| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Tips til Fastsættelse af en Pentium 2 Computer
  Som personlige computere går, Pentium II stationære og bærbare computere er temmelig ældre. Pentium II processor chip blev indført i 1997, og fremhævede hastigheder på 260-350 megahertz . Dens clock hastighed var 66 eller 100 hertz i bedste fald. Processoren grænseflade til en Pentium II computer var store " Slot 1" design. Fastsættelse af en brudt Pentium II maskine kan være svært og payoff er tvivlsom. Reparationer med begrænsede fordele

  Mens Dell , Compaq, Hewlett Packard og andre producenter solgt millioner af Pentium II -computere fra 1997 til 1999 , er de forældede maskiner i dag. Hastigheden af ​​Pentium II er så langsom i sammenligning med moderne computere, kun Windows 98 vil køre meget godt på det . Kører Windows XP på sådan en maskine, er mulig, men programmet vil trække mærkbart og crash ofte. Af denne grund blev de fleste Pentium II -computere for længst pensioneret, og reparere dem vil tilbyde begrænsede fordele for de fleste brugere.
  Dele Tilgængelighed

  Heldigvis så mange gamle Pentium II maskiner er blevet forladt i løbet af de seneste 10 år , at der stadig er mange dele til Pentium II -computere til rådighed fra auktionssider som Ebay, og ofte for øre . Hvis du er fast besluttet på at reparere en brækket Pentium II , overveje dette : du kan købe hele arbejder Pentium II tårne ​​for så lidt som $ 9 i nogle Ebay handlinger , hvilket gør reparation af din nuværende maskine meningsløst i mange tilfælde. Dele til Pentium II bærbare computere er også tilgængelige på Ebay med hele arbejder laptops gå for så lidt som $ 25, plus forsendelse.

  Bundkort og processorer

  Bundkort , der har mislykkedes er almindelige i computere af denne alder, og de ​​kan byttes ud for at arbejde brugt bestyrelser. Processorer heller ikke over tid og kan veksles til Slot 1 type CPU'er bedømt til at arbejde med din specifikke bundkort. Opgradering en 233 MHz processor til en hurtigere 350 MHz-CPU er ikke altid muligt på grund af bundkort konfigurationer. Tilpasning en Pentium II Slot 1 bundkort til at køre nyere Pentium III 370 processorer er nogle gange muligt .
  Strømforsyninger

  Strømforsyninger udholde en masse brug og misbrug over tid. En af de få udfordringer i at finde gode brugte dele til en Pentium II computer kan finde en egnet strømforsyning til at erstatte en blæst kassen. Nogle Pentium II strømforsyninger kan være yderst sjældne, fordi de er så ofte det første stykke hardware til at mislykkes på en ældre maskine.
  RAM

  brugt PC66 og PC100 RAM-hukommelse er stadig tilgængelig via Ebay og andre auktioner , bliver det stadig mere knappe. Mange Pentium II bundkort vil acceptere ikke mere end 128 megabyte RAM , hvilket er for langsom til at betjene Windows XP. RAM til disse ældre maskiner sælger for omkring $ 1.50 for en 32MB pind.
  Drives

  Mange Pentium II maskiner kom med 8GB, 10GB eller 20GB IDE harddiske. Forsyninger af disse cast -off -drev er normalt rigeligt på auktion sites og sælge for omkring $ 1 pr GB. Pentium II maskinerne kom også med cd-drev og diskettedrev , som begge kan erstattes med gode brugte dele, der er rigelig og billig .
  PCI Cards

  Nogle Pentium II -computere acceptere de gamle ISO-typen udvidelseskort. ISO dial -up modems og lydkort er ofte tilgængelige på auktion websteder for blot et par dollars. Pentium II -computere også fremhævede mere moderne PCI-kort , og så længe drivere for ældre operativsystemer kan findes, mere moderne modem , lyd og grafikkort ofte kan installeres i et Pentium II -system.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan løser jeg en Video jeg ser Der Er Blurry & Uro…
  ·Fejlfinding en IBM Thinkpad R51 
  ·Sådan kører Diagnostics på en NIC til en Dell-comput…
  ·Vejledning til ArcSoft Email 
  ·Sådan Søg efter e-mail i Exchange 
  ·Sådan fjernes en trojansk , der omdirigerer dig med en…
  ·Toshiba M300 Problemer 
  ·Hvordan at slippe af Gala Søg 
  ·Min computer kan ikke oprette forbindelse til en HP Pri…
  ·Sådan Fix ROM -Image Har Crashed 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan man laver en DOS Win98 Boot CD 
  ·Sådan Fix en DDE Server , der ikke svarer 
  ·Sådan Læs registreringsdatabasefilerne 
  ·Acer Extensa 5620 lydproblemer 
  ·Sårbarhed & Modforanstaltninger af en computervirus 
  ·Fejlfinding en Hipro HP - D3057F3R 
  ·Sådan Set et billede i en Screen Saver på en Acer 
  ·BT bredbåndsforbindelse Problemer 
  ·Sådan Slet Spyware og Vira 
  ·Sådan får Eagles på Angry Birds til Android 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com