| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Hvordan kan jeg fjerne Babylon From My Toolbar
  ? Babylon er en hjemmeside , der giver sine brugere til at skrive i udenlandske ord og modtage oversættelserne næsten øjeblikkeligt. Du kan også tilføje en værktøjslinje til toppen af ​​din Internet browser vinduet, som vil gøre det samme funktion uden at skulle navigere til Babylon hjemmeside . Mens praktisk , kan det rod i vinduet, og hvis du ønsker at slette værktøjslinjen , er det nemt , men tager nogle meget præcis strategi. Afinstallation og sletning Babylon

  Den første ting du skal gøre for at fjerne Babylon software fra deres computer, er at stoppe det fra at køre. I computerens systembakke ( nede ved systemuret ) , højreklikke på Babylon -ikonet og klik på " Afslut ". For at verificere , klik på " Ja". Næste, klik på "Start "-menuen i nederste venstre hjørne af dig skærmen , vælg "Kør" valgmulighed. Når vinduet Kør popper op , skriv " appwiz.cpl " og tryk enter. Dette vil bringe en visning af alle de programmer installeret på operativsystemet . I nyere operativsystemer (XP eller Vista , for eksempel) , når du åbner menuen Start , kan du også vælge den indstilling i kontrolpanelet , og vælg " tilføj /fjern programmer " fra det vindue. Enten måde vil arbejde, og enten måde vil få dig til det samme vindue , som du har brug for nu . Når programmerne alle er vist , skal du rulle gennem listen og finde den Babylon Toolbar mulighed. Den ene i højre side af vinduet skal du klikke på " fjerne /afinstallere " indstilling, der svarer til Babylon . Klik på " Ja" for at bekræfte , og vent et øjeblik, da programmet vil blive fjernet fra computeren. Når dette er færdig , skal du rulle gennem listen over programmer igen, og sørg for der er ingen andre Babylon programmer er installeret (som der har været rapporter om dette fra nogle brugere ) . Hvis der er nogen , lukke dette vindue , og åbn " Denne Computer " i menuen i startmenuen . Åbn " C: " drev , og navigere til og åbn " Program Files " menuen. Find Babylon mappen , højreklik på den og slette den. Når det er gjort , skal tømme papirkurven og din computer være fri for Babylon.
  Fejlfinding

  Men undertiden kan Babylon spredes i andre programmer , og stadig forbliver på din computer efter at være afinstalleret. For at fjerne programmet yderligere efter at have fulgt ovenstående trin , skal du kontrollere " Add-ins/Add-ons " i alle dine browsere. Det kan stadig være der , selv efter afinstallationen. Fjern Babylon fra disse. Du kan også ønsker at gøre en manuel sletning af alle ting Babylon . Igen, skal du klikke på start menuen , og åbn " Kør" valgmulighed. Skriv " regedit " (uden anførselstegn) og tryk enter . Klik på " Rediger" på menulinjen , og klik på " find ". Type " Babylon" i teksten bar, og tryk enter igen. Dette vil søge på din computer og finde alle filer relateret til og indarbejde teksten " Babylon. " Slet noget, der kommer op i forbindelse med Babylon. Tryk på F3 for at finde den næste indskrive nøglen tilsluttet Babylon. Slet det og fortsætte , indtil der ikke er flere poster i registreringsdatabasen , der er involveret med Babylon. Vær på vagt på dette, men kun slette hvad du ved at være forbundet til Babylon. Sletning andre filer (muligvis nødvendige filer ), kan få computeren til at have skadelige virkninger og usability problemer. Efter dette , skal du genstarte computeren . Programmet bør være helt væk.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan foretages fejlfinding en SMART Board projektor 
  ·Sådan Fejlfinding Audio & Video codecs i Windows XP 
  ·Hvorfor min HP Pavilion Laptop Screen Flash Colors Når…
  ·Sådan aktiveres Solitaire Acceleration 
  ·Hvad er årsagen Internet timeout fejl 
  ·Hvordan kan jeg Detect Overvågning Software på min pc…
  ·Sådan Send HTML e-mail fra mailx på Solaris 
  ·Sådan Lås Ghostfreak om Ben 10: Protector of Earth på…
  ·Hvordan man gør en daglig logbog for Work på Word 
  ·Sådan gendannes en USB-port i Windows XP 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Fix en Memory Access Overtrædelse 
  ·Hvordan at reparere en driver 
  ·Sådan Fix Langsom Trådløst internet på en Dell Vist…
  ·Sådan Fjern harddisken Password på en Latitude D600 
  ·Sådan gendannes disken i et Compaq 
  ·Sådan Konverter ZVR til en MP3 
  ·Sådan Konverter til en WAV format 
  ·Sådan holder du din pc Sund 
  ·Sådan kører en ScanDisk i DOS -tilstand 
  ·Fejlfinding i Windows Media Center i Vista 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com