner . De fleste Trojans forklæde sig som lovlige programmer på en computer, mens hemmeligt at udføre en skadelig proces. I dette tilfælde viser Win32 Agent variant falske advarsler og pop-ups om formodede infektioner på din computer. Mens Trojan Downloader Win32 infektion ikke er den mest alvorlige af virusinfektioner , bør det straks fjernes , da det kan forlade din computer sårbar over for efterfølgende malware infektioner . De fleste brugere med grundlæggende viden om Windows-operativsystemet og forsyningsselskaber kan fjerne den trojanske i nogle få trin . Instruktioner
  1

  sikkerhedskopiere dine computer med Systemgendannelse eller Backup og gendannelsescenter forud for starten fjernelsen. Efter fjernelsen indebærer redigere Windows-registreringsdatabasen , kan andre programmer og indstillinger utilsigtet påvirket under fjernelsen.
  2

  Halt de processer , der er forbundet med Trojan Downloader Win32 Agent . For at få adgang til Jobliste hjælpeprogram, der styrer processerne , tryk på " Ctrl + Shift + Esc " på tastaturet. Klik på fanebladet " Processer " for at vise kørende baggrunden processer . Klik på navnene på de trojanske processer og klik på " Afslut proces " knappen for at standse Trojan Downloader programmet.

  Trojan Downloader Win32 Agent processer skal standses
  3

  Fjern den beskadigede indskrive værdier og nøgler i forbindelse med Trojan Downloader Win32 Agent hjælp Registreringseditor nytte. For at få adgang til nytte i Windows XP , skal du klikke på "Start" og klik på " Kør. " Enter " regedit " i " Åben: " feltet og klik på " OK. " For Vista og 7 , skal du indtaste kommando direkte i feltet Start søgning , og klik på " Registry Editor" indstilling, der vises på listen .
  4

  klik på knappen "Rediger" i menuen og klikke på " Find . " Skriv navnet på posten i registreringsdatabasen i tekstfeltet og klik på " Søg " knappen. Højreklik på den post, er placeret, og klik på " Slet". Fuldføre denne proces for hver af de poster i registreringsdatabasen , der er forbundet med den trojanske .

  Trojan Downloader Win32 Agent registreringsdatabasenøgler skal slettes Helper Objects \\ { 60B244BE - 559D - 4269 - B96E - CD264D828EC9 }
  5

  Brug søgeværktøjet i Windows Stifinder til at finde de resterende filer og fjerne dem fra computeren. Højreklik på "Start " og vælg "Explore " for at åbne Windows Stifinder. For XP-brugere , skal du klikke på "Søg " knappen i værktøjslinjen for at åbne søgefunktioner. Indtast navnet på den fil i søgefeltet og klik på knappen "Søg" . For Vista og 7 , skal du skrive navnet på filen direkte i søgefeltet i Explorer interface. Højreklik på filen og klik på " Slet " for at sende filen til Recycling Bin . Gentag denne proces for hver af de filer , der er forbundet med den trojanske infektion.

  Trojan Downloader Win32 Agent -filer , der skal slettes
  6

  tilbage til skrivebordet og højreklik på " Recycling Bin ". Vælg " Empty" fra genvejsmenuen for fuldstændigt at fjerne Trojan Downloader Win32 Agent fra computeren.
  < br >

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan fjernes et billede Cache 
  ·Hvordan at slippe af Java Byte Kontroller 
  ·Sådan genoplive Memory Card Data 
  ·Sådan Genstart en Dell Computer Laptop 
  ·Sådan får Forbi Logon Screen på en Dell bærbar comp…
  ·Hvordan du udskifter din proceslinjen 
  ·Sådan fjernes Antivirus fra en ny mappe 
  ·Hvordan til at kopiere dokumenter fra en Mac til en pc 
  ·Hvordan gør jeg en systemgendannelse Hvis computeren i…
  ·SharePoint Krak IE 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan deaktiverer jeg Windows Mail i Vista Home Versi…
  ·Hvordan til at identificere mit bundkort Software 
  ·Sådan gendanne slettede emner på Dumpster 
  ·Sådan Konverter CDA til AMI 
  ·Sådan gendannes et ikke-gemt skærm på en computer 
  ·Sådan fjernes Nero 7 fra Windows Vista 
  ·Sådan foretages fejlfinding en proceslinjen 
  ·Sådan Konverter MIDI til MP3 ved hjælp af iTunes 
  ·Sådan Fix en Blank skærm på en Dell bærbar 
  ·Sådan kontrolleres en HP DV5 Battery 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com