| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvordan overfører jeg data fra My F Kør til min nye computer
    ? Kom godt i en ny computer er altid spændende , og tweaking det til dine tilpassede behov er en del af nydelsen af den lejlighed . Opsætning af en ny computer er et godt tidspunkt at gennemgå dine data arkiver og software indsamling, kassere emner, som du ikke længere ønsker, og overføre værdifulde data til den nye harddisk . Du kan flytte data fra en maskine eller F :/drev til et andet på flere måder . Ekstern F :/Drive
    p Hvis dit F :/drev er en ekstern harddisk med en USB -forbindelse , kan du blot trække og slippe data fra F :/drev til den nye C :/køre ved hjælp af Windows Stifinder. Windows Stifinder tilbyder dig en komplet fugleperspektiv af indholdet af din nye maskine og eventuelle drev knyttet til den. Højreklik på "Start" og derefter klikke på " Explore". Sørg for at dit eksterne F :/drevet er tilsluttet den nye maskine og tændt. Naviger til F :/drevlisten og find de filer, du vil overføre. Du kan flytte store grupper af filer i én sweep ved at trykke Ctrl + A og derefter trække den fremhævede gruppe til den pågældende fil under den nye C :/drev. Du kan gøre at finde disse ældre filer lettere ved først at oprette en særlig mappe , " C :/OldData ", og trække og slippe til denne destination .
    Internal F :/drev som IDE Slave

    p Hvis dine F :/drev er en anden harddisk placeret inde i din gamle maskine, kan du bogstaveligt talt fjerne den gamle F :/drev og installere den som en ny sekundær eller slave, drev på din nye maskine , hvis det kun til midlertidige formål. Indstil din F :/drev jumpere til " Slave ", og tilslut den gamle F :/drev til IDE fladkabel ved det andet eller slave stik hovedet. Starte din nye maskine , navigere til Windows Stifinder, og flytte dokumenter fra F :/drev til C :/drevet. Du kan lade den gamle F :/drev i maskinen som en sekundær lagring drev , eller du kan fjerne drevet fra den nye maskine.
    Internal F :/drev som SATA Slave < br >
    p Hvis din gamle F :/drev er et IDE-drev og din nye maskine er en SATA -maskine, kan du købe en billig adapter til at slå din gamle IDE drev i en SATA-drev , og montere den som slave køre i din nye maskine , enten permanent eller midlertidigt . Du kan også købe et IDE ekstern harddisk kabinet og flytte data via USB-kablet .
    F :/drev som Flash Drive
    p Hvis dine data er lagret på et USB-flashdrev , skal du blot indsætte drevet i den nye computers USB-port, skal du åbne Windows Stifinder , og flytte data til den nye C :/drev.
    F :/drev som netværk eller Cloud Drive

    I nogle tilfælde kan du have data gemt på et netværk eller en server -drev, der kun er tilgængelig via en internetforbindelse eller netværksforbindelse. I et erhvervsklima , rådføre sig med din it-afdeling for at få hjælp , og mere vigtigt , tilladelse til at flytte server data til en ny computer fysiske harddisk. Hvis tilladelse ikke er påkrævet, eller du ikke har en IT-afdeling , rådføre sig med din " cloud storage " udbyder om hvordan man kan genoprette cloud data til din fysiske harddisk. De fleste cloud storage -produkter og udbydere har let one- click overførsel procedurer, som vil flytte data på skyen tilbage ned til din nye harddisk .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at reparere en partition med et Boot Disk 
    ·Sådan Find den infrarøde port på min bærbare 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en USB port 
    ·Sådan genkender Tracking Software på en pc 
    ·Hvordan kan jeg Pick Up WiFi Better på en bærbar 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Acer X1700 
    ·Sådan Se Fremmedsprog på min computer 
    ·Sådan Speed ​​Up Your bærbar eller stationær 
    ·Sådan gendannes en tommelfinger drev 
    ·Hvordan jeg fremskynde mig Laptop Rolig & Gratis 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Stop Windows XP Fra Ændring af proceslinjen 
    ·Sådan Update A System Registry 
    ·Sådan Konverter Audio online til en MPEG Layer 3 
    ·Sådan geninstalleres WordPad 
    ·Sådan Fix en Virus BitDefender service , der ikke kør…
    ·Sådan Konverter en DNN modul til SharePoint 
    ·Hvorfor er Backspace ikke arbejder i WordPerfect 
    ·Sådan installeres en Sound Driver til en HP-computer 
    ·Sådan Fix en bærbar Power Input 
    ·Jeg kan ikke installere Adobe Dreamweaver på en HP NC6…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com