| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Når en Laptop Adapter Er Ikke i orden
    En ikke- funktionelle laptop adapter kan forårsage store problemer især hvis computerens batteri er lav eller drænet. Ud over at forhindre dig i at få dit arbejde udført , kan det også være en elektrisk stød eller brandfare . Fejlfinding en ikke -arbejdende adapter kan være vanskeligt, fordi der er flere faktorer, som kan være skyld, hvis computeren ikke bliver magt. Hvis du er i slutningen af ​​dit reb , der er et par hints til at hjælpe med at få din computer op og køre . Funktion

    Bærbare computere køre off batteri, eller jævnstrøm. DC betyder "Direct Current, " og henviser til den måde nuværende strømme fra kilden. Jævnstrøm er dybest set en kontinuerlig og jævn strøm af energi. Adapteren , der fulgte med din bærbare computer er kendt som en AC -adapter, som konverterer Vekselstrøm leveret af din stikkontakt i jævnstrøm , der kræves for at køre din bærbare computer. Vekselstrøm ikke løber som en lind strøm .
    Cord Problemer

    En stor årsag til laptop adapter fejl er ledningen presninger . Disse kan opstå, når en kontorstol med hjul ruller over ledningen på en hård overflade. Dirigenten af ​​ledningen kan i sidste ende bryde under stress for at blive rullet over. Hvis ledningen eller isolering ikke er helt brudt, kan det ikke viser, hvor kort har fundet sted. Da de fleste adaptere indeholde en LED, som lyser op, når enheden er tilsluttet, en god indikator for, at der er en kort ville være en LED slukket.

    Enhver tid adapteren har nedskæringer i isoleringen af sin snor , eller på anden måde mangler stykker af sin isolering , bør det straks udskiftes. Bare tråde indebærer en risiko for alvorlige eller dødelige stød , så godt som muligt brandfare. Forsøg ikke at reparere din AC-adapter. Kontakt den bærbare producenten eller sælgeren for at finde oplysninger om en udskiftning adapter.

    Brick Problemer

    del af din adapter, der gør alt arbejdet er daglig tale kaldet som " mursten ". Den mursten er den tunge kasse, der sidder mellem væggen og din computer og er forbundet med en permanent snor og en, der kan være aftageligt. Den mursten , for alle sine heft , indeholder nogle fine komponenter , og kan blive beskadiget forholdsvis let , hvis det er faldet fra en betydelig højde . Generelt, hvis mursten stopper med at arbejde , vil LED, som angiver magt ikke lyse . Hvis mursten del af din adapter ikke fungerer , bliver du nødt til at erstatte adapter. Kontakt din computers producent eller sælger for oplysninger om en udskiftning adapter.
    Computer problemer

    punkt på din computer , som din adapter forbinder ikke tilbøjelige til at mislykkes , men bliver loddet til bundkortet med lidt anden støtte , kan bryde . Hvis din computer kun kræfter mellemrum , eller du nødt til at " vrikke " adapteren for at få magt , er der en god mulighed for, at effekt på din computer er brudt . Dette er ikke en let eller hurtig løsning , du kan være nødvendigt at udskifte hele bundkortet , afhængigt af computermodellen . En tekniker skal kunne diagnosticere problemet og give dig et pristilbud på reparationen. I nogle tilfælde kan computeren ikke være værd at prisen på reparationen.
    Fejlfinding

    Den nemmeste måde at teste din adapter er at tilslutte den i. Ud over til adapteren er LED , bør der være en ekstra LED på din computer for at angive, at computeren får strøm fra stikkontakten . Hvis ingen af ​​disse LED'er lyser , så er der absolut en magt problem. Hvis en identisk , " kendt god " adapter kan fås , skal du slutte den til din computer . Hvis computeren bliver strøm fra den nye adapter , så en udskiftning adapter vil løse problemet. Hvis computeren ikke får strøm fra enten adapter , er der sandsynligvis et problem med computeren. På dette punkt , anbefales det , at computeren skal bringes til en PC tekniker til diagnosticering.
    Forsigtig

    Jury - rig bør aldrig forsøgt på grund af den risiko for stød , brand og beskadigelse af computeren . Brug ikke en anden computers adapter, hvis det ikke er den samme model eller mærke , selv om det passer. Manglende match input og output spændinger på laptop adaptere kan beskadige computeren , adapteren eller begge dele. Kontakt producenten eller sælgeren af ​​din computer for at få oplysninger om udskiftning adaptere.
    Overvejelser
    p Hvis du ikke kan finde et brand og modelspecifikke udskiftning adapter til computeren , det kan være muligt at købe en universal adapter , som indeholder flere , udskiftelige spidser . Du bliver nødt til at finde en, der passer til din oprindelige adapter watt , og det bør også omfatte en matchende eller omskiftelig spænding output.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes min laptop til fabriksindstillingerne 
    ·Hvad er meningen med børsnoteringen i System Analysis 
    ·Sådan fjernes MBR virus 
    ·Sådan Print Wallet Billeder fra Windows 
    ·Computere som historiske Devices 
    ·Sådan fjerner Antimalware Doctor Brug Rkill.Com 
    ·HP Pavilion dv6000 vil ikke Disply på LCD 
    ·Hvordan kan jeg fremskynde mig Laptop 
    ·Sådan Speed ​​Up Your Computer ved opstart 
    ·Sådan Tænd Webcam for en Asus Eee PC 900 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan frigøre diskplads 
    ·Sådan Fix en GTA IV PC Fatal Error 
    ·Sådan Bliv certificeret til HP garantireparationer 
    ·Sådan kontrolleres Cache på en Mac computer 
    ·Hvordan at slippe af en iexplore.exe Trojan 
    ·Sådan Konverter en MP4 fil til en WMA fil 
    ·Sådan Luk Computer Back Doors 
    ·CD-ROM Data Recovery 
    ·Hvad er en Data Flow Diagram 
    ·Sådan genkender en processor fra DOS 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com