| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Problemer med at brænde cd'er
  Musik, film og underholdning fylder vores liv i denne moderne tidsalder , især med vores forbindelser til internettet. På ethvert tidspunkt en video , spil eller musikklip kan downloades direkte til en pc eller laptop. Problemet er, at computere kun har så meget lagerplads , før de løber tør for plads . Brændende oplysninger til cd'er kan hjælpe gemme ting , du ønsker på diske , der skal vises eller bruges senere . Brænding af cd'er kan bære nogle problemer, så vær opmærksom på , hvordan man håndterer situationer, hvis de kommer op . Forskellige CD typer

  Dagens brændbart cd'er kommer i mange former . Den type cd, du bruger, afhænger af , hvad du forsøger at brænde og opbevare. For eksempel, hvis du ønsker at brænde datafiler såsom Word-dokumenter , programmer eller musikfiler din bedste chance er at bruge en cd -r-disk (Compact -Disc Recordable ) . Større filer såsom film, spil og massive mængder af data vil udgøre brug af en DVD-R ( Digital Versatile Disk - Recordable ) . Men DVD-R'er kræver en speciel brænder , så sørg for din brænder er i stand .
  Too Much Information

  Et af de største problemer, som du kan løbe ind i er at have for mange data til at optage , men ikke har en disk kan optage det . Det er vigtigt at huske på den mængde data , at hver CD-eller DVD vil holde . Generelt mest CD-R'er vil holde omkring 650 megabyte oplysninger, før de løber tør for plads, men nogle kan rumme op til 700 megabyte . Hvis din fil er større end 700 megs så du kan have til at bruge en DVD-R i stedet. De fleste DVD-R vil holde omkring 4,7 gigabyte information. Det er i alt 4812,8 megabytes . Der kan være nogle situationer, hvor du har brug for at være i stand til at brænde endnu flere oplysninger . Hvis det er tilfældet , bør du få fat i en Dual Layer DVD-R . Dual Layer DVD-R er i stand til at holde 8,5 gigabyte .

  Forskellige brændere

  Når du køber en brænder til at brænde dine diske med det er vigtigt at være opmærksom hvilken slags brænder du køber, og de ​​kapaciteter , det kommer med . For eksempel, hvis du køber en brænder, der er i stand til at brænde CD -R og CD -RW-diske , du ikke ville være i stand til at bruge nogen af ​​de DVD -R , Dual Layer DVD-R eller DVD -RW-diske , der er tilgængelige at holde flere data. Det er centralt at være opmærksom på , hvilken slags brænder dine får, og det er bedst at få en brænder, der er i stand til at brænde begge formater være sikker på at du er dækket på alle baser .
  Multiple Burns

  det er muligt at brænde en cd eller en dvd mere end én gang , men du skal være sikker på , at du bruger den rigtige type brændbart cd eller dvd. Når man ser for en cd eller dvd , der vil give dig flere forbrændinger , skal du sørge og købe en CD-RW eller DVD-RW. RW i dette tilfælde står for Re - skrivbar. Navnet antyder præcis det, at du løbende kan brænde til disken. Ved hjælp af disse cd'er eller dvd'er giver dig en præference, om du ønsker at brænde info, og derefter fortsætte med at brænde mere info med det senere , eller hvis du ønsker helt at slette tidligere data og skrive nye data over det.
  < Br >
  File Korruption og Mislykket Brænd

  Sommetider har et problem at brænde en cd eller dvd kan være noget mere end en computer fejl og ville ikke nødvendigvis være din skyld overhovedet. Nogle gange når du brænder kan der være et problem eller et fejltrin i brændingen , der kan forårsage, at processen mislykkes eller ikke kopiere bestemte filer korrekt . Korrupte filer også kan være et problem , når du brænder . Hvis en fil er beskadiget eller bliver beskadiget under overførslen og brænde proces, det kan ødelægge en cd.

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan Fremskynde Video Streams 
  ·Multimetre der ville fungere godt i en computer Reparat…
  ·Sådan fjernes Win32 Kryptik 
  ·Sådan Geninstaller Min Acer Aspire 4220 System 
  ·Windows XP USB fejlfinding 
  ·En guide til hvordan du fjerner Vundo 
  ·Sådan copy & paste i Putty 
  ·Programmer til at hjælpe med at finde og opdatere driv…
  ·Sådan Fix MS Office Pro 2003 Edition 
  ·Sådan fjernes programmer fra registreringsdatabasen 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan definerer jeg en Video Adapter i Windows XP på…
  ·Sådan Fix DVALETILSTAND Problemer i en Dell bærbar 
  ·Hvorfor Avast Lock Up 
  ·Sådan oprettes en anden partition fra en C-drev 
  ·Hvordan at reducere Skriftstørrelse 
  ·Min Presario F700 mikrofon virker ikke 
  ·Spyware Terminator Instruktioner 
  ·Sådan Slet PC hukommelse 
  ·Sådan fjernes kodeordsbeskyttede Programmer 
  ·Office XP Professional Gentager Install 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com