| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    10 måder at Fremskynde Vista
    Windows Vista har værktøjer og processer installeret for at gøre det muligt for brugeren at vedligeholde deres computere , og tweak sine præstationer for at imødekomme deres skiftende behov. Slet ubrugte eller uønskede programmer

    programmer, uanset kører eller ej , brug systemressourcer og til tider forårsage computere til at køre trægt. For at øge hastigheder , skal du åbne "Control Panel" og vælg " Fjern et program ". Gennemgå listen software , klikke på det program , du vil fjerne, og vælg "Fjern " fra den grå bjælke øverst på listen.
    Program Priority

    For at forbedre udførelsen af ​​åbne programmer , skal du bruge " Task manager" for at give dem en højere prioritet. Højreklik på proceslinjen , vælg " Task Manager ", og find programmet . Højreklik på den, og vælg " Gå til processen. " Højreklik på det markerede program , skal du vælge " Priority" for at ændre, hvordan programmet kører . Må ikke vælge "Real Time" som et program prioritet . Kritiske operativsystem programmer bruger realtid, og tildele muligheden for at andre processer kan forårsage dit system til at lukke ned.
    Network Printer Søg

    Upon opstart, computere søge på netværket efter tilgængelige printere. Denne søgning forsinker lanceringen af ​​operativsystemet. For at deaktivere den proces , skriv " Netværks-og delingscenter " i søgefeltet og trykke på " Enter". Find "Printer Sharing ", klik på pil ned , og vælg " Slå printerdeling " og derefter på " Anvend".
    Defragmentering

    Defragmentering konsoliderer de filer skrevet på harddisken i sammenhængende blokke, og gør det muligt for computeren at lokalisere data hurtigt . For at køre programmet manuelt , skal du klikke på "Start ," type " bedrage " i søgefeltet og trykke på " Enter".
    Memory

    Tilføj hukommelse ( RAM ) til dit system til at forbedre sine præstationer . Tjek producentens specifikationer at bestemme den maksimale mængde RAM til din computer.
    SuperFetch

    SuperFetch bruger systemressourcer til at overvåge programmer, der bruges ofte, og pre- indlæser dem i systemets hukommelse . For at deaktivere SuperFetch , klikke på "Start ," type " tjenester" i søgefeltet og klik på "Tjenester " fra resultaterne. Rul ned til og højre-klik " SuperFetch ", klik på "Egenskaber" og vælg " Disabled ".
    Startup

    Ikke alle programmer lanceret på opstart er afgørende. At gennemgå listen over opstartsomkostninger programmer , skriv " Windows Defender " i søgefeltet og klik på " Windows Defender " fra resultaterne. Klik på "Funktioner" knappen, og derefter "Software Explorer. " Klik på "Start -up-programmer " fra kategorien box , gennemse og vælge de programmer, at deaktivere
    Clean Up Hard Drive

    Rid harddisken på unødvendige filer . at fremskynde hentning af data. Type " Diskoprydning " i søgefeltet og klik på " Diskoprydning " fra resultaterne. Fra dialogboksen, vælge, hvilken gruppe af filer at rengøre og deres placering. Klik på "OK". Vælg de filer, du vil slette, og klik på " OK".
    Avanceret ydeevne Option

    Aktiver avanceret ydeevne af harddisken for at øge læse og skrive hastighed på drevets cache . Type " Device Manager" i søgefeltet og klik på " Device Manager " fra resultaterne. Find harddisken under " Disk Drives ", højreklik på den og vælg "Egenskaber ". Vælg " politikker" fanen, vælg "Aktiver avanceret ydeevne " og klik " OK".
    Boot Order

    Ændre startrækkefølgen at nedsætte mængden af ​​nødvendige tid til at starte computeren . Sluk computeren , vent 10 sekunder, og tænd for computeren. Gentagne gange ramt "F1 ", " F10 " eller " Delete" tasten for at indtaste "BIOS Setup. " Brug piletasterne til at fremhæve "Boot , " tryk "Enter" og derefter ændre startrækkefølgen for din computer. Rådfør producenten dokumentationen til din computer for specifikke anvisninger , hvis de anførte trin ikke fungerer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding af HP C7280 Wireless Print…
    ·Kan ikke kopiere filer fra DVD til Harddisk : Parameter…
    ·Er en browser påvirke computerens opstart 
    ·Sådan bruges en Apple SMI File 
    ·Sådan slettes en Access Denied fil i Windows XP 
    ·Sådan Set Up Administratorkonti i Windows Vista Home P…
    ·Min Logitech Unifying -modtager er ikke fundet 
    ·Hjælp til lynnedslag Symptomer på en computer 
    ·Hvordan jeg befri Little Red X i hjørnet Box of Games 
    ·Sådan Søg efter e-mail i Exchange 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reparation Auto- Genstart PC 
    ·Sådan Konverter Windows Media Player Artwork til iTune…
    ·Sådan Tilslut to skærme til at se det samme Screen 
    ·Hvordan at slippe af skrivebeskyttelsen på en fil 
    ·Sådan fjernes cigaretrøg fra My Laptop Screen 
    ·Hvordan at identificere og løse DocumentViewer.msi fej…
    ·Dentrix Systemkrav 
    ·Sådan at afinstallere og geninstallere MSN 
    ·Sådan genstarte min Task Manager på min computer 
    ·Sådan bruges SmitRem 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com