| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan foretages fejlfinding , når en computer går ned for No Reason
    En logisk proces diagnose er nøglen til at fejlfinding en computer, der er gået ned . De fleste computer -komponenter er afhængige af hinanden i en pyramide -formet måde , så du skal teste og reparere " nedefra " for at genoprette funktionen til maskinen. Start med Strømproblemer på bunden af ​​pyramiden , og arbejde op til Windows Infektioner , spidsen af ​​systemet. Ting du skal
    stjerneskruetrækker
    Strømforsyning tester
    Vis Flere Instruktioner
    Sådan fejlfinder når en computer går ned uden grund
    1

    Undersøg, om strøm, selv kan nå computeren. Trace strøm fra stikkontakten på bagsiden af computeren. Udskift eller korrigere enhver effekt levering element, der kan være åbenbart beskadiget eller forkert tilsluttet.
    2

    Test strømforsyningen. På en desktop , skal du fjerne sidedækslet. Tænd for maskinen, og se efter nogen lys på bundkortet eller forsiden af maskinen. På en bærbar computer , kigge efter eventuelle "på " statusindikatorer . Hvis du kan se ingen lys overhovedet , kan strømforsyningen være død. I en desktop , kan du kontrollere strømforsyningen endeligt med en tester. I en bærbar computer, er dette problem kræver professionel reparation.
    3

    Afbryd for strømmen igen. Tag uret batteriet fra bundkortet. I en desktop , er dette den penny mellemstore sølvfarvet batteri på bundkortet. Tryk på afbryderknappen for at aflade bundkortet. Retur urbatteriet og teste maskinen. For en bærbar computer , skal du se din tjeneste manual for placering af uret batteriet.
    4

    Test memory sticks . Hvis der er mere end én pind af hukommelse til stede , teste hver pind , én ad gangen . Prøv forskellige ram slots med hvert stick, også. Hvis maskinen ikke vil starte med eventuelle pinde , så prøv en ny pind af ram . Sørg for at det er den rigtige hastighed til din maskine.
    5.

    Afbryd alle drev, herunder harddisken. Fjern eventuelle PCI-kort i en stationær eller PCMCIA-kort på en bærbar computer . Test maskinen for at se, om det vil starte til BIOS ved at trykke F2 ved opstart. Hvis det er tilfældet , tilslut harddisken og teste igen. Hvis det ikke vil starte , skal du geninstallere dit operativsystem på den aktuelle harddisk eller på en ny harddisk .
    6

    Tilføj andre drev og PCI-kort tilbage i systemet , en ad gangen , for at finde den defekte komponent . Hvis du skulle geninstallere Windows , indlæse drivere til dine andre komponenter og enheder inden testning.
    7

    Scan for virus. Hvis din oprindelige vindue installation støvler men så går ned , kan computeren være inficeret. Start computeren , trykke på F8 og vælg fejlsikret tilstand. Kør scanninger med Avast , Malwarebytes og SUPERAntiSpyware software. Kør alle tre programmer, hvis det er muligt.
    8

    Gentag trin hvis du er usikker , du gennemtestet en sub- system. Hvis der, efter at køre disse diagnostik igen, computeren stadig går ned efter Windows indlæses , alvorlige processor skader er sandsynlig. Udskift processoren.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Commodore 64 Fejlfinding 
    ·Sådan Startup Oracle 10G DB fra en kommandolinje i Win…
    ·Sådan gendannes Windows XP på en Compaq SR1603WM 
    ·Sådan gendannes en computer til fabriksindstillinger v…
    ·Antivirus Detection Tests 
    ·Jeg installerede Norton AntiVirus og nu er min pc vil i…
    ·Sådan Slip & forny et IP 
    ·Sådan foretages fejlfinding en Gateway 5058 Computer 
    ·Sådan Annuller Hotbar 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en computer-tastatur 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan opdatere driveren til en Marvell Topdog 802.11N 
    ·Hvordan til at reparere XP Master Boot Record 
    ·Sådan Fix Runtime Error 76 
    ·Hvad er årsagen Computers til at tage lang tid at star…
    ·Sådan får du din computer til at genkende en USB-drev…
    ·Hvad Er JQS.exe Process 
    ·Hvordan afinstallerer jeg Weather Bug Program 
    ·Hvordan du udskifter en farvepatron Med Black & White 
    ·Threading analyseværktøjer 
    ·Problemer med Afspilning af lydfiler på en bærbar 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com