| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Orme, virus og trojanske heste
    orme , vira og trojanske heste har alle én ting til fælles: de er designet til at bremse eller ødelægge et edb-styresystem . Og mens de kan have samme formål , hver enkelt går om varetagelse denne opgave på forskellige måder. Heldigvis findes der måder at beskytte et system og forhindre disse programmer i at komme ind og ødelægger edb-systemer. Funktion

    Worms er virus og trojanske heste almindeligvis omtales som malware-programmer på grund af de negative virkninger , de har på edb-systemer , ifølge Microsoft. Disse programmer kan målrette forskellige områder af et operativsystem , hvoraf nogle omfatter opstart og nedlukning processer e-mail konti eller et samlet bremset præstation . Nogle programmer kan faktisk forårsage systemnedbrud eller automatiske genstarter uden nogen aktivitet på brugerens side. Forskellen mellem orme, vira og trojanske heste har at gøre med , hvordan programmet kommer ind et edb-system , og hvordan det påvirker systemfiler.
    Vira

    virus programmer er stykker af computer- kode, der kopierer sig selv , som de rejser fra fil til fil , ifølge Microsoft. En virus lægger sig til et væld programmet, som er et andet program eller en fil i edb-systemet . Det spreder , når en fil eller et program på ét system deles med eller sendes til en anden computer system. I realiteten kan denne type malware ikke spredes medmindre en bruger sender eller deler en fil . Virus kan variere så langt som hvor meget skade de kan gøre , som kan spænde fra irriterende system forsinkelser outright systemnedbrud .
    Worms

    I form af program kompleksitet , orm malware er en type virus, men langt mere sofistikeret i design , ifølge Microsoft. Ligesom virus kan orme kopiere sig selv , men en gang inde et operativsystem orme begynder at tage kontrol over systemets funktioner , som fil transport og håndtering . Orme kan spredes med eller uden at blive sendt eller delt af computeren bruger . Desuden kan denne type malware inficere hele computernetværk resulterer i langsommere netværk og Internet ydeevne.
    Trojanske heste

    trojanske heste malware-programmer får deres navn fra det græske historisk redegørelse for trojanske gave heste anvendes som kneb i omstyrtelsen af ​​byen Troja . Disse programmer præsenteres som nyttige værktøjer og i mange tilfælde som freeware, ifølge Microsoft . Mindre end velrenommerede websteder kan tilbyde dem i et forsøg på at få adgang til en brugers computer system. Trojanske heste fungerer meget lig vira , de lægger på programfiler , . Og ligesom orme , kan de invaderer en computers sikringssystem og forårsage betydelig skade på systemet
    Forebyggelse /Solution
    < p > orme, vira og trojanske heste alle bærer en viral komponent i form af spredning fra system til system. Som et resultat , er e-mail programmer et primært mål for spredning ondartede programmer gennem et netværk af brugere , ifølge Microsoft . Især fungerer vedhæftede filer som bærere af en virus , orm eller trojansk hest. Enhver form for fil, der kan knyttes til en e-mail er i stand til at bære en malware program . Malware kan også eksistere inde i en nyindkøbt harddisk eller cd- disk . I praksis bør e-mails med vedhæftede filer sendt fra ukendte afsendere slettes øjeblikkeligt. En up -to- date anti- virus program kan også opdage og fjerne malware-programmer fra et inficeret system.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·5 Fælles Hardware fejl 
    ·Hvordan skal man behandle Poor Computer Reparation 
    ·Sådan Slet skadelige programmer 
    ·Sådan Fix en Nero PhotoSnap Viewer 
    ·Hvad er årsagen Laptop Screen ikoner til Flicker 
    ·Hvordan at reparere en ridset TFT Monitor 
    ·Hvordan kan man se Hvis en fil er beskadiget 
    ·Sådan Set Up VGA udgang at sende et signal til en ekst…
    ·Hvordan at slippe af med spyware 
    ·Sådan Fix Blurry websider og billeder i Computer 
      Anbefalede Artikler
    ·MSI Wind Audio Fix 
    ·Sådan Stop en fejlmeddelelse i Pinnacle Studio Plus 
    ·PC Reboot Fordele 
    ·Sådan foretages fejlfinding High hukommelsesanvendelse…
    ·Sådan geninstalleres Windows XP på min Dell Mini 910 …
    ·Sådan får i recovery-mode uden at logge ind XP 
    ·Sådan Fix Explorer.exe Problem I Windows XP Når forsv…
    ·Sådan foretages fejlfinding computer boot Alarmer på …
    ·Sådan fjernes SmitFraud 
    ·Sådan Clean Up Cookies på en computer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com