| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Computer Reboot Problemer
  fejlfinding en computer med en genstart problem kan variere fra forholdsvis let at decideret besværlig . Hvis computeren er i en tilstand, hvor den er i konstant genstart, kan ethvert foretaget reparationer blive bekræftet hurtigt, når computeren starter op , og ikke genstarte. Omvendt, hvis genstart problemet er en intermitterende én , måske kun genstart to eller tre gange om dagen med ingen rim eller grund som kan bestemmes , vil processen tage meget længere tid . Power Supply

  Ofte benævnt som " Ghost i maskinen " af tech crowd, en computers strømforsyning er en af ​​de første moduler til at formode . Som strømforsyninger alder og snavs hober sig op inde i dem , sandsynligheden for, at strømforsyningen vil overophede stiger. Hvilke symptomer præcist vil ske, når det sker, er umuligt at forudsige , men genstart er helt sikkert et af de problemer , der kan oprettes i henhold til disse betingelser. At fastslå, om strømforsyningen er problemet, udskifte strømforsyningen med en kendt god enhed , helst en med en højere watt rating. Hvis problemet er intermitterende en, vil det være nødvendigt at bænk test computeren i en længere periode for at sikre, at problemet er blevet korrigeret.
  RAM

  RAM er en anden sandsynlig kandidat ved fejlfinding en genstart problem. Mens hukommelse test software eksisterer , er den foretrukne metode til at fejlfinde dette problem er at udskifte RAM med hukommelse af samme eller bedre specifikationer . Som med strømforsyningen , hvis dette problem er intermitterende , vil en omfattende bench test periode være påkrævet.
  Bundkort

  Mindre sandsynligt end nogen af ​​de første to kandidater , men stadig en mulighed , kan bundkortet forårsage en genstart fiasko. Typisk vil CPU'en lukke systemet ned, hvis det overophedes , men bundkortet har et vilkårligt antal chips, der , når presset til det yderste, kan reagere med ukendte resultater. Som med RAM og strømforsyningen , den bedste måde at konstatere, om bundkortet er problemet er at erstatte det. I dette tilfælde, hvis det overhovedet er muligt bør bundkortet udskiftes med nøjagtig den samme mærke og model . Denne komponent skal også testes for at sikre, at den tid , der genstarter bruges til at forekomme i er gået, inden nogen tillid i reparation kan foretages.
  Virus
  < p> på et tidspunkt en virus var i omløb i naturen , der forårsagede Microsoft Windows-computere til at genstarte. Den bedste måde at sikre , at dette ikke er problemet , er at starte op i fejlsikret tilstand, og se, om computeren bliver stabil. Hvis den gør det, genstarte systemet og boot i fejlsikret tilstand med netværksunderstøttelse , så de er i stand til at køre en online virusscanning. Bemærk venligst : . Chancerne for dette er årsag til en genstart problem er meget lave
  Operativsystem

  Flytning til "Jeg har prøvet alt andet og stadig kan ikke finde problemet "kategorien er operativsystemet . Microsoft Windows 2000 og XP kan komme ind i en genstart loop , der skal manuelt rettes, men der er ingen anden rapporteret problem med noget andet operativsystem gøre det samme. Da det også er umuligt at gætte , hvilken effekt en tilfældig korruption af OS kan have på et system , er det teoretisk muligt , at problemet er forårsaget af OS . For at eliminere denne mulighed , tag computerens harddisk ( både data og strøm for at være sikker ) , installer et andet drev og derefter installere den samme version af operativsystemet på den nyinstallerede harddisk. Teste systemet med den seneste OS installation omfattende, og hvis genstart problemer er blevet ryddet , vil det være nødvendigt at sikkerhedskopiere alle data på systemets oprindelige harddisk, udføre en ren installation af OS på den oprindelige harddisk og derefter gendanne data.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan deaktiveres Direct Draw 
  ·Sådan Fix en Hængende Computer 
  ·Vil Defragmentering Speed ​​Up My Computer 
  ·Sådan Test at afgøre, hvorfor en computer kører lang…
  ·Sådan testes en dårlig CPU 
  ·Sådan opgraderer Rails 2.3.5 
  ·Rontokbro Worm Removal Tools 
  ·Ebates Fjernelse 
  ·Sådan kører en check Disk Utility i Windows XP 
  ·Hvorfor er mit bundkort Blinkende 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan Fix HTTP 404 fejl 
  ·Sådan Konverter MP4 filer til WMP 
  ·Gendan CD procedurer for en eMachines 410 
  ·Hvordan kan jeg konvertere FLV til Media Player 
  ·Sådan foretages fejlfinding en mislykket Net Framework…
  ·Sådan Fix en kritisk langsom computer Når intet andet…
  ·Sådan at gendanne systemet på min MDG VisionBook 
  ·DDR1 vs DDR2-hukommelse 
  ·Sådan fjernes en Dual Boot Operating System 
  ·Sådan foretages fejlfinding skrivebordsbaggrund Proble…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com