| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Sådan foretages fejlfinding af Windows XP , når det ikke Genstart efter reparation
    Når computeren starter op, det følger en meget bestemt sæt af instruktioner hver gang. Baseret på de spor din computer giver dig , hvis det har nogen problemer under start -up proces , du kan finde problemet og løse det . Når computeren er blevet repareret , er der forskellige ting, der kunne være sket , som vil få computeren til at mislykkes, når den forsøger at starte. Vær sikker på at du begynder at kontrollere for problemer med de ting, der var for nylig repareret. Instruktioner
    1

    Tænd computeren og lyt efter et bip. Når computeren starter , forsøger at fuldføre en power -on self test (POST) . Dette er en intern test af grundlæggende kredsløb . Når testen er vellykket, computeren bipper én gang. Hvis computeren bipper mere end én gang , så er du nødt til at konsultere dokumentationen for dit bundkort til at bestemme bip-kode betydning. Hvis din computer ikke bipper , er der sandsynligvis et problem med strømforsyningen eller strømforsyning. Kontroller, at computeren er sat i.
    2

    Watch for BIOS -beskeder. Efter POST test udført, grundlæggende input-output -system ( BIOS) tager over. Den kontrollerer andre kredsløb og input-output processer. Det vil teste disse systemer , hvis der ikke er nogen problemer , vil det gå videre til næste trin . Hvis der er problemer , vil BIOS forsøger at sende en besked på skærmen. Hvis du ser noget på skærmen , skal du tjekke dine forbindelser til din skærm og din skærm strømkabel. Mange BIOS problemer kan løses ved at gå ind i BIOS setup -menuen herfra .
    3

    Kig efter hukommelsesfejl . Efter BIOS fuldfører sine grundlæggende test , vil det teste hukommelsen . Dette vil ofte vises som en række tal tælle op på skærmen . Når du er færdig , vil tallene stoppe og de ​​fleste systemer vil sige OK eller Memory OK. Hvis du ikke kan se dette, eller hvis BIOS rapporterer en meddelelse der kan hukommelsen i computeren skal udskiftes .
    4

    se lysene på forsiden af ​​computeren. Efter BIOS testene er færdige , vil BIOS forsøger at finde en boot sektor. Det vil se på alle flytbare enheder ( diskette , CD, DVD) , første, så vil det forsøge at finde din harddisk. Hvis den finder en boot sektor , vil BIOS sende kontrollen til det, og dit operativsystem vil starte. Hvis BIOS ikke kan finde en boot sektor , vil det sende en fejl til skærmen, der siger noget om stand til at starte . Hvis ingen af ​​lamperne tændes på forsiden af ​​din computer, er der sandsynligvis et problem med strømkabler til dine drev . Hvis lysene tændes , men BIOS rapporterer en boot fejl , kontrollere data kabler, der forbinder dit bundkort til dine harddiske.
    5.

    øje med skærmen for fejlmeddelelser. Hvis boot sektor er fundet, vil et program kører , der vil forsøge at starte operativsystemet. Hvis du modtager nogen fejl her , inden Windows-logoet skærmen, vil du sandsynligvis nødt til at geninstallere operativsystemet . Hvis systemet sætter sig fast under opstartsprocessen, skal du finde problemet i Windows.
    6

    Forsøg på at begynde at bruge fejlsikret tilstand. Når computeren starter , skal du trykke på F8 for at starte Windows i fejlsikret tilstand. Dette vil forsøge at indlæse så få førere som muligt at få din computer i gang. Hvis computeren ikke vil starte i fejlsikret tilstand, finder en gendannelse disk og geninstallere dit system. Hvis din computer starter i fejlsikret tilstand , langsomt forsøger at starte og installere ekstra enheder indtil computeren standser arbejdet. Når det sker, det sidste element, du installerede var problemet. Kig efter opdateringer på nettet til dit program eller din chauffør , før du forsøger at installere det igen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan udskriver på en ikke-udskriv Software Screen 
    ·Hvordan får jeg under tastaturet til Acer Aspire 5515 
    ·Sådan Reparation Msi.dll 
    ·Sådan foretages fejlfinding pc'er for Undervisning 
    ·Sådan får Around SonicWALL på Wi -Fi Hot Spots 
    ·Sådan kontrolleres en GPU Fan 
    ·Sådan rette de mest almindelige problemer med en compu…
    ·Sådan Rediger scannede billeder 
    ·Sådan nulstilles en Dell Dimension 3000 til Factory 
    ·Sådan fjernes Adobe Flash Player Plug -in og ActiveX C…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan redigerer registreringsdatabasen for at deaktiv…
    ·Hvor hen til Lukke Autoexec Bat filer på en Restore CD…
    ·Hvordan kan jeg få den Laptop Batteri indikatoren komm…
    ·Hvordan nulstiller jeg adgangskoden på en TL -2000 
    ·Sådan Fix Microsoft Svchost 
    ·Sådan fjerner Trojan Gpcoder 
    ·Sådan Konverter FLV til MP3 med software 
    ·Problem Installation af en Windows 98 HP Deskjet 1000 d…
    ·Sådan Hook en Wii til dit Samsung-tv 
    ·Hvad Er IRQ Stand til i computere 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com