| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> Routere >> Content
  Sådan Slut To kablede routere
  Tilslutning to trådløse routere sammen fordobler størrelsen af ​​et trådløst netværk og giver i alt syv lokale netværk (LAN ) porte til at forbinde computere direkte til netværket . Dette er en kæmpe fordel i større boliger , hvor en router måske ikke tilbyde tilstrækkelig dækning på andre etager . Det hjælper også i kontorer, hvor en tøjret forbindelse er nødvendig for at mere end fire stationære computere. Før tilslutning to routere sammen, konvertere en router til en extender. Ting du skal
  Ethernet-kabel
  Vis Flere Instruktioner
  Opsætning af første router
  1

  Slut vigtigste router til en bærbar computer via et Ethernet-kabel . Sæt den ene ende af kablet i LAN-porten på routeren , og sæt derefter den anden ende i Ethernet-porten er placeret på siden af den bærbare computer . Den vigtigste router er stadig en traditionel router og tildeler Internet Protocol (IP) -adresser til andet udstyr på netværket.
  2

  adgang til routeren indstillinger at indhente de nødvendige oplysninger til at oprette den anden router. For at få adgang router indstillinger , skal du skrive routerens IP-adresse i et web- browserens adresselinje. For eksempel er standard -adresse til en Dell router 192.168.1.1 . Hvis det ikke er sikker på en router standard IP-adresse tjekke online for en liste. (se Resources)
  3

  Indtast standard brugernavn og adgangskode til din router. For eksempel kræver de fleste Linksys routere "admin" for et brugernavn og kræver en tom adgangskode felt til at få adgang til routerens indstillinger.
  4

  Skriv ned routerens IP-adresse, service set identifier (SSID) og kanal . Disse indstillinger er normalt findes på "Grundlæggende Setup" fanen Indstillinger. Skriv ned routerens adgangskode er nødvendig for at oprette trådløs forbindelse til routeren.
  5.

  Fjern Ethernet-kablet fra computeren og routeren.
  6

  Tilslut den vigtigste router til computerens modem ved at tilslutte Ethernet- kablet i " Ethernet" -porten på modemet. Sæt den anden ende af kablet i fjernnet (WAN) port placeret på bagsiden af routeren. Den vigtigste router er sat op og klar til at sende til internettet.
  Opsætning af Second Router
  7

  Tilslut den anden router til en bærbar computer . Sæt den ene ende af kablet i LAN-porten på routeren , og sæt derefter den anden ende i Ethernet-porten er placeret på siden af den bærbare computer . Den anden router forbinder til den første router til at fungere som en forlængelse af den første router .
  8.

  adgang til routeren indstillingerne i nøjagtig samme måde som den første router. Først skal du indtaste routerens IP-adresse i et web- adresselinjen og derefter indtaste standard login-oplysninger .
  9

  Find " Basic Setup " sektionen af ​​indstillinger, og erstatte den SSID med en fra den første router . Dette giver begge routere samme navn på netværket, så du kun behøver at gemme én trådløs profil i computere.
  10

  ændre den lokale IP-adresse til at have et ciffer forskel fra den første router. For eksempel, hvis den første routerens IP-adresse er 192.168.0.1 gøre andet routerens IP-adresse 192.168.1.1 . Hvert stykke udstyr på et netværk skal have en anden adresse.
  11

  Sørg kanal, der anvendes på anden router matcher kanal, der bruges på et andet. Normalt , standard er kanalen én. Hvis det er anderledes , ændre det til at matche den første router .
  12

  Find indstillingen for Dynamic Host Configuration Protocol (DHCP) server og deaktivere den. DHCP-serveren tildeler en midlertidig IP -adresser til alt udstyret på et netværk. Hvis begge routere har denne evne , dette skaber forbinder spørgsmål.
  13

  Find " Wireless Security " fanen og ændre pass sætning til den, der anvendes på den første router. Dette giver computere tilsluttet trådløst evnen til problemfrit oprette forbindelse.
  14

  Klik på "Save Settings " for at opdatere routeren og tag routeren og computeren.
  15

  Sæt et Ethernet-kabel i en af ​​LAN-porte på bagsiden af den første router. Sæt den anden ende af kablet i WAN-porten er placeret på bagsiden af den anden router. Den anden router er nu at udvide det signal, der sendes fra den første router .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hjælp med at installere en router 
  ·Sådan Tilslut til en Apache -server Via DSL Router 
  ·Sådan nulstilles en routerens Administrator Password 
  ·Sådan Set Up My Linksys Router til arbejde sammen med …
  ·Sådan nulstilles en DDWRT Linksys 
  ·Sådan nulstilles en router fra en computer 
  ·Sådan Set Up en router til Gaming 
  ·Sådan Stop en Firewall på 2Wire 
  ·Sådan at blokere programmer fra Linksys 
  ·Sådan tilføjes et netværk Router Skift til en Time W…
    Anbefalede Artikler
  ·Sådan får du en Mistet kodeord for et modem 
  ·Cat 5 Wire & Cat 6 Wire Sammenligning 
  ·Sådan Remote Access en computer bag en router 
  ·Hvad er en privat IP 
  ·Vodafone Mobile Problemer 
  ·Problemer med NetGear routere 
  ·Sådan får DSL i flere rum 
  ·Forskellen mellem WI Fi & Gratis High Speed ​​Internet …
  ·Sådan Set Up en Direct Cable Crossover Ethernet-forbin…
  ·Sådan Tilslut Wireless til Cable Router 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com