| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
 • Computervirus
 • Konverter filer
 • Laptop Support
 • Laptop Fejlfinding
 • PC Support
 • pc-fejlfinding
 • passwords
 • Fejlfinding Computer Fejl
 • Afinstaller Hardware & Software
 •  
  Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
  Sådan gendannes data fra din harddisk på en stationær eller bærbar computer
  Jeg kender frustrationen , når du sletter noget, du ikke skulle have , eller din harddisk er beskadiget. Jeg vil vise dig hvordan du får data recovery og harddisk recovery fra stationære computere , eller bærbare computere. Der er noget software , du kan bruge til at genopretter software eller endda gendanne beskadigede sektorer , er dette ikke altid at gå på arbejde , men et forsøg værd , når du har brug for dine data tilbage. Den ultimative opsving , desværre, ville være at sende din harddisk til en professionel data recovery eller harddisk recovery plads. Ting du har brug for -software , som jeg deler i ressourcerne
  Vis Flere Instruktioner
  1 p Hvis du har slettet noget ved et uheld, kan du prøve at gendanne denne fil fra papirkurven i Windows.If du har tømt papirkurven, kan du tænker den er tabt for evigt, men du kan prøve at gøre data recovery ved hjælp af software , der er gratis. Data recovery er ikke altid at gå på arbejde , hvis harddisken har skrevet over denne sektor med data fra et andet program , kan det være uopnåelig hjælp hjem baseret software.
  2 p Du kan prøve dog at gøre data inddrivelse ved hjælp af denne simple program " Undelete -All ", jeg har lagt det på ressourcer.
  3 p Hvis din harddisk styrtede ned , og de ​​sektorer, blev ødelagt , igen en professionel harddisk opsving sted ville være den bedste , men hvis du ikke har tusindvis at bruge, kan du prøve et par ting, der er gratis.
  4

  Først vil du ønsker at genstarte , og sørg for at harddisken bliver opdaget af BIOS , når det genstarter tryk på F2, eller esc , eller del at indtaste BIOS , hver computer er anderledes på hvordan du kommer i , det normalt vil sige i bunden af ​​skærmen .
  5

  Når du er i BIOS , vil du se en oversigt skærm , hvis din harddisk er opdaget , great! Gå videre til de næste trin , hvis imidlertid dine hårdt ikke vises, er jeg bange for at sige, men mere end sandsynligt det er død, og det ville helt sikkert tage en professionel sted at komme sig, hvad de gør , er at tage harddisken fad ud og monter det på en professionel maskine til at genskabe dataene, igen kan koster tusindvis ( jeg har tjekket ind i det før) . Der kan dog være andre årsager en harddisk ikke vises , såsom løse kabler , BIOS ikke opdateret , osv. Men hvis det var i orden , og intet har ændret sig, og du ikke har raslede computeren rundt som bærbare computere , det du ønsker at tjekke for løse ledninger , ellers er det formentlig død.
  6

  Hvad du kan gøre for at forsøge at få data recovery , hvis den stadig er opdaget, og det virker for stationære computere eller bærbare computere, ville være at oprette det gamle ødelagt drev som slave disk til den nye disk . < br >
  7

  Hvad du behøver at gøre er at købe en ny disk , skal du installere det nye styresystem , det være sig Windows Vista , XP , osv., og derefter vedhæfte det gamle drev til 2. kabel i computer.There vil være jumpere hvis dine drev er IDE, hver eneste køretur er forskellige, og du bliver nødt til at kigge , at op , kan det være på selve drevet . Du vil det nye drev som master , det gamle drev som slave.If dine drev er SATA , ligegyldigt , vil den gøre dette automatisk .
  8. p Hvis du har en bærbar computer , vil dette være en anden procedure , ville du brug enten en ekstern kabinet til din gamle drev til vedhæfte det til din bærbare computer via USB, eller en stationær computer, som du kan tilslutte den til.
  9

  Siden bærbare computere kan have enten IDE eller SATA , kan dette udgøre en vanskelighed , hvis skrivebordet tager kun SATA og din bærbare er IDE, ville du brug for et kabinet for at dette kan tilslutte den via USB. Hvis din bærbare computer er SATA, kan du tilslutte dette op til ethvert skrivebord , der har SATA , samme med IDE.
  10

  Når drevet er hooked op, og shows i Windows, kan du begynde processen at få dine filer tilbage. De vigtigste filer på din desktop vil blive placeret i en brugers fil i Windows Vista c: \\ ( brugernavn) \\ skrivebordet, i XP c: . \\ Documents and Settings \\ ( bruger) \\ desktop
  11 < ​​p > jeg håber denne artikel kaster lidt lys på data recovery , harddisk opsving og slettede filer i bærbare computere og stationære computere. Jeg håber, at hvis dette er sket for dig , at du vil være i stand til at få dine data tilbage ! Jeg har altid , altid foreslå, at du sikkerhedskopiere dine data ved hjælp af en ekstern harddisk tilsluttet via USB, bedre at være sikker så ked af det! :-)

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvordan laver Patches for Endless Online 
  ·Hvordan man åbner en Latitude D600 
  ·Sådan gendannes registreringsdatabasefilerne 
  ·Hvordan stopper jeg Search Omdirigeringer 
  ·Hvordan skifter jeg skærme på min bærbare 
  ·Sådan Fix en langsom computer CPU 
  ·Sådan Fix Windows Boot Partition 
  ·Hvordan ved jeg, om min pc er blevet hacket Into 
  ·Hvordan man laver en bærbar Hurtigere uden at købe no…
  ·Sådan installeres Windows 98 SE Upgrade 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvordan til at konstruere en digitalt multimeter 
  ·Hvordan at reparere en Compaq Armada E500 Laptop 
  ·Sådan oprettes en systemgendannelse disk til en Toshib…
  ·Sådan Opdater Linksys WMP54G til Windows Vista 
  ·Sådan Konverter kassettebånd til MP3 Free Software 
  ·Hvordan skal tjekkes for Bluetooth på din laptop 
  ·Sådan Konverter WMA til MP3 Med Open Source 
  ·Hvad er en SVC- Host Application Error 
  ·Tips til at forbedre hastigheden på en bærbar 
  ·Multi- Card Reader Problemer 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com