| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
Netværk  
 • Ethernet
 • FTP & Telnet
 • IP-adresse
 • Internet Netværk
 • lokale netværk
 • modemer
 • Network Security
 • Andet Computer Networking
 • Routere
 • virtuelle netværk
 • Voice Over IP
 • Trådløst netværk
 • trådløse Routere
 •  
  Computer Viden >> Netværk >> FTP & Telnet >> Content
  Sådan oprettes en FTP Site
  Hvor webservere , ved hjælp af Hyper Text Transfer Protocol ( HTTP) , optimere omkring de myriader af små og samtidige anmodninger , der kendetegner en webside, File Transfer Protocol ( FTP) servere optimere rundt bevæger sig meget store filer så hurtigt og præcist som muligt . Lær hvordan du hurtigt implementere et FTP-sted til støtte for en eksisterende hjemmeside. Ting du skal
  Internet serverStatic Internet Protocol (IP) addressValid domæne nameDomain Name Service (DNS) adresse recordFTP server softwaredisk plads til filer
  Vis Flere Instruktioner
  Planlægning
  1

  Kontroller, at din Internet -server kan bruges til FTP. Hvis der er en firewall mellem dine brugere og din FTP-server , vil denne firewall skal tillade File Transfer Protocol. Som standard , FTP -servere bind ( fungerer ved hjælp ) portene 20 og 21 . Hvis firewallen forbyder trafik ved hjælp af disse porte , skal du enten ændre firewall regler eller konfigurere din FTP-server til at bruge ikke-standard porte. Hvis du arbejder på et intranet , check med din netværksadministrator for at få oplysninger omkring deres politik. Hvis du arbejder direkte på internettet , kan din Internet Service Provider ( ISP) har retningslinjer eller regler , du skal følge .
  2

  Plan disk lagerplads. Da formålet med FTP er større filoverførsler , er det nyttigt at lægge filerne til FTP på diske , der ikke anvendes til hyppig lille fil -adgang. Hvis dit system hele tiden kæmper for at tjene FTP fil til internettet og andre filer andre steder , kan der være begrænset værdi i udbygningen af en FTP-server. Planlæg mappestruktur for din FTP-server på en sådan måde, at segment FTP filer ( uploads og downloads ) væk fra filer, der bruges til andre formål. Dette vil tillade dig at sætte sikkerhedskontrol på FTP -filer uden at bekymre sig om, hvordan og hvorvidt denne kontrol kaskader hele biblioteket hierarki.
  3

  Anskaf en statisk TCP /IP (IP -adresse) til din FTP-server. Hvis din forbindelse til internettet er en typisk forbruger -forbindelse, maskinerne på dit netværk sandsynligvis få en midlertidig IP-adresse fra din udbyder, og med jævne mellemrum forny den. Disse midlertidige adresser er ikke garanteret at forblive den samme over tid, og det er ikke nyttigt for din FTP-server . Hvis du FTP-server IP-adresse er i konstant forandring , kan det være svært for dine FTP forbrugerne at finde din server på internettet. Dette kan være mindre sandt på en styret intranet , men kun din internetudbyder eller din netværksadministrator vil være i stand til at fortælle dig for sikker .
  4

  Vælg en vært og domænenavn for at bruge. Selv om det er muligt at bruge netop din server IP-adresse som en destination for browser og FTP-klienter , er det ikke Internet venlig. Især til kommerciel brug , er den professionelle tilgang til at henvise din FTP-server efter domænenavn . Denne artikel antager, at du allerede har en Internet -server, og dermed adgang til et gyldigt domænenavn. Hvis din Internet-server blev kaldt " www.pixabing.org ," du måske overveje at navngive din FTP-server " ftp.pixabing.org ". Forudsat du har kontrol over domænet pixabing.org , kan du vælge næsten alt, hvad du ønsker at tilføje i det foran .
  5.

