| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Computer Hardware Diagnostics Tools
    Computere er maskiner , samt maskiner er tilbøjelige til nedbrud og problemer. En computer kan have problemer i en af ​​de to vigtigste komponenter - hardware eller software. Mens software spørgsmål er generelt opløselige gennem den indbyggede reparation funktion af softwaren, hardware spørgsmål kræver korrekt diagnose og evaluering, før de kan løses . Denne opgave falder til computer hardware diagnostiske værktøjer - et sæt af systemer, der tillader hurtig analyse hardware problemer. Hardware Diagnostic Tools

    Computer hardware diagnostiske værktøjer kan enten være software skrevet specielt til detektering af problemer med en computers hardware eller eksterne maskiner, der hjælper med at finde , hvad der er galt med systemet . Software også kan være af to typer - interne og eksterne . Når interne, computer software diagnostiske programmer opholde sig på computeren med anden software til at finde og løse hardware problemer. Eksterne værktøjer , på den anden side , bruges uden for computeren til at scanne for hardware spørgsmål uden operativsystem indflydelse.
    Function
    p Der er to primære metoder til computer hardware diagnostiske værktøjer - black box og hvide boks . Sort boks metoder bruger kendte input og output data til at analysere problemer med hardware uden egentlig at vide , hvordan det fungerer . White box teknikker på den anden side test spørgsmål direkte ved at forstå de indre funktioner i hardware . Der er også løbende overvågningsaktiviteter diagnostiske systemer, der overvåger operationer , mens de sker for at scanne for spørgsmål .

    Typer

    Computer hardware diagnostiske værktøjer kan være single- formål, MP eller modulære . Single -purpose hardware diagnostiske værktøjer er designet til at kontrollere, om problemer i en bestemt modul eller hardware alene. Multipurpose værktøjer på den anden side ville være programmer, mens skabt til en hovedbestanddel , også giver fejlfinding muligheder for andre hardwarekomponenter , men på mindre nøjagtighed. Modular diagnostiske værktøjer på den anden side er som en kit indeholdende mange single -purpose værktøj , der hurtigt kan anvendes til at kontrollere for emner på tværs af brættet.
    Selvdiagnosticerende Værktøj
    < p> Nogle computer hardware komponenter kommer med indbygget i selv- diagnostiske funktioner, mulighed for nem vurdering af problemet. For eksempel kommer de fleste netværk routere med en kommandoprompt funktion , hvorigennem hardware eksperter kan bestemme, hvad der er galt med routeren og løse problemet gennem en foruddefineret sæt af kommandoer . Ligeledes mange hardwareenheder har også log -funktioner , der automatisk logge alle uheldssituationer og automatisk korrigere eventuelle forskydninger .
    Brug

    Computer hardware diagnostiske værktøjer finde anvendelse i en lang række miljøer . lige fra produktion test for kvalitetskontrol til den endelige klient diagnostisk test for nem løsning af levende arbejdsforhold problemer Disse værktøjer kan anvendes direkte af en uddannet tekniker på computeren pågældende system eller eksternt af tjenesten team gennem en internet-eller netværksforbindelse.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Laser Scanning Software 
    ·Hvorfor er min Inspiron bærbar Slow Mens Nedlukning 
    ·Sådan Undelete Favoritter 
    ·Nogle filer vil ikke Defrag 
    ·Den 2Wire Router vil ikke acceptere Firmwareopgradering…
    ·Sådan Fix en Hal.dll fil 
    ·Sådan Hent oplysninger fra en Crashed Hard Drive 
    ·Sådan Fix XP og fjern Hijacker 
    ·The Power tændes, men computeren ikke 
    ·Sådan oprettes en bootbar CHKDSK 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes et gendannelsespunkt disk på en Dell b…
    ·Sådan foretages fejlfinding Microsoft Update ActiveX P…
    ·Sådan justeres Date & Time Med en langsom CMOS Battery…
    ·Problemer med manglende NLS Files 
    ·Sådan kører lyd via HDMI -kabel på en Dell Inspiron …
    ·Sådan Konverter MP3 musik til iPod format 
    ·Hvordan at slippe af MSN Virus 
    ·Sådan Network Computers bruger en data Link Cable 
    ·Sådan oprettes en rejseplan Brug Otis 
    ·Sådan Rengør iBot Virus 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com