| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Fejlfinding til en langsom computer
  Computer afmatning kan normalt tilskrives fire direkte årsager : for mange processer, der gennemføres sideløbende indførelse af virus, malware, eller spyware , korrupte operativsystem filer , og , i mindre grad , hardwarefejl. Problemløsning , hvilke af disse muligheder er ansvarlige , eller hvad kombination af ovennævnte faktorer kan være medvirkende til computerens forringet ydelse , kan være yderst tidskrævende. Bemærk : Apple-computere og Linux-baserede systemer påvirkes ikke af virus, spyware og malware , da disse trængsler er næsten udelukkende findes i Microsoft Windows-domæne . Samtidige programmer kørende

  Alle edb-systemer har en begrænset kapacitet til at udføre arbejdet. Denne grænse er defineret ved flere delsystemer i computeren, herunder hvordan magtfulde CPU er , hvor meget hukommelse der er installeret og hvilke opgaver computeren bliver bedt om at udføre på et givent tidspunkt. Når en computer starter , kan ethvert antal af programmer indlæses automatisk , hver vil trække en del af den samlede computerens midler er til rådighed for andre opgaver . Som et konkret eksempel , bosat et program, der giver vejr opdateringer i systembakken i Windows-systemer . En anden almindeligt anvendt software-produkt i Microsoft Windows- miljø er en anti- virus program. I ovennævnte tilfælde vil de nævnte programmer bremse en computer ned , og da en række af disse typer af programmer indlæses automatisk , vil de have en kumulativ effekt på systemets samlede ydeevne . Du kan foretage fejlfinding dette potentielle problem , deaktivere eller afslutte alle disse add on programmer ved manuelt at klikke på disse ikoner, og holde op dem. Hvis en mærkbar forskel realiseres , kan dette være enten årsagen til problemet med en medvirkende faktor.
  Malware

  Virus , spyware og malware spørgsmål vil skabe ravage på et system. Selv om en anti- virus software pakke er installeret og holdes opdateret det er meget sandsynligt , at et problem stadig vil forekomme. Som en anbefaling , skal du dobbeltklikke kontrollere enhver mistanke computer ved at udføre en online virusscanning.
  File Korruption

  længere et edb-system har været i brug mere sandsynligt er det , at et stykke af sit styresystem bliver beskadiget. Dette kan være forårsaget af en genstart , når der opstår systemfejl , strømsvigt , eller endda en intermitterende hardwarefejl. Desværre ingen let måde eksisterer for at identificere, hvad fil eller filer er blevet beskadiget. Den bedste måde at fejlfinde dette problem er at sikkerhedskopiere systemet, fjernes operativsystemet, og geninstallere en ny kopi før han vendte tilbage dine data.
  Hardware Issues

  One af de første ting at tjekke er, hvor meget RAM der er installeret i dit system. Hvis du i øjeblikket har mindre end en gigabyte RAM, installere mere . Ellers intermitterende hardwarefejl kan være utrolig vanskeligt at isolere . Ganske vist kan diagnostisk software køres og et problem kan påvises , men når denne metode ikke at producere resultater de eneste muligheder til rådighed, er at erstatte alt efter hvilken del er den sandsynlige kandidat , hvis ikke erstatte alle de dele, der er tilbøjelige til at forårsage et problem. I sidstnævnte tilfælde ville erstatte strømforsyning, bundkort, CPU, Ram og harddisken næsten helt sikkert afhjælpe problemet , men på det tidspunkt du har krydset den linje, hvor det bliver økonomisk forsvarligt at udskifte hele computeren.
  < br >

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan får du flere D Drive Space 
  ·Sådan Fix en Laptop Touchpad 
  ·Sådan foretages fejlfinding IRQ konflikter 
  ·Sådan identificeres Havne i brug på en computer 
  ·Problemer forårsaget af StuffIt 7.0 Med Windows 
  ·Sådan gendanne slettede videofiler 
  ·Hvordan til at reparere registreringsdatabasen på Comp…
  ·Sådan Hent Brugernavne & Passwords til Windstream 
  ·Hvordan at fastsætte en ødelagt Windows Installer 
  ·Sådan nulstilles en Ralink Wireless Adapter 
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan bruges Nero til Open ISO filer 
  ·Hvordan til Mount en ISO image som en CD 
  ·Min Dell OptiPlex GX280 AUX PWR Gul starter ikke 
  ·Sådan konstateres , om Malware er på din computer 
  ·Hvordan at slippe af Rundll Pop Ups 
  ·Sådan annulleres administratoradgangskoder på en HP R…
  ·Sådan nulstilles root-adgangskode i en Leopard OS X Si…
  ·Hvordan kan jeg bruge en hoppe drev til Genoprette Glem…
  ·Hvordan man laver en bootbar ISO Billede af Whole insta…
  ·Sådan Fix Video Buffering Reset i en Windows XP comput…
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com