| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Hvorfor er min computer så langsom Med XP
  ? En computer med Windows XP brug for en ordentlig vedligeholdelse og opgraderinger til at holde det kørende i topform . Dette er især tilfældet , når en computer begynder at alder og bliver kørt ned under vægten af mange års data på harddisken. En række problemer med både hardware og software kan forårsage en computer, der kører Windows XP at udføre trægt og langsomt. Baggrundsprocesser

  Ukendt baggrundsprocesser kan optage din Windows XP- computerens ressourcer uden at man ved . Disse processer kan somme tider være malware eller virus. De kan også være rester af gamle programmer , der blev installeret , eller endda tomgang updaters for ting som Google, Yahoo! eller Adobe -produkter. Du kan vælge, hvilke programmer starter op med din computer ved at gå til Start-menuen , vælge "Kør" og skrive " msconfig ". Den " Startup " og " Tjenester " faneblade giver dig oplysninger om alle de processer og tjenester din computer kører som standard , selv dem, du ikke er klar over .
  Malware og virus
  < br >

  Malware og virus er ofte de skyldige bag en langsom computer, der kører XP. De kan stille igangsætte processer , der optager computerens ressourcer uden at du ved det. Det er vigtigt at have en pålidelig scanner, der kan fjerne malware og virus installeret på din computer. Det er endnu mere vigtigt at holde virusdefinitioner opdateret og til at køre disse programmer regelmæssigt , selvom du ikke tror , at computeren er inficeret.
  System Oprydning
  < p> Computere har brug for regelmæssig vedligeholdelse for at holde systemet rent. Som du skriver og slette data på harddiske , i sidste ende kan dette opbygge og fragment. Windows XP har indbygget værktøjer, der hjælper til at rense dit system : Diskoprydning og Diskdefragmentering. Diskoprydning dit drev for gamle og overflødige filer, og hjælper dig med at fjerne dem. Diskdefragmentering fordeler de fragmenterede data på din harddisk for at hjælpe computeren læse data og svare hurtigere. Begge disse værktøjer kan findes i Windows XP ved at gå til Start-knappen , vælge " Programmer " og derefter " Tilbehør " og derefter " Systemværktøjer ".
  Computer Registry

  anden skjult del af den computer , der kan køre fast over tid er i registreringsdatabasen. Du kan finde en række indskrive rensning programmer online , der hjælper til at sortere ud problemer til Windows XP og fjerne tiloversblevne nøgler i registreringsdatabasen fra afinstalleret programmer . Bare vær forsigtig, at du vælger et program, der er pålidelig og altid sikkerhedskopiere dine registreringsdatabasen, før du foretager ændringer til det.
  Hard Drive Space

  Som du installere mere programmer på computeren , disse programmer begynde at tage plads på harddisken . Når din computer kører lav på harddisken, kan det påvirke computerens evne til at læse og skrive data. Hvis du ikke bruger et program på din computer , er det en god ide at afinstallere den og forlade denne plads på harddisken åben for andre programmer at bruge. Du kan se, hvilke programmer der er installeret på din Windows XP-computer ved at gå til Start-knappen , vælge "Control Panel " og derefter klikke på " Tilføj eller fjern programmer".
  RAM

  Random Access Memory (RAM) er den arbejdende hukommelse i en computer. Aktive programmer kræver en vis mængde RAM til at køre, og jo flere programmer, der er aktive på én gang, den mere RAM de kræver. Ved at åbne din Task Manager og visning af "Performance " fanen, kan du se "Hukommelse" diagram, detaljer , hvor meget RAM der bruges over tid. Hvis du opdager, at du bruger tæt på 100 procent af din hukommelse konsekvent , overveje at tilføje mere RAM til computeren for at hjælpe med at fremskynde det op.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan fjernes en GB Dialer 
  ·Sådan Fix unbootable Windows 
  ·Hvordan at slippe af Wellaction.com 
  ·Sådan fjernes en bakke App Problem 
  ·Sådan deaktiveres Norton Protection Software Firewall 
  ·Sådan fjerner en trojansk hest for Free 
  ·Sådan genvinde Admins på en standard computer 
  ·Sådan Fix en High CPU Skik i Windows XP 
  ·Sådan Fix en dobbelt klikker Mouse 
  ·Compaq Video Problemer 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan oprettes en diskette til en administrator -konto…
  ·W32 Worm Removal 
  ·Hvordan kan man se hvilken driver Hører til en Enhed 
  ·Sådan geninstalleres A Print service 
  ·Sådan Genstart en Acer Aspire 5313-2326 Tilbage til fa…
  ·Sådan Reparation DC input til en Sony Laptop 
  ·Hvordan at slippe af en korrupt fil i Denne computer 
  ·Sådan Clean en Laptop Virus 
  ·Min Acer Aspire 5536-5218 vil ikke anerkende Mini DVD'e…
  ·Sådan aktiveres Avira Guard 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com