| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Fejlfinding  
  • Computervirus
  • Konverter filer
  • Laptop Support
  • Laptop Fejlfinding
  • PC Support
  • pc-fejlfinding
  • passwords
  • Fejlfinding Computer Fejl
  • Afinstaller Hardware & Software
  •  
    Computer Viden >> Fejlfinding >> pc-fejlfinding >> Content
    Fejlfinding en Wireless Keyboard
    Verden er kommet langt siden induktion apparater til morsekode skabt af David Hughes. I dag den trådløse industri er frigøre set alle de enheder, vi bruger , så vi kan tage dem næsten overalt i verden. Med den trådløse teknologi øjeblikket er til rådighed er der bestemt ikke mindre problemer, der kan opstå , men snarere forskellige typer af problemer. Det trådløse tastatur er ingen undtagelse, og der er mange problemer, at man bliver nødt til at lære, hvordan du foretager fejlfinding . Hvad du har brug
    Computer
    Wireless Keyboard
    Vis Flere Instruktioner
    1

    udskifte dine batterier i tastaturet. Løse problemer med tastetryk bliver droppet ved at kontrollere rækkevidden af ​​din trådløse tastatur . Langsomt tilbage væk fra modtageren , som du skriver . Du vil bemærke et punkt, hvor tastaturet ikke virker så godt. Normalt vil trådløse tastaturer har en rækkevidde på op til 6 meter . Nogle billigere versioner kan kun give dig en på 3 til 4 meters rækkevidde at arbejde med. Range er den første ting at tjekke . Dog kan du have en dyrere trådløst tastatur , der sender signalet godt op til tredive meter . Hvis du stadig har problemer med at skrive på en tredive meters rækkevidde trådløst tastatur , så bliver du nødt til at se på andre potentielle årsager til fiasko.
    2

    kontrollere for interferens med et Bluetooth trådløst tastatur . Bestem type trådløs signal dit trådløse tastatur bruger . Bruger du radiofrekvens eller Bluetooth? Intervallet for radiofrekvens er 27MHz , mens intervallet for BlueTooth opererer på 2.45GHz . Hvis du bruger Bluetooth, så 802.11b /g trådløse enheder er usandsynligt, at være årsag til interferens. Dog kan mikrobølgeovne og trådløse telefoner give problemer for din trådløse Bluetooth -tastatur. Forskellen mellem radiofrekvens og Bluetooth-teknologi er, at BlueTooth springer fra den ene frekvens til en anden frekvens . Dette er kendt som Frekvenshop . Fordelen for frekvens hopping er , at BlueTooth undgår interferens ved at hoppe fra den ene frekvens til en anden . BlueTooth kan bruge en af ​​Nioghalvfjerds kanaler. Problemer med BlueTooth vil generelt resultere i en forsinkelse eller forsinkelse i respons på dine tastetryk .
    3

    Placer radiofrekvensmodtager så tæt som muligt på dit trådløse tastatur ( Hvis du bruger radiofrekvens trådløst tastatur ) . Hvis du fortsat har interferens , så prøv en Bluetooth-enhed. BlueTooth generelt har mindre interferens fra andre enheder . Men hvis du skal bruge din 27MHz tastatur, så du kan drage fordel ved at læse instruktions manual for hvordan du skifter til en anden kanal. De fleste 27MHz trådløse tastatur /mus pakker kommer med to kanaler til tastaturet og to kanaler til musen.
    4

    Installer software og drivere, der fulgte med tastaturet . Ofte et trådløst tastatur vil arbejde uden at installere software , men softwaren giver dig ekstra beskyttelse og tastatur funktionalitet. Også sørge for, at dine drivere er up to date . Du kan gå til din trådløse tastatur -producentens hjemmeside for at finde ud af om driveropdateringer til maksimal ydelse.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan quiet en CPU Fan 
    ·Sådan Sammenlign dokumenter i Word 2008 
    ·Kan du installere Regular XP i en Fujitsu Tablet 
    ·Fejlfinding en IBM ThinkPad A20M 
    ·Sådan bruges Cheat Engine til Nitto 
    ·Sådan deaktiveres en FTP Banner på en Windows Server 
    ·Hvordan finder man en hjemmeside et billede Came From 
    ·Sådan fjernes Avp.exe 
    ·Computer Keyboard Fejlfinding 
    ·Sådan gendannes en Email PST Fil på en Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Genstart en Toshiba Satellite A75 - S209 Uden en…
    ·Sådan Reimage en HP Pavilion A804n 
    ·Sådan gendannes en PBF Filer 
    ·Sådan Fix en bærbar tastatur nøgle 
    ·Sådan Clean diskplads på Laptop Med Windows Vista 
    ·Sådan åbner PAR Files 
    ·Hvordan at slippe af Buffering melodier 
    ·Hvad skal man gøre , når Spyware Doctor hjælper ikke…
    ·IncrediMail : problemer med at sende beskeder 
    ·Sådan nulstilles en 2004 Dell Desktop til fabriksindst…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com