| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Årsager til lavt Virtual Memory
    Korrigering af Microsoft Windows "lav virtuel hukommelse " advarsel er en balancegang afhængig af flere vigtige faktorer. Disse variabler omfatter , hvor meget RAM der er installeret i dit system , hvor meget harddiskplads er tilgængelig, og hvor mange programmer du kører sideløbende. Windows vil automatisk forsøge at afhjælpe lav virtuel hukommelse problemer med varierende grader af succes. Hvis den automatiske virtuel hukommelse justering ikke permanent løse problemet, Microsoft leverer flere værktøjer , som er integreret i Windows , til manuelt at analysere og løse problemet. Forståelse Virtual Memory

    For at forklare begrebet virtuel hukommelse , så tænk på de edb-systemer som havende to typer hukommelse : opbevaring og arbejde. Harddiske er en af ​​de mere almindelige typer af opbevaring hukommelse og er der, hvor computerens software og data lagres . Computere har også en anden type hukommelse kendt som RAM ( Random Access Memory ) , som er strengt anvendes som working memory . RAM har ingen mulighed for at lagre oplysninger, når computeren er lukket ned, men bruges som midlertidig arbejder hukommelse , fordi det er betydeligt hurtigere end harddiske. Dette faktum forklarer, hvorfor programmer og data belastning i RAM -hukommelse , da det er under udarbejdelse.

    Virtuel hukommelse er en tredje , hybrid type hukommelse , der bruger din harddisk for at læse information fra og skrive information til en udvidelse af RAM når RAM installeret i dit system er helt fyldt.
    virtuelle hukommelse

    Under en Windows-installation, en standardindstilling definerer mængden af ​​harddiskplads , der anvendes til virtuel hukommelse er oprettet. For mange brugere, er denne størrelse tilstrækkelig, mens andre finder det er sat for lavt.

    For at se disse indstillinger i Windows 2000, skal du klikke på "Start " og derefter " Denne computer " og derefter "Egenskaber " efterfulgt ved at klikke på fanen "Avanceret" . Klik på " Indstillinger for ydeevne " og derefter klikke på " Rediger ", når du bliver præsenteret for Virtual Memory skærmen.

    Med XP , klik på " Start" og derefter "Denne computer " og derefter "Egenskaber ", og vælg derefter den fanebladet "Avanceret" . Når du bliver præsenteret med Performance skærmbilledet , klik på " Indstillinger" og derefter på fanen "Avanceret" i dialogboksen Indstillinger for ydeevne . Klik på " Change " i Virtual Memory skærmen.

    For Windows Vista skal du klikke på "Start" knappen, og derefter "Control Panel " og derefter vælge "System og vedligeholdelse" og til sidst "System ". Kig efter Avancerede systemindstillinger og indtaste din adgangskode, når du bliver bedt om . Klik på fanebladet "Avanceret" og under Ydeevne , klik på " Indstillinger". Vælg det andet fanen "Avanceret" og klik på "Change " knappen i afsnittet Virtuel hukommelse . Fjern markeringen fra " Automatisk Administrer sidefil for alle drev " og vælg det drev , du ønsker at ændre den virtuelle hukommelse størrelse på , forudsat at der er flere drev installeret.
    P Som hovedregel og under forudsætning at du har tilstrækkelig plads på harddisken fri, indtaste en værdi fra 1 til 2 GB. Derefter lukke alt for at komme tilbage til dit skrivebord. Afhængig af din version af Windows , en genstart kan være påkrævet.
    Tilføj mere RAM

    Langt den bedste måde at håndtere dette problem er at maksimere RAM installeret i dit system til, hvad computeren vil understøtte . Dollar for dollar, investere i RAM er den bedste performance- styrke upgrade alle kan gøre uden at gøre alvorlige ændringer i deres systemer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Stop Computer hukommelsestab 
    ·Sådan Slet Spyware 
    ·Sådan Genstart en Dell Computer 
    ·Sådan foretages fejlfinding Toshiba Laptops 
    ·Fejlfinding en ATI 5770 
    ·Sådan fjernes en System Mailbox 
    ·Sådan Fix Justitskontor Problemer uden at købe opgrad…
    ·Sådan ændres et PCMCIA Serial Number 
    ·Easy Disk Recovery 
    ·Sådan justere lysstyrken på en bærbar skærm 
      Anbefalede Artikler
    ·HP 2800 Printer Problemer 
    ·Hvordan kan jeg diagnosticere & Reparation problemer på…
    ·Sådan geninstalleres DLL filer 
    ·Sådan fjernes en ToggleEN Toolbar 
    ·Sådan bruges værktøjerne Fdisk og Format til at part…
    ·Sådan Konverter M4A til WMA i WinFF 
    ·Sådan Stop CID Pop Ups 
    ·Sådan Fix en stak musen på en bærbar 
    ·Sådan slettes en Boot Virus 
    ·Hvordan kan jeg Fix en Dented Laptop Keyboard 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com