| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Mit tastatur vil ikke reagere når du skal geninstallere XP Service Pack CD
  Det meste af tiden , at geninstallere Windows XP Service Pack vil ikke forårsage nogen problemer med computer hardware, mindst af alle computerens tastatur. Kun i sjældne tilfælde vil et tastatur mislykkes , mens Windows er at blive gendannet . Tastaturet er faktisk styres af computerens bundkort og dets BIOS programmet, før kontrollen overdrages til Windows. Enhver korrektion af et tastatur fiasko har til at starte med selve tastaturet og BIOS -programmet. Instruktioner
  1

  Kontrollér PS2 -typen keyboard tilslutning på bagsiden af ​​din computer. En PS2 tastatur har en rund stik. Brugere kan nemt gøre den fejl at sætte tastaturet i musen havnen, og vice versa , og det simple fejl kan forårsage en keyboard fiasko. Et tastatur stik kan også vrikke gratis eller beskadiget. Undersøg de bittesmå ben inde i runde stik : ingen bør være bøjet over. Sæt tastaturet stramt ind i den korrekte port.
  2

  Kig på det sted, hvor du tilslutter en USB -typen tastatur. Hvis computeren har mere end to USB- porte på bagsiden , kan du bruge den øverste port. Sæt ikke dit tastatur til eventuelle lavere havne eller havne på forsiden af ​​computeren, hvis du har et valg . I nogle tilfælde , indlæse disse "mindre" USB-port drivere senere i Windows setup rutine. Hvis dit tastatur er sat i en af ​​disse mindre havne , kan du ikke have en fungerende tastatur, når du har brug for det - hvilket er næsten det samme i Windows XP setup rutine
  3

  Turn . på din computer. BIOS- programmet vil straks fortælle dig, hvis tastaturet synes at mangle fra dit system. Du vil høre et bip og se et tastatur fejlmeddelelse på skærmen. Hvis dette sker , skal du slukke computeren.
  4

  Skift til en PS2 tastatur hvis det er muligt , især hvis du bruger et USB-tastatur . Hvis du ikke har denne mulighed, fordi din computer ikke har en PS2 -port, prøv en anden USB-tastatur og en anden USB- port. Hvis du bruger et trådløst tastatur , skifte til et kabelforbundet model : Trådløse tastaturer kan være kræsen i de bedste omstændigheder , men de kan aldeles undlader at indlæse i denne situation
  5

  Sluk for computeren . og fjern sidedækslet. Afmonter alle kabler fra bagsiden af ​​computeren . Find den sølvfarvede nikkel- sized ur batteri på tavlen og fjerne det. Der er en lille silver spring at holde den i position : Tryk i foråret, og batteriet vil poppe ud . Efter fjernelse af urbatteriet , tryk din afbryderknappen i 10 sekunder for at aflade al den elektricitet ud af bundkortet . Genindsæt batteriet. Den indgraveret print på forsiden af batteriet skal vende opad .
  6

  Tilslut alle kablerne , og prøv at starte igen. Du kan modtage flere fejlmeddelelser denne gang , i forhold til computerens indre ur -indstillinger. Hvis du har tastatur -funktioner , skal du åbne din BIOS -program (ved at trykke på " F1 " eller " F2" ), og nulstille dit ur til den aktuelle dato og tid. Du skal have noget problem genstart for at starte Windows-installation fra disken nu.
  7

  Rådfør dig med en computer reparation professionel, hvis du stadig ikke har nogen keyboard efter at have prøvet alle disse trin . Dit bundkort kan blive beskadiget. Udskiftning af bundkortet kan være muligt .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Find ud af, hvorfor min computer er Frysning 
  ·Logisk Data Recovery 
  ·Hvordan til at omprogrammere en eMachine 
  ·Sådan deaktiveres en SSL Port 
  ·Sådan reducere mængden af ​​Start Up Programmer på e…
  ·Sådan Fix Connapi.dll 
  ·Sådan tilmelder du dig Msi.dll 
  ·Sådan Fix fælles Frysning Problemer i pc'er 
  ·Hvordan at holde din computer i standby -tilstand 
  ·Sådan Fremskynde internettet på en Mac 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan gendannes nylig slettede filer 
  ·Sådan kontrolleres status for en bærbar med den servi…
  ·Sådan Fix en Microsoft Windows XP Nedlægge Hang Up 
  ·Hjemmelavet Magnetron Wi- Fi-signal Booster 
  ·Sådan justeres Browser Settings & registreringsfejl 
  ·Sådan oprettes en Recovery Disk til XP 
  ·Sådan Fix en Broken Laptop Hinge 
  ·Sådan tilføjes Højre Klik på Indstillinger 
  ·Hvordan afinstallerer jeg AV Security Suite Når Task M…
  ·Sådan Load TeamViewer til Android 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com