| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> FTP & Telnet >> Content
  Sådan Helt Administrér dit netværk mod en iPhone
  Som it-medarbejder - det sker hele tiden - du får et opkald på det mest ubelejlige tidspunkt. Måske er du ude på vejen , på en café , i en biograf, på ferie - eller måske du bare fik vækket ud af sengen og ikke ønsker at genere tænde en computer. Enten måde, det er din chef på telefonen, og der er noget galt på nettet - men heldigvis , har du fået din iPhone. I denne alder , hvor grænsen mellem telefoner og computere har alle, men helt opløst , netværksadministratorer , techs og hjemmeside administratorer har flere muligheder end nogensinde før for at få jobbet gjort - uanset hvor de er. I denne artikel vil jeg give den 20- fods opfattelse af, hvordan at administrere dit netværk - blot ved hjælp af din iPhone. Ting du skal
  iPhone med 2.0-software eller over
  internetforbindelse
  De relevante apps , der er nævnt i artiklen ( Se Ressourcer Sektion for iTunes Store links )
  Vis Flere Instruktioner

  1

  Tilslut til et VPN -netværk. Siden version 2.0-software kom ud, iPhone har den indbyggede evne til at oprette VPN ( Virtual Private Network). For dem der ikke kender, kan VPN-teknologi dig mulighed for at oprette forbindelse til eksterne netværk via internettet. Du kunne være i Japan og oprette forbindelse til din arbejdsplads i New York ved hjælp af en sikker, krypteret " tunnel " af data. Når tilsluttet din iPhone kan gøre alle de samme ting gennem netværket , at det kunne , som om det var fysisk der. Forestil dig at køre et netværkskabel hele vejen rundt om i verden fra din enhed til dit netværk . Det er ligesom du aldrig forladt

  * Bemærk : En VPN-serveren er nødvendig på fjernlokationen du opretter forbindelse til for at dette virker . L2TP , PPTP og Cisco IPSec kryptering er understøttet.
  2

  Udfør ping og andre netværk tests. Nu , at du er tilsluttet netværket det betaler sig at være i stand til at se, hvad der er på den. Til dette , så tjek " iNet Network Scanner " fra Banana lim til iPhone. Udfør ping-test , behøver portscans , gennemse Bonjour hvis du har fået Macs på netværket , og endda gøre Wake On Lan ! Hvis alt du behøver, er ping , derefter " Netværk Ping Lite " af Mochasoft er for dig. Ping, Traceroute og Telnet er gratis.
  3

  Adgang dine servere og computere. Som en netværksadministrator er det afgørende, at du kunne fjernstyre dine servere og computere. Heldigvis har Mochasoft du dækket med deres serie af apps giver iPhone til at bruge Remote Desktop , VNC (Virtual Network Computing ) , SSL , Telnet og endda TN5250 ( AS400 ) og TN3270 ( IBM Mainframe ) forbindelser. Og Mocasoft har endda gratis lite versioner af de fleste af disse apps , så du kan prøve før du køber . Der er også mange andre fjerntliggende programmer fra en række producenter . Ting at være på vagt over for , når de vælger en app til fjernstyring af en pc fra din iPhone er evnen til at højreklikke og sende specielle taster såsom CTRL + ALT + DLT . Det er ikke alle apps kan gøre det, så sørg for at tjekke, før du køber.
  4

  adgang til dit netværk enheder ved browser. De fleste routere , firewalls og andre netværksenheder i disse dage har en form for web interface, der tillader dig at kontrollere dem på afstand. De er normalt tilgængelige ved hjælp af IP -adressen på den enhed sammen med en proprietær portnummer. For eksempel adgang til en Linksys router med en IP-adresse på 192.168.1.254 og et admin havn 8080, bare fyre op din iPhone webbrowser og indtast 192.168.1.254:8080 i adresselinjen , og du er klar til at gå! Andre enheder kan bruge SSL eller Telnet , og du kan se på de apps , der er nævnt i det foregående trin for at.
  5.

  adgang til din hjemmeside FTP og redigere kode. Website administratorer , ikke lede længere end Headlight Softwares "FTP On The Go " til iPhone . Få adgang til din ftp , downloade, uploade og redigere filer lige på stedet på din telefon , redigere tilladelser med CHMOD og dobbelt -tjek dine ændringer med en indbygget browser .
  6

  Send en e-mail eller bruge en CRM. Jeg har ikke tænkt mig at gå ind i den e-mail- side af tingene meget, da alle smartphones kan gøre det, men det er vigtigt at bemærke, at iPhone kan nu arbejde med Exchange-servere . Noget at det ikke kunne gøre før , og der har endda støtte til at tørre din iPhone fjernt fra Exchange-serveren , hvis den bliver tabt eller stjålet. Men det, jeg havde lyst til at nævne her er iPhone støtte til en bred vifte af CRM (Customer Relationship Management) programmer , især SalesForce.com . Hvis din virksomhed bruger et CRM til problemer billetsalg for it-support , er det muligt iPhone har en app til det.
  7

  Hold styr på alle disse ting . Fik et stort netværk, og har problemer med at holde styr på, hvad er hvad? Så har du brug for at tjekke ud "Network Admin" fra Mobile Simplicity . Netværk Admin tillader dig at bruge din iPhone til at katalogisere alle de servere, arbejdsstationer , routere, firewalls og andre enheder på netværket , så du ikke behøver at .

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Hvad Er FTP klienttilslutninger 
  ·Hvad Er SFTP -protokollen 
  ·Sådan Upload en FTP Med Internet Explorer 
  ·Sådan angives Dataports i SSL Forbundet FTP 
  ·Sådan tilføjes et brugernavn og adgangskode til en FT…
  ·Sådan får du adgang FTP Sites med værter , Brugere &…
  ·Sådan bruger SSH til Mac OS X 
  ·Hvad er FTP Over Implicitte TLS /SSL 
  ·Sådan bruges IRC Med Telnet 
  ·Sådan installeres flere Wordpress Plugins Brug FileZil…
    Anbefalede Artikler
  ·Tilslutning Appalachia Bredbånd Plan 
  ·Sådan Afmelde Transmit Sync 
  ·Fordele ved Active X Controls 
  ·Har du brug for Internet Service at oprette forbindelse…
  ·Sådan Find en person ved IP-adresse 
  ·Sådan konfigureres PAM til Kerberos 
  ·Sådan nulstilles et domæne Administrator Password 
  ·Sådan Angiv en computer i Firewall regler for et dynam…
  ·Sådan oprettes forbindelse til Security- Enabled tråd…
  ·Ulemper ved Intranet 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com