| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Computer Reparation Teknikker
    Computer reparation kan være dyrt, hvis du leje en tekniker til at gøre dit grundlæggende computer arbejde . Hvis du ikke er uddannet om teknikker og hardware optioner og omkostninger , kan din computer reparation ende med at koste meget mere end nødvendigt. Lære et par grundlæggende teknikker til at udføre derhjemme kan spare tid og penge ved at forebygge ture til reparation tech for enkle løsninger . Forberedelse

    Kontroller, at de enheder, du ønsker at bruge, er tændt. Hvis de ikke er tændt , skal du kontrollere at se, om at tilslutte dem og dreje dem på løser problemet. Hvis det ikke sker , magt ned og tag computeren, og derefter kontrollere forbindelserne af ledningerne i og uden for computer, især dem der er forbundet til den hardware , du vil foretage fejlfinding .
    For skader < br >

    Når computeren er tilsluttet , skal du kigge inde i det for bevis for, at dine ledninger eller hardware er blevet overophedet eller beskadiget. Afslørende tegn på alvorlig overophedning omfatter smeltet materiale eller brandmærker . Du kan opleve, at en ledningens beklædningen er slidt igennem, efterlader tråde åbne og udsat . Andre tegn , der kan indikere et problem omfatter knæk ledninger, sammenfiltrede ledninger eller fejljusteret eller bulet hardware.
    Check for Software Problemer

    Et stort antal computerproblemer er software problemer, såsom vira , software konflikter eller out-of -date softwareversioner . Kontroller at se, at de drivere, du bruger, er up -to- date, og scanne din computer med en velrenommeret virus - kontrol -programmet for at kontrollere for virus infektioner. Nogle hæderlige virus -scan selskaber, der tilbyder et gratis program omfatter AVG , Kapersky og Trend Micro .
    P Det er en god ide at dobbelttjekke virusscanneren ved at søge på navnet på den virus eller fil, der siges at være smittet før healing eller fjerne programmet. Nogle gange, virusscannere fejlagtigt tag systemfiler som virus , når de rent faktisk er behov for at fungere , og fjerne dem vil medføre flere software problemer .
    Check for hardwareproblemer

    kan bruge computerens hardware leder til at scanne for problemer med dit system hardware, men det er ikke altid den bedste måde at få alle de relevante oplysninger. For mere information om dit system , skal du installere et gratis system information hjælpeprogram som f.eks HWiNFO at scanne oplysninger og status af dit system hardware. Se Ressourcer til et download link til HWiNFO .

    Uanset hvilket system information software, du vælger , skal du gøre en grundig kontrol af det omdømme af softwaren og download sælgeren for at sikre, at softwaren er fri for spyware og vira . Du kan finde oplysninger om software eller leverandører ved at søge deres navne på tech fora. Du vil ofte finde sider med klager over virus i unreputable software. Du kan gøre det samme med download leverandør til at finde lister med oplysninger om sælgers virus og spyware politik samt brugernes klager over problemer med sælgerens software.
    Vedligeholdelse

    Hold din computer ren og fri for støv for at undgå overophedning dine hardware -komponenter. Du kan bruge komprimeret luft til at sprænge støvet ud af svært tilgængelige steder på din PC. Hvor det er muligt , benytte sig af ekstern hardware, såsom et eksternt dvd-drev eller en ekstern harddisk , som vil minimere indre varme og belastning placeret på din computer.
    Køber nye Hardware
    < br >

    Afhængig af hvor du køber din computer dele, kan hardware priserne varierer med en stor margen . For at undgå at betale for meget for computer hardware, tjekke online ressourcer med computer hardware prissammenligninger til at få en idé om en fair pris for din hardware. Sørg altid for , at et diskonteret stykke hardware er helt kompatible med computeren , før du installerer den.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·HP Pavilion dv6000 vil ikke Disply på LCD 
    ·Sådan Genopbyg en Print Spooler i Windows XP 
    ·Sådan fjernes Macromedia Flash Player 8 fra min comput…
    ·Sådan Afbryd en indbygget mikrofon på en Compaq Presa…
    ·Server Properties kan ikke ses 
    ·Sådan får du adgang Protected Storage filer på min c…
    ·Hvordan at finde din Recycled mappe 
    ·Sådan Fix Windows 95 Start Up 
    ·Problemer med Logitech Wireless Mouse 
    ·Sådan åbner en TRC File 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan bruger papirkurven at forbedre computerens ydeev…
    ·Hvordan at slippe af Sidebar i Windows Vista 
    ·Sådan Format & Partition en ny laptop Hard Drive 
    ·Sådan fjernes en fil Fragment 
    ·Sådan Find Missing Sys32 Files 
    ·Sådan ændres Administrator Kontonavn 
    ·Sådan Afsætte mere plads til D Drive 
    ·Sådan oprettes en Boot disk til en Toshiba 75 Series 
    ·Sådan Find Programmer til at gøre computeren køre hu…
    ·Hvordan kan jeg kontakte Hewlett- Packard 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com