| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Hvorfor vil ikke USB-drevet dukke op i min computer
    ? Når en Universal Serial Bus [USB ] -drevet ikke vises i din computer , kan det være et presserende problem , især når du har brug for at få adgang til filer eller data der er gemt på drevet. Det er ikke let at foretage fejlfinding af problemet , i forhold til andre edb-problemer, fordi der er et par mulige årsager til problemet . Med en positiv bemærkning , generelt USB-problemer kræver et enkelt trin til at løse. Navn Konflikter

    Dette problem generelt opstår på computere med et usædvanligt stort antal tilsluttede drev , uanset om de er et netværk, eller hard- wired . Computere med multi- format kortlæsere kan have dette problem. USB-drev ikke altid finde et ledigt drev navn, der er forenelig med deres navngivning . For eksempel, hvis USB-drev er navngivet "G : " din computer og har en netværksforbundet drev "G : " eller yderligere hårde eller optiske drev med navnet "G : " dit USB-drev vil ikke dukke op
    < . p> dette problem kan løses ved at remapping et drev til et andet navn , og det kan enten være en midlertidig navneændring , eller permanent . En ting at huske på , er, at drive remapping ikke er noget, som en computer nybegynder skal forsøge . Kontakt en tekniker for hjælp med remapping /omdøbning et drev.
    Software Konflikter

    Med nyere computere , er det langt mere sandsynligt , men der kunne være en chance for, at din USB-drivere er ikke installeret . Kontrol dine USB-drivere er et simpelt som højre - klikke på " Denne computer " og vælge " Egenskaber". Fra menuen Egenskaber , vælg fanen "Hardware" , og klik på "Enhedshåndtering " knappen. En liste over computerens hardware vil åbne , og du vil finde " Universal Serial Bus " på listen. Hvis du ser et rødt "X" eller gult udråbstegn , dine drivere er ikke installed.Drivers variere fra computer, hvis du ikke kan finde den driver disk, der fulgte med computeren, skal du gå til webstedet for din computers producenten finde og downloade driveren . Hvis du ikke er komfortabel at downloade og installere software , skal du kontakte en computer tekniker.

    Drive Funktionsfejl

    USB-drev er mere holdbare end disketter og deres forgængere , men de er ikke uovervindelig . Hvis computeren ikke registrerer dit drev , og det har før, teste drevet i andre computere. Hvis drevet ikke vises i flere computere, er der en god chance for, at det er gået dårligt. Gentagen hårdhændet håndtering af et USB-drev kan beskadige hukommelseschip på drevet. Fjernelse af drevet uden at "stoppe " det kan ødelægge drevet , så godt.
    USB Port Funktionsfejl

    fleste USB-drev har en ledet lille , der vil lyse op , når drevet er indsat i USB-porten . Hvis LED ikke lyser , kan det indikere et problem med drevet , men der kan også være et problem med computerens USB-porte . Hvis drevet ikke lyser , og ikke registreres , sætte den ind i en anden computer. Hvis drevet er opdaget af den anden computer , der er et problem med den oprindelige computerens USB ports.Follow trinene i software problemer i denne artikel for at kontrollere, om dine USB-drivere er installeret. Hvis de er, kan du nødt til at kontakte en tekniker til at kontrollere din USB-port -forbindelser. USB-portene på computeren kan have været tilsluttet , når computeren blev fremstillet eller nyligt serviceret . Hvis du ikke er behageligt at arbejde på din computer , skal du kontakte en tekniker . Undladelse af at tage visse forholdsregler kan resultere i skader på computerens bundkort .
    Ekspert Insight

    Uanset om dit drev er nyt , eller du har haft det i et stykke tid, gør ikke være alt for afhængig af dens holdbarhed . Hold mindst én ekstra kopi af dine data på en anden placering for at undgå katastrofale tab af data. USB-drev er ikke uovervindelig , og det er ikke altid muligt at gendanne data fra dem, selv under gunstige omstændigheder .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding Sony VAIO EB Series 
    ·Min laptop Powers på , men det vil ikke starte 
    ·HP Pavilion Webcam Sommetider virker ikke 
    ·Hvordan kan man se den sidste gang en computer var gens…
    ·Hvordan at slippe af Network Dial - up forbindelser i W…
    ·Sådan Stop Screen Flicker 
    ·Sådan Reparation Lost Registry filer med en Windows XP…
    ·Sådan Fix en langsom Shutdown i XP 
    ·Hvordan at vide, hvis du har en defekt PSU i en compute…
    ·Sådan Find ud af hvad Graphics Driver I Need 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reset Desktop Efter en Backdoor Trojan 
    ·Laptop Bundkort Problemer 
    ·Sådan Find Installerede programmer 
    ·Sådan tilføjes en genvejstast genvej 
    ·Sådan Lås en IBM bærbar 
    ·Sådan oprettes et gendannelsespunkt disk for en Dell 2…
    ·Opsætning en intern Webcam 
    ·Diagnostiske Tests på computere 
    ·Sådan Fix en Registry Fejl 
    ·Sådan Gendan Ødelagt Billeder 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com