| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
  • Ethernet
  • FTP & Telnet
  • IP-adresse
  • Internet Netværk
  • lokale netværk
  • modemer
  • Network Security
  • Andet Computer Networking
  • Routere
  • virtuelle netværk
  • Voice Over IP
  • Trådløst netværk
  • trådløse Routere
  •  
    Computer Viden >> Netværk >> Routere >> Content
    Sådan bruges en router
    En router tjener mange formål inden for det typiske netværk. Det gør det muligt alle de computere på netværket til at kommunikere med hinanden , med henblik på at overføre filer , dele printere og udføre andre opgaver . Et netværk router også mulighed en enkelt internetforbindelse skal deles mellem flere computere. Endelig beskytter lokale netværk fra andre på internettet , der kan have forbryderiske formål i tankerne. Heldigvis har dagens netværksroutere blevet meget nemmere at bruge, selv for dem, der er rimeligt nyt for networking . Ting du skal
    Network router
    routerens manual
    Ethernet -kabler
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Slut netværk router til computere og internetforbindelsen . Der er typisk en gruppe på fem eller flere Ethernet-porte på bagsiden af routeren. En port , som er adskilt fra de andre , er kendt som WAN-porten , eller fjernnet port . Tilslut et Ethernet -kabel fra denne port til bredbåndsinternet modem. Sæt derefter hver netværkscomputer ind i en af ​​de resterende Ethernet-porte . Hvis routeren er den trådløse sort , gør alle computere , der har trådløse adaptere ikke behøver at være forbundet med et Ethernet-kabel . Tænd for routeren.
    2

    Consult routerens brugsanvisning for at lære at få adgang til dens online konfiguration ansøgning. Typisk er en web -adresse som " http://192.168.1.1 " indtastes i adresselinjen på den router fra webbrowseren på et Ethernet -tilsluttet computer. Den numeriske del af adressen skal erstattes med routerens standard IP-adressen . Routeren vil derefter bede om standard administrator navn og adgangskode. Indtast denne information som anvist i vejledningen. En side med en gruppe indstillinger vises. En række faner eller links vil tillade dig at ændre sider og finde yderligere indstillinger. Navnene på de faner, og hvad der er indeholdt i hver , vil variere fra router til router , men det bør være relativt let at finde de indstillinger, der bliver nødt til at blive ændret .
    3

    konfigurere, hvordan computerne på netværket vil blive behandlet. Dette kan normalt gøres fra forsiden. Enten statisk eller dynamisk adressering kan vælges . Dynamisk adressering er lettere at sætte op, og giver mulighed for yderligere computere, der skal føjes til netværket uden at skulle konfigurere routeren . Med dynamisk adressering kan du typisk forlade standardindstillingerne. Hvis statisk adressering er valgt , bliver du nødt til at vælge en anden IP -adresse til hver computer. Statisk IP-adressering , men er mere pålidelige , fordi en bestemt computers adresse ændres aldrig , hvilket gør det nemmere at konfigurere bestemte applikationer, der er afhængige af IP-adresser .
    4

    Aktiver firewall, hvis ønskes, ved at vælge fanen Sikkerhed. En firewall beskytter netværket mod angreb med oprindelse på internettet. Mens hver computer skal have sin egen firewall installeret , så routerens firewall vil tilføje et ekstra lag af beskyttelse . I de fleste tilfælde vil standard indstillinger for firewall være tilstrækkeligt.
    5.

    Opsæt port forwarding , også kendt som Network Address Translation (NAT) , hvis du har spil , peer -to- peer-software eller andre programmer, der kræver mindre begrænset adgang til internettet. Fanen skal være mærket "Port Forwarding" eller " NAT. " Man bliver nødt til at kende IP -adressen på den maskine, som havnen vil blive fremsendt , og du bliver nødt til at vide havnen til at åbne, samt kommunikationsprotokol , at det vil bruge. Konsultér programmets dokumentation for denne information.
    6

    Konfigurer de trådløse indstillinger , hvis routeren er den trådløse sort . Du bliver nødt til at indstille SSID netværksnavn den trådløse radiokanal , og du bør også aktivere trådløs kryptering til at beskytte dit netværk.
    7

    at ændre standard administrator brugernavn og adgangskode på routeren . Dette vil gøre det sværere for hackere at få kontrol over routeren. Der er mange andre mindre indstillinger , der kan justeres i netværket router , og de varierer fra mærke til mærke og model til model. Der henvises til dokumentationen til routeren for at få flere oplysninger om specifikke indstillinger .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan at vælge mellem bredbånd og trådløst intern…
    ·Sådan konfigureres Netgear RT314 
    ·Sådan Hent din 2Wire AT & T router password 
    ·Sådan finder du den Cisco Cable Monitor Port på CMTS'…
    ·Sådan fjernes DD- WRT for Linksys 
    ·Sådan Boost en andens WiFi 
    ·Dirigeres Networks Fordele & Ulemper 
    ·Sådan ændre porten indstillinger på en Cisco router 
    ·Hvordan man skal fortolke Lights of en AT & T Modem 
    ·Sådan konfigureres routeren indstillinger 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er min IP-adresse ' Subnet Mask 
    ·Hvordan til at kontrollere en router Adresse 
    ·Sådan finder du den IP-adresse til en Netgear Router 
    ·Sådan Secure en e-mail konto 
    ·Sådan bruges apt-get med en proxy 
    ·Hvordan du ændrer Mbps på routeren 
    ·Sådan Upload billeder til CNN 
    ·Sådan nulstilles en WEP adgangskode 
    ·Sådan installeres SBC Internet 
    ·Hvad er Fjernadgangsteknologier 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com