  Vælg din FTP-server software. Populære forbruger operativsystemer som Microsoft Windows NT og Apples Macintosh OS X omfatter FTP-server software, men de versioner til arbejdsstationer er ikke så stand som for servere. Styresystemer licenser , er imidlertid tilsvarende dyre. Der er shareware og freeware produkter til rådighed for de fleste operativsystemer samt open source- operativsystemer , såsom Solaris , som omfatter i stand til, no-cost FTP-server -software.
  Implementering
  6

  installere og konfigurere dit system. Vær især opmærksom på invaliderende eventuelle protokoller og kapaciteter ikke er nødvendige for FTP eller andre centrale henblik på serveren. Programmer og protokoller, der ikke er nødvendige til servering filer via FTP kan anvendes som bagdøre for hackere.
  7

  Implementer din storage arkitektur. Etablere kataloghierarkiet fra planlægning Trin 2 . Husk at isolere de mapper til sikkerheden , og for at være kyndige om den fysiske indretning af diskene for at undgå drevhovedet påstand med andre programmer på denne server.
  8

  Tjek din servers IP -adresse. Ved hjælp af en simpel " ping " test , din server kan tilgås af andre systemer på deres intranet eller over internettet sikre . Fra en kommandolinje i ethvert fælles operativsystem , skal du skrive "ping " efterfulgt af IP-adressen på dit system, f.eks "ping 198.5.160.243 " . Dette bør resultere i en positiv respons fra din FTP-server . Hvis der er en firewall mellem din FTP-server og den maskine, som du udfører ping-testen , kan firewallen forstyrre testen. Enten deaktivere denne firewall regel , eller vælg en maskine på samme side af firewallen til at starte ping-testen .
  9

  Tjek din servers DNS indrejse. Fordi DNS er et globalt system, kan det tage en dag eller mere for en ændring i DNS-registreringer for at propigate over hele kloden. Som med IP test ovenfor bruge ping igen, men erstatte din server DNS navn til IP-adresse. Hvis din server navn var ftp.pixabing.org , skal du skrive "ping ftp.pixabing.org ". Hvis du kan lykkes med en IP- ping test, men ikke med en DNS ping test, så skal du foretage fejlfinding adressen opløsning problem med DNS opslag.
  10

  Konfigurer FTP-server software. Dette involverer typisk vælge mapper, FTP vil tjene til samfundet. En typisk bedste praksis er at efterlade en hel mappe hierarki for uploads og en anderledes , parallel hierarki for downloads . Dette gør etableringen af ​​sikkerheden en smule lettere , og hjælper med at undgå utilsigtet over- skrivning af de downloadede filer . Det er også almindeligt at etablere en falsk brugerkonto ( pseudo -konto ), som FTP-serveren vil bruge til anonym adgang til download filer. Ved at etablere en særlig pseudo -konto for FTP-serveren , kan en erfaren administrator til at sikre , at brugerne rører filer via FTP har rettighederne til kun de filer udtrykkeligt lov til at pseudo -konto.
  < br >

  Forrige :

  næste :
    Relaterede artikler
  ·Sådan kører FileZilla Client & Server på den samme c…
  ·Sådan FTP en mappe 
  ·Sådan Beregn netværkshastighed 
  ·Sådan downloader Filezilla 
  ·Sådan konfigureres Telnet i Client mode 
  ·Hvordan man opbygger en FTP Site 
  ·Sammenligning af Telnet & SSH 
  ·Negativer af fiberoptiske omskiftere 
  ·Sådan oprettes en Telnet Server 
  ·Hvad er aktiv FTP 
    Anbefalede Artikler
  ·Hvorfor ikke min Mac genkende min Eksternt modem 
  ·Sådan testes Network Speed ​​mellem to enheder 
  ·Sådan Find en person fra kun hans adresse & Fornavn 
  ·Sådan får du adgang en printer via Samba 
  ·Hvordan ved jeg, om et digitalt certifikat er blevet ti…
  ·Hvordan laver Linksys Private 
  ·Sådan ændres et register i FTP 
  ·Hvad er fordelene ved at bruge Network Protocol 
  ·Sådan tilføjes et brugernavn og adgangskode til en FT…
  ·Sådan testes et Ethernet-kabel 
  Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com