| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Problemer med Dell Skærme
  Brugere almindeligvis rapporterer problemer med Dell-computere . I mange tilfælde gøre disse problemer computeren fundamentalt ubrugelig . Rapporterede problemer omfatter problemer med strømbesparende dvaletilstand , med skærmen opholder sig på trods af computeren bliver slukket og med de edb -skærme. Rapporterne fra nogle af problemerne er flere, angiver, at de er udbredte , andre rapporter syntes mindre almindelige. " Sleeping Beauty" syndrom

  Det mest almindelige problem med Dell-skærme ser ud til at være , hvad man bruger beskrev som " Sleeping Beauty "-syndrom . Mange brugere beskrev en omstændighed, hvor efter et interval på brug skærmen ville gå ind i en strømbesparende tilstand , hvor skærmen ville gå væk . Forudsat at funktionen fungerer korrekt, er en auto power- save mode en god ting , men skal skærmen "vække " igen efter nogle forholdsvis enkel procedure, såsom aktivering af tastatur eller mus . Med Dell-skærme , men mange brugere fandt, at denne fælles procedure for at genoplive skærmen (og som Dell vejledningerne var den korrekte procedure) ikke genaktivere skærmen. Intervallerne for brug , før dette skete varierede fra et par sekunder efter du tænder den tilsluttede computer til et par timer senere. Nogle brugere har haft en vis succes med mere besværlige og irriterende taktikker såsom drift af computeren , og tænd den igen , men mindst en bruger rapporteret støder stort set samme problem med fem forskellige Dell-skærme . Et individ rapporteret to forskellige variationer på dette problem, når du bruger Dell-skærm forbundet til to forskellige computere med to forskellige computerproducenter .
  Udskiftning skærme har samme problem

  Mindst én bruger, der havde oplevet Tornerose problemer med en Dell-skærm rapporterede, at Dell havde givet en udskiftning skærm , men denne person rapporterede også, at udskiftningen havde samme problem som den enhed, der erstattes , hvilket stadig forhindrer brugeren i at få tilstrækkelig brug ud af skærmen og dens tilhørende computer.
  Omvendt

  Mærkeligt, en anden bruger rapporteret det modsatte problem med en Dell-skærm . Denne bruger rapporteret , at når shutdown funktion fra menuen Start er aktiveret, slukker computeren , men Del monitor forbliver tændt , og vil ikke slukke . Skærmen forbliver tændt , viser forskellige farver og blinkende farver . Brugeren indikerede, at den eneste måde at slukke for Dell-skærm var fysisk trække selve skærmen .
  Screen Mørkfarvning

  Et relateret problem rapporteret af én Dell-skærm bruger var , at skærmen formørket efter cirka seks måneders brug . Denne bruger tog nogle fejlfinding handling , og skærmen vender tilbage til normal , men dette var kun midlertidig , og efter et par minutter af yderligere brug , formørket skærmen igen. Monitoren fortsatte derefter til " flimmer ", vekslende mellem tilstrækkelig lysstyrke og tilbagevenden til en mørk skærm .
  Screen Går Black

  En anden Dell-skærm bruger rapporterede, at efter at have vist at opstart image for blot et par sekunder , Dell skærmen gik sort. Aktivering af skærmen til og fra netop resulteret i en gentagelse af den samme cyklus af et par minutter af opstartsbillede og derefter en sort skærm .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan fjernes bunddækslet af Presario 2200 bærbar 
  ·Sådan diagnosticere en dårlig kondensator 
  ·Sådan Find ud af om din computer er blevet Botted 
  ·Sådan tilføjes yderligere Skiver til et lagkagediagra…
  ·Sådan Tjek om Computer Memory Arbejder 
  ·Problemer med køling på en OptiPlex GPX280 
  ·Sådan Initialiser Display Driver for Trackster Games 
  ·CPU temperatur og Overophedning 
  ·Sådan Set Up et Canon printer for at udskrive fra et D…
  ·Sådan Gør din egen Oscilloskop-prober 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Slet PC Historie 
  ·Sådan Fix en Noisy bærbar Fan 
  ·Sådan Eliminere Blue Screen of Death 
  ·Sådan Reparation Filtypetilknytninger 
  ·Sådan har Windows Husk min adgangskode 
  ·Sådan Fix AVI fejl 
  ·Sådan Konverter en RAR til en mp3 
  ·Sådan Open GED fil Extensions 
  ·Sådan åbnes den anden diskdrev på en Gateway Desktop…
  ·Et Disk eller Netværk Fejl når de forsøger at oprett…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com