| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Gratis Worm & Trojan Fjernelse
    Computere er blevet en af ​​de vigtigste værktøjer i verden i dag . Men ligesom alle redskaber computere har problemer. Orme og trojanske heste er programmeret af mennesker til at ødelægge din computer eller til at sende personlige oplysninger. Disse kan fjernes fra din computer , ofte uden omkostninger. Trojanske heste og orme
    p mest almindeligt anvendte sætning man hører , når vi taler om computer -infektion er virus . Vira inficere computere ved at knytte sig til en host-fil og bruge den til at replikere sig selv på andre programmer. Dette kan få computeren til at mislykkes. Trojanske heste og orme ikke er virus. Opkaldt efter den trojanske hest , en trojansk er en fil, der foregiver at være noget andet. De behøver ikke kopiere den måde, virus gør, og kan kun spredes ved du åbne eller udføre den fil , de er foregiver at være . Orme replikere sig selv som virus . Men de behøver ikke et væld at replikere . De replikere sig selv i stedet for at bruge en host -fil. Som et resultat de kan ofte fjernes fra computeren uden at slette vigtige filer.
    Detection

    Det første skridt i at komme af trojanske heste og orme er afsløring. Der er mange gratis versioner af programmer til rådighed online, der vil hjælpe dig med at finde og fjerne trojanske heste og orme . Du kan miste visse funktioner uden at betale , men programmerne vil stadig finde og fjerne trojanske heste og orme . A-Squared vil scanne din computer og fjerne virus, trojanske heste , orme og andre infektioner . Det kan karantæne, rense dem eller bare slette dem helt. Uden at betale , vil du ikke have baggrunden beskyttelse automatiske opdateringer eller planlagte scanninger . Det betyder, at programmet vil ikke aktivt angribe trusler. Du skal køre programmet selv. ThreatFire er et andet program , der vil udrydde trojanske heste og orme hurtigt og nemt. Det vil køre automatisk karantæne problem filer. Vær med i ThreatFire fællesskabet giver dig gratis opdaterede infektion databaser, men ikke deltage efterlader dig ud af gratis opdateringer. Den gratis version af Malewarebytes Anti- Malwareas vil beskytte din computer, men vil ikke køre real -time beskyttelse eller gøre planlagte scanninger . Det betyder, at programmet ikke vil advare dig, når en trojansk eller orm forsøger at få på din computer. Det vil heller ikke gøre automatiserede scanninger. Det vil kun opdage og behandle infektioner, hvis du kører programmet . Downloads af disse programmer er tilgængelige på Tech Support Alert.
    Fjernelse

    Når du har downloadet det program, du ønsker at bruge , køre det, og det vil gøre et system scan . Det vil finde alle de orme og trojanske heste er det programmeret til at finde . Ingen program kan indeholde oplysninger om hver enkelt orm og trojanske til rådighed, så kan det være bedst at køre flere programmer for maksimal effektivitet. Da de kører , de vil oprette en liste over infektioner på computeren, herunder trojanske heste og orme . Når programmet eller programmerne er færdig med at scanne , vil programmerne derefter forsøge at fjerne trojanske heste og orme fra din computer i et par forskellige måder. Rengøring af en fil vil prøve at fjerne netop den trojanske eller orm uden at slette andre filer. Dette efterlader computerens filer intakt , som vil give det til at køre glattere. Hvis det ikke kan rengøre, det kan karantæne . Karantæne en trojansk eller orm vil isolere det fra resten af ​​din computer. Det kan ikke få adgang til andre programmer, og programmer kan ikke få adgang til det. Når karantæne , er filen generelt fjernet. Den sidste ting et program vil forsøge at gøre, er blot slette filen helt. Med en trojansk er dette ikke et problem, da trojanske er uafhængige filer, men Orme kan inficere andre filer. Worms ikke altid inficerer andre filer og kan normalt blive slettet uden at miste nogen andre filer. Men nogle gange er de inficere andre filer. Den inficerede fil stadig skal fjernes, da den skade udført af orme kun vokser , som de spredes. Efter enhver programfilerne er fjernet , bør du finde den oprindelige installation disk til disse programmer og geninstallere dem til at bringe computeren tilbage til normal.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Clean en Søg Historie & Slet Cookies i Windows …
    ·Min laptop vil ikke gå i standby 
    ·Sådan gendannes en Acer 5610 Uden en Disk 
    ·Sådan Sync Windows Mobile Med Windows 7 
    ·Sådan Gør enhver type fil Åbn med et andet program e…
    ·Sådan ændres DC Power Jack på en Acer Aspire Series …
    ·Sådan Genstart en computer tilbage til fabriksindstill…
    ·Sådan Fix Svchost exe problemer 
    ·Hard Drive Data Recovery Efter formatering 
    ·Sådan fjerner Trojan -Gen 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Stop System Security fra Running 
    ·Sådan Find skjulte Pictures 
    ·Hvorfor en computer kan være langsom 
    ·Sådan Udskift genoprettelsesdiske til en IBM Thinkpad …
    ·Sådan Fix CyberLink PowerDirector 
    ·Sådan installeres MSDN Library 
    ·Sådan kopieres en C-drev 
    ·Sådan Stop Animationer 
    ·Sådan slettes en konvolut på Word 
    ·Sådan Fix en halvtosset LCD Display 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com