| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan Grundlæggende fejlfinding færdigheder til din computer Problemer
    Den mest grundlæggende hovedstol på computer fejlfinding er KISS , ellers kendt som " Keep It Simple , Stupid ". Dens formål er ikke at nedgøre , men hellere spare brugeren tid , når spørgsmålet er lille, men let overses , såsom problemer med magt eller løse kabler . Ofte vil en simpel reboot afhjælpe problemer med hastighed eller internetforbindelser . Virus kontrol og viden om BIOS og Task Manager giver computerbrugere et par gode værktøjer, der vil hjælpe med at løse de fleste problemer. Instruktioner
    1

    Undersøg computerens netledning for at sikre den er sluttet til både computeren og stikkontakten. Skub kablet til stikkontakten for at sikre, at det er fuldt tilsluttet, og gøre det samme med den anden ende , der er tilsluttet computeren. Tænd et lys for at sikre dit hus eller kontor ikke mister strøm. Bevæg musen rundt og klikke på et par taster. Kontroller at både netledningen og video-kabel er knyttet til skærmen , og at skærmens lys er tændt . Prøv at tænde for skærmen , hvis du ser noget lys .
    2

    Åbn computerens kabinet , mens der er strøm til computeren, men ikke røre noget inde i kabinettet . Kig efter et lys på bundkortet. Hvis lyset er grønt, så bundkortet er fint, men gul, orange eller rød indikerer et bundkort problem. Power computeren ned, og træk stikket ud ud af stikkontakten og computeren. Skub på kablerne inde i computeren for at sikre, at de alle er sikre. Tryk forsigtigt ned på memory sticks - de lange, rektangulære kredsløb holdes på plads af et klip i hver ende - at kontrollere , at hukommelsen er sikker på bundkortet
    3

    . Genstart computeren , hvis det bliver nogen magt , og tryk på BIOS genvejstast at indlæse BIOS setup menu, som er en skærm , der viser nogle grundlæggende indstillinger og hardware information. Mens computeren starter op, lytte efter højt eller mærkelige lyde , såsom at klikke på eller knasende . Kontroller , at din BIOS viser dine harddiske, harddiske mangler på listen indikerer harddisksvigt eller løse kabler. Afslut BIOS ved at trykke på "Esc "-tasten og vælg ikke at gemme eventuelle ændringer .
    4

    Lad computeren at indlæse normalt. Hvis Windows ikke indlæse, så harddisk, hvor du har det installeret kan være døde eller svigter. Prøv at geninstallere Windows og se, om problemet løser sig selv. Installer en ny harddisk , og kassér den gamle , hvis du stadig ikke kan få Windows til at køre.
    5.

    Kør dit antivirusprogram , når Windows er indlæst. Mange virus er ikke blot årsag software til at arbejde forkert , men de også tage op værdifuld hukommelse og kan bremse din computer ned . Fjern eventuelle vira , du finder.
    6

    Tryk "Ctrl + Alt + Del " for at opdrage den Task Manager. Kontroller hukommelsen og Central Processing Unit brug. Du kan ikke altid køre visse programmer samtidigt, når de begge kræver masser af hukommelse og regnekraft. Stop Eventuelle låste -up program . Klik på " Processer"-fanen og vælg en proces, der tager en meget stor mængde af ressourcer på " Afslut proces " knappen for at slette det. Køb mere hukommelse til oksekød op en computer, der ikke holde op med dine krav.
    7

    Spray din computer med en dåse komprimeret luft , hvis det overophedes eller fans gør for meget støj. Nogle gange kan en hurtig rengøring løser varme og støjproblemer , men hvis det ikke gør, lytte efter eventuelle svigtende fans og erstatte dem . Fans er billige og kategoriseret efter deres anvendelse og størrelse i millimeter.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes en ThinkPad X61 
    ·Sådan Udeluk Paths i McAfee AntiVirus 
    ·Sådan oprettes en bootbar Norton Antivirus CD 
    ·Sådan Gør min PC hurtigere for No Cost 
    ·Beskrivelse af fejlfinding en computer system 
    ·Hvordan skal tjekkes for Bad Wires eller en dårlig Sho…
    ·Definer Rootkit 
    ·Sådan Gør din computer køre hurtigere og smidigere 
    ·Sådan Find Component winsrv 
    ·Hvorfor er mine MTP Files Ikke Upload Korrekt 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find en Lost SSL Key 
    ·Bootable USB Password Recovery 
    ·Sådan gendannes filer fra Command 
    ·Sådan deaktiveres AutoRun i PowerDVD 
    ·Hvorfor har min Cursor Hold Blinkende 
    ·Sådan gendanne filer og mapper på computeren i Window…
    ·Sådan installeres Comctl32.dll 
    ·Sådan Hent den sidste kopi & Indsæt 
    ·Sådan Clean Up Recovery Drive på en eMachine computer…
    ·Sådan konstateres , om Spyware er på computeren 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com