| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Computer Boot Problemer
    At være i stand til at starte en computer kan være en af ​​de mest frustrerende oplevelser for en computer ejer, der undrer sig , hvordan hun kan løse et problem, hvis hun ikke kan få adgang til operativsystemet. Der er mange måder at nærme sig en computer, der nægter at starte op, og at kende disse fejlfinding metoder kan spare dig en bekostelig reparation regningen. Opstart problemer Efter en hardware-opgradering (PC eller Mac)

    Hvis computeren ikke vil starte efter en hardware-opgradering , kan du overskride grænserne for, hvad computerens strømforsyning kan levere. En måde at teste dette på er at afbryde nogle uvæsentlige komponenter, såsom ekstra harddiske. Hvis computeren starter , når du forsøger dette, vil du nødt til at opgradere din strømforsyning for at kunne bruge din nye hardware.
    Opstart problemer efter en RAM opgradering (PC eller Mac)
    < br >

    Du bør opgradere computerens RAM --- eller random-access memory --- hjælp hukommelsesmoduler, der er identiske med de moduler der allerede i computeren. Hvis du har gjort dette, og din computer vil ikke starte , kan du prøve at fjerne den gamle RAM og opstart af computeren ved hjælp af den nye RAM alene. Sæt den nye RAM , hvis computeren stadig ikke vil starte , er det mest sandsynligt defekt. Hvis det gør boot, kan du være at forsøge at overskride den maksimale mængde hukommelse tillades af dit bundkort.
    Opstart problemer efter en Driver Update (PC)

    For at genoprette normal funktion til en Windows -baseret computer efter et mislykket driveropdatering , skal du trykke F8 gentagne gange, når du tænder for computeren . Dette vil give dig med boot skærmen til valg . Vælg "Safe Mode" og i denne skrabet version af Windows vil flere uvæsentlige drivere ikke indlæses , og din computer skal starte. Brug Windows- Systemgendannelse til at vende tilbage computeren til den seneste gendannelsespunkt , der blev gemt før mislykkedes driveropdatering .
    Opstart problemer Når ikke er ændret noget (PC)

    Hvis du ikke er i stand til at starte computeren og har ikke foretaget nogen ændringer i computerens hardware eller software , kan en kritisk operativsystem fil er blevet beskadiget. Start computeren med dit Windows installations-cd indsat. Dette vil give dig adgang til Windows Genoprettelseskonsol , hvilket vil genopbygge alle kritiske operativsystem filer uden at ændre konfigurationen af ​​computeren eller slette dine filer. Hvis problemet sker gentagne gange , skal du sikkerhedskopiere alle de vigtige data på din harddisk , og erstatte det, . Drevet er tilbøjelige til at mislykkes snart
    Intervalvisker Opstart problemer ( PC eller Mac)
    < br >

    Opstart problemer, der kun kan ske en del af tiden kan være svært at foretage fejlfinding . Hvis din computer har en tendens til at genstarte efter langvarig brug , og derefter har svært indlæsning af operativsystemet , kan det have en varme problem skyldes utilstrækkelig ventilation. Hvis du har bekræftet , at computeren ikke bliver for varmt, kan dit problem være forårsaget af en virus. Sørg for at du har et antivirusprogram installeret og fuldt opdateret .
    Nulstilling PRAM ( Mac)

    en Mac , er der visse oplysninger om computerens konfiguration, gemt i en form for hukommelse kaldet Parameter RAM ( PRAM ) . Hvis disse data bliver beskadiget , kan computeren nægter at starte , eller bærbare computere, kan starte op med intet vises på skærmen . Nulstilling af PRAM kan normalt løse dette . Nulstil din computers PRAM ved at holde Kommando, Alternativ , P og R nede , mens du tænder for computeren . Fortsæt med at holde alle disse taster , indtil du hører computerens opstart kime tre gange og så slippe.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Reset en Windows Task Bar 
    ·Windows opdateringer Årsager problemer med min compute…
    ·Sådan kører en dll 
    ·Sådan Fix Screen Color hvis en Pink Hue Er Everywhere 
    ·Fejlfinding en bippende Computer 
    ·Sådan ryddes Fysisk hukommelse på en computer 
    ·Sådan foretages fejlfinding en dårlig Network Interfa…
    ·ICO -filer er Blurry 
    ·Sådan Genstart en Lenovo Laptop Keyboard 
    ·Min Bluetooth aktiverer ikke 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Skriv et Hoste Sound 
    ·Sådan Slet Khatra.exe Virus 
    ·Sådan Fix en Blue Screen Fast 
    ·Hvordan sætter jeg et grafikkort på en ECS P4M800 - M…
    ·Sådan Tilslut My TV til min Dell Inspiron 8000 
    ·Sådan Download gratis Windows XP Temaer 
    ·Sådan konverteres DRM beskyttede filer til mp3 filer 
    ·Værktøjer til PC Techs 
    ·Sådan Fix en Hard Drive Crash 
    ·Sådan Indsæt ODG filer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com