| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Software og drivere Recovery
  Når en computer harddisk fejler, eller når Windows-operativsystemet går ned, er det nødvendigt at starte igen "friske" med en geninstallation af Windows på den nye , eller gamle, harddisk. Mens Windows er temmelig "smart ", når det kommer til at afsløre de drivere , der er nødvendige for computerens bundkort og enheder og indlæser automatisk disse drivere for dig, det er ikke altid muligt. Manuel geninstallation af disse drivere , og din software er påkrævet . Computer maker Drivers

  Efter en geninstallation af Windows , er det vigtigt at besøge hjemmesiden for computerproducenten først. Alle større makers samlinger af chauffører organiseret i samlinger i henhold til modelnumre . Når du søger efter disse samlinger matcher dit modelnummer præcist med modelnumre , der er angivet på hjemmesiden , da der er meget store forskelle mellem for eksempel en GT4224 computer og en GT4225 computer. Hvis du ikke kan downloade direkte til din computer, fordi den Ethernet-adapter ikke er funktionel endnu, bruger en anden computer og hente den Ethernet-adapter -filen til et flashdrev . Genoprette funktionen til din Ethernet-adapter først og derefter hente de resterende filer direkte til din computer.
  Andre Device Drivers

  Da mange ejere opgradere enheder efter købet, producenternes websteder vundet 't tilbyde hjælpe med disse ikke-indfødte komponenter. Når dette sker , skal du gå " driver jagt " at rekonstruere din driver base. En måde at identificere disse enheder er at bogstaveligt inspicere dem , inde i din stationære computer sag, og finde fabrikat /model information. Hvis dette er umuligt , så prøv at downloade en gratis software kaldet Everest Free Home Edition. Everest vil korrekt at identificere de fleste komponenter præcist og tilbyde links til at finde drivere.

  " Driver Detectives "

  søgning på nettet efter en bestemt driver vil uvægerligt resultere i sider af "hits ", men vær forsigtig . Nogle af disse " Driver Detective " programmer er inficeret , og du vil ikke modtage nogen reel hjælp med driverne , men vil modtage en trojansk virus for din ulejlighed . Mange af disse programmer inficere din computer og derefter tilbyde at sælge dig kuren . For at være sikker, kigge efter Driver Detective programmer, der er certificeret af CNET , før du klikker på "Download Now "-knappen.
  Gratis Driver Scanner

  Undgå "frie" driver scannere medmindre du er parat til at betale for resultaterne. Mange af disse "gratis" programmer er virkelig retssagen tilbud : scanneren vil rapportere det har fundet din manglende drivere , men vil ikke give dig de resultater , indtil du har betalt en licensafgift . Du kan eller ikke modtager derefter en driver, der rent faktisk hjælper . Heldigvis er der en virkelig fri chauffør tjeneste, der er "ren" - driverguide com. . Registrer din e-mailadresse med driverguide.com og du vil have øjeblikkelig adgang til tusindvis af drivere til fri og sikker , downloads .
  Software

  Du kan kun sjældent overføre et softwareprogram , intakt , fra én harddisk til en anden . De fleste software programmer skal geninstalleres fra installationsfilerne. Store titler fra Microsoft , Adobe, Corel og Intuit skal installeres fra virkelige setup diske , da softwaren ikke er tilgængelig for download fra internettet. Find dine diske og eventuelle ledsagende produkt tasteudformninger og geninstallere softwaren. Andre softwaretitler kan være til rådighed til gratis download. Tjek en sikker site, filehippo.com , hvor du kan finde hundredvis af gratis downloads af populære programmer som Adobe Reader , iTunes, OpenOffice og meget mere.
  Plan Ahead

  Computer harddiske ned hele tiden. Chancerne er du vil gentage denne driver og software søgning igen i fremtiden . Opbevare kopier af alle dine drivere på en speciel flash-drev. Opbevar dine setup diske og keycode oplysninger på et sikkert sted .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fix C -Media AC97 Audio Device 
  ·Sådan Send 5GB filer 
  ·Sådan fjernes en BHO Helper 
  ·Hvordan at reparere en DC Jack på en Fujitsu B2562 Lif…
  ·Sådan Beskyt Email Transmission & Web-servere 
  ·Hvordan at slippe af en Rod 
  ·Hvad betyder det Runtime Error 200 på 209E 0091 Mean 
  ·Sådan Genstart en Dell Computer Laptop 
  ·Sådan ændres DLL filer 
  ·Sådan Fix en Jumping Scroll Bar 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvorfor en Laptop Screen Flicker 
  ·Sådan slettes filer på en computer 
  ·Hvordan finder jeg Aktiver Jobliste i Microsoft Vista 
  ·Sådan får du adgang til Vista Partition Manager 
  ·Sådan Erstat Comctl32.dll 
  ·Sådan bruges eRecovery for en Acer Aspire One 
  ·Sådan Konverter MP4 filer til THM filer 
  ·Sådan foretages fejlfinding en Smartboard 
  ·Sådan spiller Flash videoer på Windows Media Player 
  ·Sådan Slet MyWebSearch Tool Bar 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com